Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Aki emberként ócska, az ócska nőként és férfiként is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Két napja emésztgetem ezt a förtelmet, de nem sikerült túltenni magam rajta. Vállalva annak kockázatát, hogy megint előbukkannak az árnyasból azok, akik szerint

a.) nem kell reklámozni ezeket a portálokat, mert úgysem olvassa senki,

b.) nem irkálni kell, hanem fellépni ellene, mert az irkafirka sehová nem vezet,

c.) már megint szítjuk a hangulatot – a homokba dugott fej ezután sem lesz a cégéremre kalapálva.

Tehát beszélgessünk a súlyos, de legalább többféle komplexusban szenvedők nyomoráról, ha már külön portál jött létre a kedvükért.

Összefoglalom: baloldal=buzik, transzneműek, feminácik (nem én találtam ki ezt a remek kifejezést), sőt, ultraliberális feminácik, férfigyűlölők. Összességében ők azok (figyelembe véve a másik opciót, amit a költő kínál, magam is ebbe a halmazba tartozom, tehát mi vagyunk) az oka annak, hogy kihal a büszke magyar fehér ember. Aki természetszerűleg férfi.

Ezzel szemben áll a: jobboldal=délceg, kisportolt, tesztoszterontól csillogó férfitestek, ameddig a szem ellát. És persze keresztények, de nagyon, valamint konzervatív értékrendet képviselnek. Amiről nem tudom, micsoda, de garantáltan valami nemzeti dolog.

Nem tegnap tűnt fel, hogy valami gond lehet nyolcaskáékkal, mert naponta hergeli fel valamelyikük magát az őrületig azon a sajátságos rögeszmén, hogy valaki kétségbe vonja, plánehogy fenyegeti az ő szexuális hovatartozásukat. Merthogy nekik van hovatartozásuk szerencsére, az bónuszban jár a közpénzből tolt reklámokhoz, amiből a fizetésüket kapják. Mi többiek többnyire elvagyunk magunknak a szerelmeinkkel, csalódásainkkal, párunkkal, hétköznapi kis életünkkel és gyanítjuk, hogy egyikünk se lesz attól kevésbé férfias, vagy nőies, ha valamelyik embertársunk más szexuális beállítottságú, más vallású, más politikai nézeteket vall, esetleg máshogy gondolkodik bizonyos dolgokról.

Nem így nyolcaskáék. Most éppen az apák napja kapcsán jutott eszébe valamelyiküknek, hogy rohadjon meg mindenki, aki nem fideszes. De azon nyomban. Ez a cikk olyan szinten zűrzavaros – miközben a célja kristálytiszta -, hogy helyet kell neki szorítani a világirodalom remekei arany lapjain. Mindjárt Bayer Zsolt mellett. Összefoglalom az írásmű lényegét, mert amúgy is népszokás, szerintem diákok hosszú sorát nyomorította már meg az oktatási rendszer a mit akart mondani a költő kezdetű elemzésekkel.

A gender alapú identitásokat nemzetközi ünnepnapokkal is megerősítő globális baloldal a nőnap, az anyák napja és a meleg büszkeség, azaz a pride-napok és -hónap mellett mellett dobott egy kicsit lerágott csirkecsontot a férfiaknak is: Ez az Amerikában kitalált apák napja.

Tehát a nőnapot, az anyák napját és a meleg büszkeség napját a globális baloldal találta ki, a büszke és erős férfiaknak már csak egy lerágott apák napja maradt, amit ráadásul Amerikában találtak ki! De ez még semmi, mert nem szerveztek ünnepséget a férfiaknak. Mármint a rohadék balosok.

Pedig milyen érdekes lenne, ha az ultraliberális femináci nőszervezetek aktívak lennének ezen a napon is. Persze ez lehetetlen, hiszen létük alapját a férfiak elleni vak gyűlölet adja, és az apák napján mégsem propagálhatják azt, hogy szerintük egyáltalán nincs szüksége a világnak a gyűlöletes, valamint undorító férfiakra. Amire egyedül igény látszik a balliberális oldalon, az a meleg és transzgender apák kérdésköre számára történő minél nagyobb nyilvánosság biztosítása.

És most tessék kapaszkodni, drága megszédült olvasók! Innen sikerül eljutni oda, hogy:

Apák napja alkalmából a Fiatal Családosok Klubja, a Ficsak a Szent István parkból apahajót indít, ahol egész délelőttös programmal várják nemcsak az apukákat és a gyerekeket, hanem a családokat. 

Ezt ugyanabból a cikkből lehetett megtudni, ahonnan azt is tudhatjuk, hogy a nőnapot és az anyák napját a feminácigenderbuzibalos csürhe találta ki, ráadásul az apák napja főleg fúj, mert amerikai csirkecsont. Egyébként ne kezdjenek rohanni az apukák a hajóhoz, mert pályázaton választotta ki a szervező azokat, akik részt vehetnek ezen a programon.

Szó esik még arról is a cikkben, hogy a reklámok 90 százaléka nőket céloz és nőknek szól. Ez oda vezet, hogy:

Ideje lenne normális tartalmakra, követhető és követendő életpéldák bemutatására váltania a médiának, mert ha így folytatjuk, akkor lassan az utolsó maradékai is eltűnnek a tradicionális férfiaknak, ami egyben a hagyományos családok eltűnését, meg ezzel együtt a népességszám további csökkenését jelenti majd. 

Jó. A tradicionális férfi gondolom az, aki vadul recskázik az egyik politikus feleségének aktfotóira és ezt meg is írja. Ugyanott, ahol a fenti cikk is megjelent.

Én azt nem tudom eldönteni, hogy milyen szakemberhez kellene fordulni nyolcaskáéknak, de valamilyenhez ideje lenne. Mert azt értem, hogy reklámozni kell a FICSAK-ot, mint a kormányhoz igen közel ácsorgó szervezetet, szítani kell a gyűlöletet mindenkivel szemben, aki nem fideszes és közben szaporodásra is kell bírni a népet. De nem tudom nem észrevenni azt a hihetetlen nőgyűlöletet, ami az ilyen műalkotásokból hömpölyög. A világon mindenbe belekeverik a nőket.

Nyolcaskáék miért rettegnek ennyire a nőktől? Volt a családban egy olyan női hozzátartozó, aki korbáccsá sodort bugyival ütlegelte őket dedkorukban? De mindannyiuknak volt ilyen rokona? Esetleg csúful visszautasította valamelyiküket a kiszemelt hölgy? Jó, de mindenkinek van ilyen trauma az életében? Netán feltétele a szerkesztőségbe kerülésnek, vagy mi van? Nem kellene ennyire veszettül rettegni a nőktől, drága nyolcaskák. Persze vannak ostoba és gonosz nők, ahogy ostoba és gonosz férfiak is vannak. De a többség teljesen normális ember, csak az van, hogy a többség már rájött, hogy ez a huszonegyedik század és tudják, hogy aki emberként ócska, az ócska nőként és férfiként is. A legtöbb férfi és nő társat lát a párjában, akivel közösen kell megoldania a napi gondokat és közösen kell kivenniük a részüket a család eltartásából is, az ezzel járó feladatokból is. És még az is van, hogy változott a világ. Már nem működik az apadolgozikhogyeltartsaacsaládot, anyaszülmosfőzvasalmerazadolga. Ma már anya is ledolgozza a munkahelyén a napi 8-10-12 órát és bizony apának is meg kell fogni a porszívót, vagy a fakanalat. Ezt a legtöbben értik és természetesnek veszik, csak kereszténykonzervatívéknál szorult be valami erősen.

Arról pedig nem a gyűlölt nők tehetnek, hogy:

Döbbenetes és megengedhetetlen dolog, hogy a 2016-os népszámlálás adatai szerint jelenleg Magyarországon a 40 év alatti férfiak 70 százalékának nincs még egyetlen gyermeke sem.

A dolognak az a logikája, hogy egy gyermekhez egy férfi és egy nő szükséges. Gyermeket felelősséggel vállal egy emberpár. Ha nem látják biztosnak a jövőjüket, ha nem tudják biztosítani a majdani gyermek megfelelő életkörülményeit és jövőjét, akkor nem vállalnak gyermeket. Talán az aktuális kormányok felelősségét kellene feszegetni ebben az ügyben, nem a nők ellen hergelni. Az ugyanis egy idő után visszaüt. De legelőször érdemes lenne egy hozzáértő szakemberhez fordulni. Akár szerkesztőségileg is. Szerintem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.