Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A propagandamédia beszáll az önkormányzati választásokba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szó sincs arról hogy a közpénzből finanszírozott pártpropaganda létezne. Nem létezik. Ők egytől egyig hitből, meggyőződésből, keresztényi erkölcsből, közösség iránti feneketlen elkötelezettségből uszítanak. Vagyis nem uszítanak, hanem amit a haladóliberális média elhallgat, azt ők az újságírói, vagy bármilyen, sőt, lényegében az összes létező etika maximális figyelembevételével őszintén, bátran, mondhatni tökösen a köz színe elé tárják. Mert a szavazóknak joguk van tudni arról, ki mindenki támadja a hont.

Így tett a PestiSrácok márkanevű egység munkatársa is, amikor bátran, a következményekkel mit sem törődve nyilvánosságra hozta: Botka László migránsokkal akarja elárasztani Szegedet! Lehullott a lepel, végre Botka kimutatta a foga fehérjét, bár eddig is tudta a fideszes tábor, hogy ez Szeged polgármesterének minden vágya és ambíciója. Botka majdnem olyan szörnyeteg, mint Soros György. Sőt! Miután Soros nem indul a hamarosan esedékes önkormányzati választásokon, Botka meg várhatóan igen, ezért még veszélyesebb.

Most azt tárta fel példaképem az újságírásban, hogy:

Szegeden már érzékenyítik az óvónőket a migránsgyerekekre

Idézek néhány mondatot a leleplező cikkből:

Sokan azt hihették, hogy a választások elmúltával alábbhagy a migráció témája a közbeszédben, ráadásul sokan a kormány kommunikációs mesterfogásának, csak a kampány kedvéért felfújt üzenetének tartották az egészet. Csakhogy egyes ellenzéki körök láthatóan nem bírnak lekattanni a migránsok betelepítésének ügyéről, újra és újra visszaigazolva a kormánykommunikáció megalapozottságát. Egy olvasónktól kapott, májusi keltezésű hivatalos levélből úgy tűnik, a tárgyban korábban is furcsákat nyilatkozó Botka László által vezetett Szeged városa készül migránsok befogadására.

A Migráns gyerekek az óvodában – Interkulturális kompetenciafejlesztés megnevezés már önmagában árulkodó, és egyértelműen arra utal, hogy bevándorló gyerekek befogadására, elhelyezésére készülhet az önkormányzat.

Az MSZP-s Botka László és a baloldali politikusok migrációval kapcsolatos korábbi megnyilvánulásait látva égető a kérdés: mik lehetnek a projekt előző és következő elemei?

Az MSZP miniszterelnök-jelöltként megbukott Botka László már a migránsválság hazai mélypontján, 2015-ben azt nyilatkozta, hogy az országon átgázoló, több százezres tömeg Szegeden felbukkant része egyáltalán nem zavarta a helyi lakosokat.

Miután bugyog bennem a segítőkészség, felvilágosítom a cikk szerzőjét, nehogy emésztési problémái támadjanak a rettegéstől.

Található a KSH honlapján egy közbeszerzési értesítő. A szerződés a KSH és a HBH Stratégiaia és Fejlesztési KFT között köttetett, a Youming program keretében. Ebben a szerződésben megtalálható az a konkrét szerződés azonosító, ami a szemfüles srácoknak a szemfüles olvasó által továbbított levélben van, erre hivatkozik a polgármesteri hivatal.

Tehát nem arról van szó, hogy Botka László migránsokat akar betelepíteni a városba – itt jegyezném meg, hogy miniszterelnök-jelölként nem bukott meg Botka, hanem visszalépett. Nüansznyi ugyan a különbség, csupán annyi, mintha a remek cikk nagyszerű szerzője nem óhajtana intim viszonyt létrehozni egy hölggyel és a hölgy erre azt terjesztené, hogy impotens -, hanem egy nemzetközi projektben vesznek részt, mégpedig a Központi Statisztikai Hivatal szervezésében. Amúgy nem csak Szeged vesz részt a programban.

Ha igaza van a PestiSrácok alkalmazottjának, akkor például Graz is azon dolgozik, hogy migránsokkal pakolja tele a várost.

Egyébként hogy mindez kiderüljön, semmi mást nem kellett tennem, mint rákeresni a programra. Ezt megtehette volna a kolléga is. Persze, ha Botka László ellen óhajt uszítani, akkor nem kell megtenni, akkor így is megfelel a cikke. Csak picit undorító, de ahogy látom a kommentekből, rendkívül hatásos. Néhány feldúlt hozzászólást idéznék a hazugsághalmaz alól:

Botka Laszlot elzavarni hivatasabol,mivel törvenyelenesen es Magyarorszag erdekeivel ellentetben „müködik”! Ehhez nincs joga!!! Egy demokraciaban sem csinalhat mindenki azt, amit akar! Börtönbe az ilyen fergekkel!!

kormányzati szinten tíltsák be az ilyesmit. csak állami engedéllyel, oktatási miniszteri engedéllyel lehessen bármilyen oktatást, továbbképzést szervezni, rendezni, bármit, ami migrációval kapcsolatos, ideértve a genderelméletes meg gendersemleges baromságot is. Magyar gyerekeből ne csináljanak identitás és személyiségzavaros embereket. a törvény mondja ki, hogy a gyerekenek joga van a természet adta nemének megfelő bánásmódhoz!.

Ha életbelép Stop Soros,Botkát már be is lehet varrni. Rohadjon rá a műanyag lakat!

Remélem, hogy a bukott botkaelvtársnak kitekerik a nyakát! Hogy tudta beengedni ezeket a patkány kölyköket Szegedre?

Nagyon remélem,hogy a szegedi szülők ” kiverik ” az óvodákból a soros csicskáso-
kat.Nem tudom mit képzel botka.Azért,mert egy óvoda,iskola önkormányzati fenn-
tartású,nem tehet meg mindent.Vagy őt is lefizették sorosék?Az eddig napvilágot
látott ügyei alapján feltételezhető,hogy botka úr szereti a pénzt.De azt gondo-
lom,hogy a gyerekektől el a kezekkel!

aljas hazaáruló magyargyilkosok!

Ehhez csak annyit tudok hozzátenni: gratulálok a srácoknak. Remélem, legalább megéri ezt csinálni. Mármint anyagilag, mert erkölcsileg… miket beszélek?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.