Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Hányni is szabad

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hú, vissza kell fognom magamat! Na de a rohadt életbe, ti mocskos, aljas disznók! Visszafogtam.

Részegen, józanul veritek a gyermekeiteket, láncra kötitek, mint egy kutyát. Éheztetitek, mocsokban tartjátok a kisfiatokat, kislányotokat. Meg-erő-szakol-tok őket!

Tetűlabancok, ti!

A legújabb: egy Angliában élő magyar pár bántalmazta a nő gyermekét. Ketten együtt kaptak több mint hat év börtönt. Kevés, nagyon kevés. A Hull Daily Mail cikke alapján írja az Index: a 26 éves R. Orsolya, és a 34 éves N. Tamás doktorhoz vitte a gyereket, mert lógatta a bal karját. Ekkor derült ki, hogy a három hónapos csecsemőnek eltört a karja a bordája, a bal combja és a sípcsontja. A  csecsemő karját kicsavarták, testét összepréselhették. A férfinek már Magyarországon is volt egy hasonló ügye, akkor egy leánygyermeknek okozott törött koponyát, bordát, monoklit és más sérüléseket. A férfit végül három és fél évre, a nőt három évre ítélték.

Hányingerem van. Mindig, ha a gyermekek elleni (szexuális) erőszakról hallok, olvasok. Nem is szívesen teszem. Nem tudom, önök hogy vannak ezzel: én biztosan még kezet sem fognék az ilyenekkel. Az undortól megbénulnék.

Kicsavarták a karját, összepréselték a picike testét… Barom állatok. Ha meggyógyul is (dehogy gyógyul), soha nem lesz belőle normális életet élő felnőtt. Hát ettől hányok. Az újságok és a televízió műsorai ontják a gyerekek ellen elkövetett bűncselekményekről szóló híreket. (Az másik téma lenne, hogyan vájkálnak emberi sorsokban.)

Oszt akkor jön egy szaki, és nagyon komolyan elmondja az okokat.

Hátrányos helyzet, munkanélküliségpénztelenség, a szülők alacsony iskolai végzettsége, nyomorba zárt sorsok, magukra hagyott megkínzottak. Igyekszem megúszni rosszullét nélkül, ha belegondolok: a szenvedő lányok és fiúk nagy része nem fordulhat senkihez sem. Állják a mocskot, életük részévé válik az állati életmód, amit például édesapának, édesanyának nevezett szörnyek teremtenek meg számukra. Van annyira változatos a magyar nyelv, hogy ezeket nem kellene édesezni.

Kevés ember áll a lelkileg-testileg meggyötörtek mellé, pedig nem kéne dumálni, mert azt vallom: olyant sem gyermek, sem felnőtt, sem nő, sem férfi nem követ el, aminek a büntetése erőszak.

Magyarországunk nem az emberről szól, hanem a hatalomról, annak undorító játékairól, hazugságairól; luxuskormányzásról, korrupcióról, lopásról, csalásról; erőszakos politikai döntésekről. Emberek nemigen élnek ebben az országban. Szegény emberek pedig nincsenek. Ja. Általában a falu széli viskóban nem liberális vagy kereszténydemokrata gondolatoktól megvadulva égetik cigarettacsikkel babájukat, adnak moslékot enni gyereküknek a szülők. Különben jó nagy lótúrót, hogy csak a szegénység jellemzője az erőszak! Tanár, orvos, pap, éppúgy lehet pedofil, agresszív ember. Csak közöttük nagy a sumákolás.

Nagyon várom, hogy a hatalom minden szir-szar reklámja, öndicsérő, gyűlölködő lózungja helyett naponta elárasztja a sajtót, kiplakátozza az utcát megoldást  javasolva – az erőszak ellen, az emberekért.

Ha rajtam múlna, ezeket a szörnyeket életük végéig dutyiba zárnám. Ha megérnék. Mert ha az én lányomhoz valaha is hozzányúlt volna egy pedofil állat, kikapartam volna a két szemét, kirángattam volna az összes haját… és… Ez a minimum.

Ha valaki ezt demagógiának tartaná és nyavalyogna – lehet persze -, annak ajánlom, gondoljon bele néhány percig abba, hogy a kislánya, a kisfia, a rokongyerek…, egyáltalán a gyerek…

Hányni is szabad.

Tóth Ilona

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.