Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Verjük szét Európát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egy rendesen hisztis picsa a fasorban nincs az ősnemzeti, őskeresztény, őskonzervatív, kétharmaddalgyőztünk-mivagyunkmagyarország brigádhoz képest. Az egy dolog, hogy megállás nélkül jajveszékelnek és óbégatnak, hogy ki mindenki támadta meg őket azon a héten és ki mindenki fogja megtámadni őket a jövő héten. Ez magánügy is lehetne, minden rendes pszichopatának vannak ilyen kínjai. De mégsem magánügy, mert egy országot igyekeznek belerántani az agybajukba. Mégpedig tudatosan. Ugyanis cél is van, nem csak úgy bele a vakvilágba hülyék.

Nem most jutottam először erre a gondolatra, már régóta mondogatom, hogy Orbán célja Európa szétverése. Hogy ezt Putyin megbízásából teszi, vagy csupán önző érdekek vezetik, azt én meg nem tudom mondani. Az azonban biztos, hogy mindkét diktátorcsírának érdekében áll a dolog. Ezen az sem változtat, hogy naponta elvinnyogja a sejtszinten orbánfüggő propagandamédia, hogy mi aztán, de főleg Orbánék imádják Európát, fontos nekik Európa és életük fő célja Európa megmentése. Hát a nagy lófaszt, azt! Nem más ez, mint ócska duma. De nincs más opció, mert  minden létező felmérés szerint Magyarország lakosságának túlnyomó többsége Unió párti. Márpedig Orbán nem fog politikai öngyilkosságot elkövetni azzal, hogy nyíltan szembefordul az Unióval. Ugyanis abba még ő is belebukna, mert talán azok a polgárok is megemelnék a seggüket, akik erre évtizedek óta nem hajlandóak.

Marad a sunyi rombolás. Igaz ugyan, hogy a magyar kormány szinte semmiben nem hajlandó együttműködni az Unióval a menekültválság megoldásában, de óbégatni megállás nélkül képes, hogy az Unió mennyire nem tudja megoldani a menekültválságot. És persze mindmeghalunk, csak mimagyarok nem, mert Orbán csirkehálóval körbetekerte sokmilliárdért az országot. Vagyis a határszakasz egy kis részét. Ami ugyan a világon semmit nem old meg és ha valóban megindulna egy komoly menekülthullám, kettő percig se állna ott a kerítés, de az senkit nem érdekel. Mert Orbán megvéd.

Hát nem fog megvédeni, drága szorongó barátaim. Kizárólag akkor védene meg, vagy legalább akkor tenne igazán az ország védelméért, ha az Unióval együttműködve keresné a megoldásokat. Igaz, hogy ameddig a százvalahány kilométeres kerítésre hivatkozva súlyos milliárdokat lehet lehúzni, annak kicsi a valószínűsége, hogy az Unió a puritánok védőszentjére bízná a védelmi kassza kulcsát. De nem is ez az igazi ok, hiszen bármikor lehet építeni országon belül négy stadiont, vagy kisvasutat, akármit, amiből ki lehet szippantani a pénzt. Az igazi ok az, hogy nemzeti büszkeségünk kurvára nem érdekelt abban, hogy az Unió országai olyan nagyon összefogjanak.

Erről szól minden. A naponta összeomló nyugati társadalmak, a megveszekedett keresztényi hevület, a valós hírek átdimenzionálása, felnagyítása, ha meg nincs hír, hazudnak valami célszerűt a seggmédia munkatársai. A világon semmit nem kockáztatnak azzal, ha mondjuk feltosznak egy hazug cikket arról, hogy már a párizsi metróban hugyoznak a migránsok. Mert ugyan két perc alatt kiderül, hogy a fotó nem mostani, hanem öt éves, nem Párizsban, hanem New Yorkban készült és nem migráns hugyozik tiszteletlenül a kifinomult franciák fejére, hanem egy részeg helybeli (igaz ugyan, hogy feketebőrű) feledkezett el magáról rendesen.

Nincs nap, amikor ne lenne legalább 5-6 hír a gyilkos, gyilkosságot tervező, erőszakoló rohadék migránsokról. Holott nagyságrendileg Magyarországon belül – a lélekszámhoz mérten – jóval több szörnyű bűncselekmény történik. A jól kiépített és jól megfizetett propagandamédia futószalagon fossa ezeket a szörnyűségeket, NER-cselédek rohannak ki rettegni Bécsbe, Párizsba, vagy bárhová, ahová kell. A hülye magyar meg elhiszi, beszopja, hogy itt a világvége. Mármint az, aki nem járt életében sem külföldön, vagy utoljára Csehszlovákiában és azóta is otthon tudja jól, mi történik más országokban.

Megélhetésiék pedig tolják a fostalicskát, mindegy nekik az is, ha a mindenhol megbukott gagyi celebeket kell is felmagasztalni. Felszopják ők boldogan, csak jól játssza el a szerepét, istenítse Orbánt, szidja az Uniót. Az külön vicces, hogy még ezt is velünk, adófizetőkkel finanszíroztatják.

Orbán és bandája úgy hazudnak az ország lakóinak, ahogy a seggükön kifér. Igyekeznek egy honvédő keresztes lovagot elénk rajzolni (ami eleve baromság), aki minden erejével az országáért és annak lakóiért harcol.

Hát egy nagy lófaszt. Európa nem döglődik. Az Unió lassú ugyan, körülményes és hibázik is, de marhára nincs az összeomlás szélén. Azonban remélhetőleg már rájöttek, hogy Orbán miben mesterkedik akkor, amikor az országa lakóinak hazudik, amikor minden erővel megpróbálja befolyásolni a környező országok politikáját, amikor a tudtával, sőt, parancsára elárasztja a szennymédia hazugságokkal az országot, amikor egymás ellen uszítja a polgárokat, amikor suttyomban a multik seggét nyalja, kifelé pedig harcot hirdet ellenük és amikor Putyin előtt hajbókol teljes erővel.

Bizony a két jóbarát érdeke az Unió szétverése. Ebben remek eszköz a mi nemzeti tudathasadásunk, hiszen úgy célt érhet az ő beteges vágya is. Az Unió lassú, körülményes és hibázik olykor, de remélhetőleg az egészséges életösztöne a helyén van. Mert ha igen, nem sok választása marad. Ideje felrúgni a szarkeverő-brigádot, mint a bolondgombát. Ameddig nem késő.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.