Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Te minden pedagógusok szeme fénye, mesélj még nekünk!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Arra gondoltam, hogy a törékeny, rendre alulteljesítő kollektív memória felfrissítése végett (hol van már a választási kampány heve, hol van már a Magyar Nemzet) ma elszórakoztatom magunkat a nemzet egyik legkiválóbb kacagtatóművészének, az állampárt szellemi hanyatlásának/primitivizálódásának obeliszkjeként funkcionáló Kósa Lajosnak az ATV reggeli műsorában előadott, lovagkeresztes színvonalú produkciójával. Külön köszönöm a kiváló műsorvezető hozzájárulását, aki nélkül ez nem jöhetett volna létre.

A Csányi Sándor vagyonának (virtuális!) háromszorosával lóvá tett minden pedagógusok kitüntetett szeme fényét a Soros-elmebaj mellett a csengeri háztartásbeli asszonyhoz fűződő gyöngéd kapcsolatáról kérdezték. Ez itt megint egy olyan kórdokumentum, amit majd büszkén lehet mutogatni eljövendő generációk mindentől elrettentésére. Minden mondata, szava aranyat érő drága kincs, de az egész együtt különös tekintettel.

Igen, ez az ország krémje, kétharmadokon átívelő intellektuális csúcsteljesítménye, nem utolsó sorban egy nemzetnek is silány nép pillanatnyi elmekórtani bizonyítványa is. A dadogó, összefüggéstelen, ellentmondásos hazugságok kétpofára nyelése iránti perverz vágyból szárba szökkenő intézményesült kontraszelekció. Nyugodtan magára veheti minden érintett.

Krug Emília (ATV Start): Mivel nagyon rég találkoztunk, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud a csengeri ismerőséről?

Kósa Lajos: Semmit.

Krug: De azért csak követi a híreket ezzel kapcsolatban, ha már így átverte önt?

Kósa: Nem, egyáltalán nem foglalkozok vele. Hát folyik a rendőrségi eljárás, a rendőrséget kell kérdezni.

Krug: Ugye az van, hogy nyár közepéig is eltarthat (Laller kortyol a kávéjából – szerk.), hogy Svájcból őt kiadják, mert az egyszerűsített kiadatást nem akarta. 

Kósa: Mondom, kérdezze meg a rendőrséget, én nem nyomozok.

Krug: Inkább önnel kapcsolatban arra vagyok kíváncsi most, hogy sokat aludhatott már mióta ez az ügy a választási kampányban előkerült, mi a tanulsága? 

Kósa: Hát az, hogy öö… hogy ööö… a pénzért és a hatalomért az ellenzék semmi eszközben nem válogat, mindenre képes…

Krug: Ön tett ígéretet ennek az asszonynak, hogy segít.

Kósa: Semmilyen ígéretet nem tettem.

Krug: Közjegyzői okirat van róla.

Kósa: Az csak arról szól, hogy azt mondtam neki, hogy ha valóban igaz, hogy ilyen rengeteg pénzt örökölt, akkor ezt fektesse magyar állampapírba, ezzel segítsünk a magyar államnak. Ennyi volt az egész. De ebből az a tanulság…

Krug: Nem volt gyanús?

Kósa: Az a tanulság, hogy eddig minden választási kampányban, kétezer… ööö… kettő óta valami gigabotrányba próbált bekeverni az ellenzék.

Krug: Na, állj, állj, állj! Nem önt próbálták.

Kósa: Nem, engem próbáltak.

Krug: Tehát önt egy háztartásbeli átverte, ön hosszú évekig várt a pénzre, dokumentumok születtek arról, hogy az édesanyjának jár 800 millió forint egy ajándékozási szerződés keretén belül, aztán 2016-17 táján megelégelte a várakozást. 

Kósa: Ööö… még egyszer mondom: rengeteg ilyen nagy-nagy (Laller mutatja az idézőjeleket – szerk.) port felvert botrányba kevertek bele, mindegyik aljas hazugságnak bizonyult.

Krug: Az ellenzék küldte oda Szabó Gábornét önhöz? 

Kósa: Mindegyik aljas hazugságnak bizonyult, mindegyikről kiderült, hogy egyékként benne van az ellenzék keze abba’, hogy engem lejárassanak.

Krug: Ebben hol van benne az ellenzék keze? 

Kósa: Ki fog derülni, a rendőrség majd ezt megállapítja, ez nem az én dolgom. Egy biztos: a választók, és külön köszönöm nekik, hogy megbíztak bennem, sosem kaptam annyi szavazatot, mint most, mer’ a választók megértették, hogy… hogy… ez az ellenzék egy olyan ellenzék, amire nem szabad rábízni az ország sorsát. Mer’ beengedik a migránsokat, nem védik meg a magyar embereket, nem védik meg az ország szuverenitását.

Krug: Egy picit sem gyanakodott, amikor odaállított egy asszony, hogy az 1300 milliárdot önre bízza?

Kósa: És ráadásul nem létező programmal kampányoltak, tulajdonképpen nem mondtak semmit, csak azt, hogy a Fidesz rossz.

Krug: A kérdésemre is válaszol?

Kósa: Hát nézze, hogyha feltesz egyszerre sok kérdést…

Krug: Ugyanazt kérdezem régóta, csak az ellenzékre keni.

Kósa: … és próbálok válaszolni egyre, hogy mi a tanulság. Most megpróbálom elmondani, azonnal belevág a szavamba, akkor nem tudom befejezni azt a mondatot se, amit egyékként az elején kérdezett, hogy mi a tanulság.

Krug: Nem volt gyanús, hogy egy háztartásbeli, Csányi Sándor vagyonának háromszorosát örökli és önhöz fordul? Nem egy szakértő befektetési emberhez?

Kósa: Nézze, egy nagyon jól megszervezett szélhámosság volt szerintem, úgyhogy majd a rendőrség kideríti, hogy ennek igazából mi a háttere, kérdezzék őket mindenképpen.

Krug: Nem hibázott ebben ön semmit?

Kósa: Én inkább azt szeretném kérni mindenkitől, hogy használja a józan eszét és ennek az ügynek is az a tanulsága, hogy az ellenzék mindenre képes, semmilyen gátlások nincsenek.

Krug: De ön nem hibázott ebben az ügyben semmit? 

Kósa: Hát mondja, csináltam valamit, ami jogellenes lenne ebben az ügyben? Ugye édesanyámnak semmilyen ajándékot nem adtak, az egész egy hamisítvány volt…

Krug: Ön adta meg az adatait.

Kósa: Nem, én nem adtam meg az adatait. Megszerezték egy… egy… valamilyen papírból, amit nem tudom, hogy került hozzájuk. Majd ezt is kiderítik. Nem adtam meg az adatait.

Krug: Szóval semmi nem volt gyanús.

Kósa: Nézze, dehogynem, ezért jártam el óvatosan. Tudja, száz ilyen esetből – ööö… rendkívül óvatosan kell eljárni – egy Rubik Ernő van, csak meg kell találni, hogy ki az az egy Rubik Ernő. Mer’ egyékként Rubik Ernőt is kirúgták az országból a találmányával, és ezért a bűvös kockából más csinált nagy nyereséget. Tehát sajnos az élet az ilyen.

Krug: Messzire jutottunk, köszönöm szépen, hogy itt volt. 

A nemzet legokosabb Lajosának örkényi magaslatokban szárnyaló teljes kommunikációs hadviselése ínyencek számára ITT megtekinthető.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.