Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Lenni majd sok-sok magyar csavarbébi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ötmillió? Nem elég, hajtsátok meg! Szüljetek már többet, mi a francot tökölődtök, ez nem termelés, gyerünk, gyerünk! Az anyákra különösen figyeljetek! A kötéseknél az anyát biztosítsátok a kilazulás ellen! Ne beszéljetek már, nincsenek különleges anyák, ezek mind nemzetközi szabványok szerintiek. Az anya tömegtermék, ritkák az egyedi példányok. Akinek nem tetszik itt, a facsavar gyárban, odébb állhat! Ha maradtok, szaporábban szaporítsatok! Potyogjanak gyorsabban a csavarbébik!

A csavargyárból ugorjunk a honi szülőgyárba! Ott lenni aztán csupa csuda – orbáni módra.

Ezek, akik ugyanazok (hej, Ratkó Anna, pironkodhatnál!), Európa közepében a hülyeségtől nyáladzást a fénysebességnél is gyorsabban terjesztik: a nőkkel kevernének, a nőkkel manipulálnak. Hatalmi arroganciával döntenék el – megint – ki, mikor, hol szüljön a hazának gyermeket. Már régen átlépték a jó ízlés határát, és beletaposnak emberi sorsokba. Mindenáron. A sz…ból (akarom mondani, a demográfiai hullámvölgy) kirángatás jelszavával.

Emlékeztetném ezeket: nem a zemberek, hanem valamiféle politikusoknak látszó szakik, éhes pénzemberek terítették le 93 000 négyzetkilométerre a mocskos szőnyeget. Nekünk. A perzsán ők sétálnak. Arra nő sem való. Tényleg azt hiszik, hogy új életet adni annyi, mint facsavart gyártani? Ezek? Tényleg.

A facsavar nem ember, nem nő, nem szül, nem éhes, nem gondolkodik, nem lakik, nem dolgozik. A facsavarral azt csinálhatnak, amit akarnak. Gyártják – nők, férfiak, gépekkel. A selejtet félredobhatják. Az embereket nem szabadna. Tilos. Ezekben azonban van olyan kéjes vágy: úgy kell gondoskodni magunkról, hogy megalázzuk az egyik embert a másik kárára. Ilyenkor mindig nagyon fontos lesz az esélyegyenlőség, a szabadság, a nőkért aggódás…

Annyira, hogy bemásznának az ágyunkba is. Na ne! Anyává akkor leszünk, amikor majd kedvesünkkel akarjuk. Nem parancsra. Mi lenni felnőtt, dönteni tudó emberek.

Orbán Viktor, már késő, de nem is vágyom rá, hogy átfogó megállapodást kössön velem. Nem bírom a váratlanul jött politikai csavarjait. Nem vagyok ezzel egyedül. Mit szól ahhoz, hogy angol, norvég, osztrák, ausztrál, amerikai földön születik meg nagyon sok magyar bébi?

Megsúgom: így lehet teleszülni a világot, és megnyugodhat kedvence, a Fidesz professzora, Németh Szilárd. Is.

Tóth Ilona

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.