Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bérből és fizetésből hazudozók

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A kormány egyik szennylapja, a 888 ismét hazugsággal próbál hergelni. És teszi ezt azért, hogy megmutassa mi történik, ha a szocialisták átveszik a hatalmat. Hogy az egész cikk hazugság, szinte az első szótól az utolsóig, az nem érdekes, az újság olvasóit ugyanis nem a tények érdeklik, hanem az, hogy rettegni és utálkozni lehessen. Ismét a menekültekről van szó és arról, hogy ők megpróbálják átvenni a hatalmat Európa felett. Az egyetlen dolog amit hiányolok a cikkből, hogy kiderüljön: az Európába érkező menekültek a partra érkezve azonnal létrehozzák az iszlám kalifátus itteni megfelelőjét. Az pedig, hogy mindezért a mocskos szocik felelősek, már talán nem is meglepetés.

Mióta átvette Madridban a hatalmat a baloldali PSOE-kormány, azóta sorra engedik be az illegális bevándorlókat szállító hajókat az országba.

Ez a mondat úgy ahogy van, hazugság. A szocialista kormány egy, azaz egyetlen egy alkalommal mondott igent a már több mint egy hete a Földközi-tengeren hánykolódó Aquarius és két kisebb hajó kikötésére a partjainál. Azóta ugyan voltak megkeresések, mégsem kötött ki egyetlen egy újabb hajó sem az Ibériai-félszigeten. Ez a két sor tehát tömény hazugság és a cikk még csak most kezdődik. Azt már meg sem említem, hogy ugyan a kormány dönthet úgy, hogy ők befogadnak menekülteket, de dönthetnek máshogy az ország különböző – sokszor autonómiával rendelkező – régiói. Azonban Valencia és Barcelona is felajánlotta a segítségét.

Ahogyan arról korábban többször is részletesen írtunk, egy parlamenti szavazással penderítette ki Mariano Rajoy korábbi miniszterelnököt székéből baloldali ellenfele, Pedro Sánchez, aki már a beiktatásán beintett a jobboldali értékeknek.

Nos, ennek a bizonyos parlamenti szavazásnak volt előzménye, nem is egy. A jobboldali értékrendű kormány ugyanis több milliárd forintnak megfelelő eurót lopott szét az elmúlt években. Noha az ország hatalmas gazdasági válságon ment keresztül, ez nem mindenkit érintett. Például a Partido Popular (PP) politikusait, akiknek többsége rendelkezett egy olyan fekete bankkártyával, aminek nem volt költési limitje. Azt és akkor vehettek, amikor csak akartak. Na de lássuk azokat a jobboldali értékeket számokban is. A Gürtel ügyben 29 embert, összesen 351 év börtönbüntetésre ítéltek, valamint a miniszterelnököt is kihallgatták, ami soha nem fordult elő korábban az újkori spanyol történelemben.

Amennyiben az országos, több milliárd forintot elérő korrupciós ügyek sokasága jelenti a jobboldali értékeket, úgy annak lehet, hogy valóban beintett az új szocialista kormány.

A politikus beiktatása óta Spanyolország migránsparadicsommá vált, ugyanis az új madridi vezetés számolatlanul engedi be az illegális bevándorlókat, bármely civil szervezetnek a migránsszállító hajóját engedi kikötni.

Igaz, vagy hamis? Természetesen ismét hatalmas hazugság. Mint korábban leírtam, az Aquarius óta nem kötött ki menekülteket szállító hajó Spanyolország egyik kikötőjében sem. Vagyis ez a számolatlan szám, pontosan egyenlő a nullával. Ismerős lehet ez a szám azoknak, akik megtekintik a magyar határon elfogott illegális bevándorlók számát az elmúlt 1 hétben. Noha továbbra is tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet van kicsiny hazánkban, nulla, azaz nulla menekült próbált meg behatolni a déli határzáron.

Térjünk vissza arra is, hogy a 888 állítása szerint az új szocialista kormány hatalomra kerülése óta több menekült érkezik az országba, mint azelőtt.

A Spanyolországba hajón és szárazföldön érkezők száma

Nos, a 888 által oly csodálatosnak titulált, menekültellenes PP kormány bizony nem 2013-ban bukott meg. Mariano Rajoy és kormánya 2011 óta vezette az országot, egészen 2018. májusáig. Aki képes értelmezni a fenti ábrát, az pontosan látja, hogy 2012 óta folyamatosan emelkedik a más országokból illegálisan érkezők száma.

Szánalmas ez a hergelés- és hazugságáradat, ami a kormány oldaláról érkezik. Az meg még undorítóbb, hogy a 888 szerkesztősége úgy érzi, bármi joga is lenne beleszólni más országok menekültpolitikájába. A magyar kormány eldöntötte, melyik oldalra áll ebben a kérdésben, ami szíve joga. Elültette a rettegést és a félelmet az ország minden területén. Emberek tízezrei félnek az ország déli és északi határainál. Meglátnak egy sötétebb bőrű férfit, nőt vagy gyermeket és azonnal hívják a rendőrséget. Mocskos migránsok ugye, akik elveszik az amúgy sem létező munkahelyét. Hogy az csak egy, a helyi vendégházba érkező turista kislánya, az nem érdekes. Nem érdekes az sem, hogy az a kisgyermek azért érkezett hazánkba, hogy megtekintse a helyi látványosságokat és esetleg élvezze az itt töltött idejét.

Mi elüldözünk mindenkit, aki nem fehérbőrű, keresztény és magyar. Mi hazafiak vagyunk, akik gyűlölünk mindent és mindenkit.

A spanyolok nem ilyenek. Ők nem gyűlölnek mindenkit, akinek esetleg sötétebb a bőre, vagy más nyelvet beszél. Nem gyűlölik és nem kívánják a halálát azoknak sem, akik sokszor életüket kockáztatva vágnak neki egy tengeri átkelésnek, mert az otthon tomboló polgárháború és faji üldözés ellehetetlenítette az ottani életüket. A spanyolok adnak lehetőséget szinte mindenkinek. Legyenek férfiak, nők, feketék vagy fehérek.

Ezen az új szocialista kormány sem változtatott. Egyszerűen azt folytatja, amit elődeitől megörökölt. A gyűlölet helyett a befogadást, a kirekesztés helyett az elfogadást. Az új, 17 tárcás szocialista kormányban 11 női miniszter kapott helyet, ami a világon egyedülálló. Emellett az eutanázia legalizációját és a katalán helyzet megoldását tűzték ki célul. A sokat kritizált PP kormány által törvénybe foglalt szólásszabadság elleni intézkedések fontos részeit visszavonják. Ez az a törvény, amely már több embert juttatott börtönbe a kormánynak nem tetsző Twitter-bejegyzések, vagy rap szövegek miatt.

Lehet persze utálni amit nem értünk, csak sok foganatja nem lesz. A magyar kormány és annak seggnyalói megpróbálhatnak azon dolgozni, hogy Magyarország legyen a hazája a fehér keresztény népnek, amely magát felsőbbrendűnek érezve úgy véli, eldöntheti mások helyett hogy mit gondoljon, de kétlem hogy sikerülne. Nem sikerült ez Hitlernek és nem sikerült ez Mussolininek sem. A faji felsőbbrendűség egy olyan betegség, amely mindent tönkretesz a környezetében. Orbán Viktor nem egy bölcs vezető, hanem egy kisebbségi komplexusban szenvedő, beteges diktátor, aki magát egy ország megmentőjének gondolva tönkreteszi annak jelenét és jövőjét. A 888 pedig jó pénzért már évek óta asszisztál ehhez. Lesz mire büszkének lenni évek múltán.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.