Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Hacsaknem Blog


Istenkedő, bosszúszomjas senkiháziak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Letagadhatatlan perverzitás kell ahhoz, hogy az ember az egyetlen kvázi szabadnapján rászabaduljon a klaviatúrára. Nekem tegnap ez tökéletesen sikerült (az eredmény alább látható), és egyáltalán nem tölt el örömmel, hogy egy lassan négy évvel ezelőtti, majd két és fél évvel ezelőtt frissített, ám kegyetlen aktualitásából körömfeketényit nem veszített cikket most mintegy újra kell írnom. Ezt:

Orbán Viktor kib…ott kegyelméből

Mert a probléma nem múlt el, nem oldódott meg, de legalább egészen biztosan így is marad. Már megint ott tartok, hogy se köpni, se nyelni.

Ahelyett, hogy a nemzeti agymosás terén ma soros Rogán Antal, vagy Handó Tünde vasárnap reggeli, obligát hazaárulózástól sem mentes ömlengéseiben keresném a valóság foszlányait (nem, már röhögni sem tudok azon, hogy Szájer József közeli hozzátartozója szerint a bírói függetlenséget semmi nem fenyegeti, pláne nem a kétharmad lánctalpas rombolása), beszéljünk Iványi Gáborról és a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségről (MET). Ha már ezekben a migrációs vérzivatartól hangos, semmi másról nem szóló időkben a kormány újra világossá tette: kéjes örömét leli abban, hogy törvényeket, jogerőre emelkedett bírósági ítéleteket megszegve beletörölheti a trágyaleves gumicsizmáját egy olyan emberbe, aki elvégzi azt a munkát, ami felkapaszkodott keresztényéknek büdös.

Írjuk le újra, hátha vannak, akik elfelejtették, vagy soha nem is akarták tudomásul venni: miközben felkapaszkodott keresztényék alaptörvénybe fércelt vegzálással lépnek fel a hajléktalanok ellen, Iványi Gábor, a MET és az Oltalom Karitatív Egyesület az ország mintegy 120 településén hajléktalan- és szociális ellátást, család-, egészségügyi, valamint idősgondozást végez. Mintegy 600 férőhelyen hajléktalanokat látnak el. 5 idősotthont és egy kórházat is fenntartanak. Évente több ezer krízishelyzetben lévő családot gondoznak. Köznevelési intézményeikben mintegy 3000 gyerek részére biztosítják bölcsődétől a középfokú végzettség megszerzéséig az oktatáshoz való hozzáférést.

Orbán privát kis háborúja a szegények ellen

Miközben Iványi Gáborék az orbánviktori kleptokráciára épülő félfeudális maffiaállam feladatait magukra vállalva végzik reggeltől estig, választástól választásig azt a társadalmi munkát, ami nélkül a nyomorúságnak a jelenleginél is több áldozata lenne Magyarországon, a kisszerű hatalom megfosztotta őket az egyházi státuszuktól és mindentől, ami ezzel együtt jár. Annak dacára, hogy az Alkotmánybíróság és a Stasbourgi Emberi Jogi Bíróság JOGERŐS ítélete értelmében a Fidesz kreálta törvények alapján is jogosult a MET az egyházi státuszra. Mégsem kapja meg, mert Orbán Viktor kegyelme rájuk nem sugározza fényét. A jogsértés, az igazságszolgáltatási döntések arcul köpése négy éve tart, és most érkeztünk el a minapi fejleményhez.

Írásbeli kérdés a kormányhozMikor szüntetik meg végre azt a jogsértést, amit az Iványi Gábor által vezetett Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség ellen immár négy éve folytatnak? (Szabó Szabolcs, LMP)

Írásbeli válasz a kormánytól – Gulyás Gergely csúcsminiszter helyett – Semjén Zsolt bakelitkeresztény kocavadász és megélhetésileg feltétel nélkül Orbán-rajongó-csodáló miniszterelnök-helyettestől (csak az ínyencségeket emelem ki, a gyalázatos logikai bukfencek, az szánalmas önellentmondások és az ócska elmúltnyócévezés nélkül; bővebben ITT és ITT is):

… részünkről lezártnak tekintjük az ügyet, a tények ismeretében pedig felháborítónak és valótlannak tartjuk azt az állítást, hogy a jelenlegi állapot a vallási közösség, illetve intézményei működését anyagilag veszélyeztetné.

Javaslom Képviselő Úrnak, hogy a jövőben ne csupán a szóban forgó vallási közösség balliberális sajtóban előszeretettel szerepeltetett vezetőjétől tájékozódjon. Az illető elfogultságát és realitásérzékét mutatja többek között, hogy Magyarország harmadik alkalommal, kétharmados többséggel megválasztott miniszterelnökét és kormányát börtönbe küldené, „sátáninak” nevezve a választók nagy többsége felhatalmazásával bíró politikát. Ugyanakkor Béke Nobel-díjra jelölte a hazánk biztonságát és jövőjét veszélyeztető Soros Györgyöt. 

Csak megjegyzem, hogy bár ennek a vallási közösségnek a vezetője – véleményem szerint lelkészhez egyébként méltatlanul – folyamatosan gyűlölet szítására is alkalmas politikai megnyilatkozásokat tesz, azzal a balliberális pártoknak és sajtóorgánumaiknak semmi bajuk nincsen. Más közösségek, egyházak lelkészeitől viszont elvitatják a jogot, hogy társadalmi, közéleti kérdésekben lelkiismeretük szerint hangot adjanak meggyőződésüknek.

Hát mit is lehet erre mondani, ami kellően szalonképes, cizellált és visszafogott ahhoz, hogy a sok mimózalelkű szelíd hazafi ne térjen ki az ő hitéből? Létezik arrogánsabb, gennyesebb húzás annál, mint hazudva balliberálisozni, miközben arról van szó, hogy a Fidesz-KDNP kétharmados többsége továbbra sem hajtja végre az Alkotmánybíróság, valamint a nemzetközi jogi fórumok ítéleteit egy olyan országban, ahol a Fidesz-KDNP teli torokból üvölti, hogy a törvényeket mindenkinek be kell tartani?

Számomra már nem az a legmegdöbbentőbb a magánélete szentségére oly érzékeny, takonygerincű miniszterelnök-helyettes minden jóérzést szájbarúgó válaszából, hogy miközben azt hazudja, hogy az egyházügyi szabályozás a hazai alkotmányos és nemzetközi jogi szabályoknak is megfelel, ugyanabban a gondolati egységben azt magyarázza, hogy ők módosították/módosították volna a törvényt, hogy jogszerű legyen (vagyis francot felel meg bármilyen szabálynak is), de az ellenzék ezt megakadályozta. Mármint a MET egyházi státusának bírósági regisztrációját.

Hanem az, hogy mi a jó büdös francot keresnek ebben a halandzsában a balliberális pártok és a balliberálisnak címkézett sajtóorgánumok? Hogy jön ahhoz ez a nettó gyűlöletkeltésből jól megélő álszent gerincferdülés, hogy miközben a sorok között világossá teszi, hogy a Fidesz-KDNP-nek esze ágában nincs végrehajtani jogerős bírósági ítéleteket és törvénytelenül vegzál egy, a törvényi feltételeknek mindenben megfelelő vallási szervezetet – amelyik magyar emberek százainak, ezreinek próbál emberhez méltó életkörülményeket teremteni ott, ahonnan az állam kivonult -, ráadásként a balliberálisokat mossa és személyeskedve hazugozza Iványit?

Akinek az a bűne – írjuk le ezt is sokadszorra -, hogy hosszú évek óta ellenszegül az embertelenségnek és kimondja, hogy e hatalmaskodó, a pitiáner bosszú által hajtott, szegényeket vegzáló, idegengyűlöletből élő csürhe ténykedése mérhetetlenül szégyellnivaló, hogy a Jóisten emeletekkel magasabban lakozik, és nevet ezeken, akik lába zsámolya alatt istenkednek.

Semjén Zsolt sokadszorra bizonyítja, hogy Orbán ájtatos, nyálcsorgató imádatán, a szájába adott kötelező habonyi mantrákkal való öblögetésen, és a keresztényekhez állítólag méltó létezést melldöngető hazugságokkal kompenzáló, nemzetegyesítő hobbivadászkodáson kívül semmire nem alkalmas. Azt hiszi, hogy van akkora nagyember ő, hogy Iványi Gábor rászorulókon való önzetlen segíteni akarását, a kormányzati szívatás ellenére is kitartó munkáját, elszántságát és mélységes hitét a szájára veheti és bemocskolhatja a szitokszóvá züllesztett balliberálisozással.

Semjén Zsolt, aki a svédországi, kanadai és egyéb luxusvadászatai mellett csak annyit tud felmutatni pályafutása csúcsaként, hogy évek óta egy nemlétező párt elnökeként élvezi a politikai piócalét megannyi előnyét, nem fogja fel azzal a hajbókolásra berendezkedett agyával: amikor egy képviselői kérdésre válaszul felbüfögött primitív mocskolódásban Iványi Gábort alázza, akkor valójában azokat a magyar embereket köpi le, akiket neki és kereszténységével házaló kormányának lenne kötelessége támogatni.

Amikor Semjén Zsolt a kormány nevében azzal döngeti a mellét, hogy nem hajlandó jogerős bírósági ítéleteket végrehajtani és mind jogi, mind erkölcsi, mind anyagi értelemben ellehetetlenít egy sokezres közösséget, akkor mint minden esetben, most is a magyar emberek százait, ezreit teszi zárójelbe. Akik nem fideszesek, nem balliberálisok, nem Soros-zsoldosok, nem nemzetiek, hanem egyszerűen rászoruló, kiszolgáltatott honfitársai ezeknek a megélhetési szarháziaknak.

Ha Semjén Zsolt tényleg azt hiszi, hogy ezzel a törvényességet szájbarúgó, felsőrendű arroganciával Iványi Gáborba rúg bele, őt alázza meg, akkor nagyot téved. Ez az ember nem fogja feladni, és soha nem fog beletörődni abba, hogy ezek a műanyaghazafiak és álkeresztények Isten helyére lépve, pitiáner bosszúvágytól vezérelve Istent játsszanak embertársaik kiszolgáltatottságának hátán.

Meggyőződésem, hogy csak néhány Iványi Gáborral kellene több, és a Semjén Zsoltok rövid időn belül odakerülnének, ahová valók. Ha már arra a büdös életben nem lesznek képesek, hogy felfogják azzal az erkölcsileg-lelkileg eltorzult lényükkel, hogy egy lelkész számára a lelkiismereti kérdések soha nem a gátlástalan hatalommal, a magából minden tekintetben kivetkőzött állampárttal való feltétel nélküli azonosulást jelentik. Bár pont Semjén Zsolt ezt honnan is tudhatná?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.