Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már csak a civilek és a bíróságok akadályozzák abban, hogy végérvényesen a segge alá gyűrje Magyarországot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben a politikai korrektséget és a diplomatikus ejnyebejnyézést mesterfokon művelő Európai Unió néppárti leányvállalata megbeszéli magával, hogy dehogy adtak ők ultimátumot Orbán királynak, mindössze előremutató elvárásokat fogalmaztak meg arra nézvést, hogy méltóztasson, ha lehet és ha nem okoz gondot (de tényleg csak akkor) a felsőoktatási intézmények és a civil társadalom szabadságát, meg úgy általában a kereszténydemokrata értékeket nem zsigerből leokádni, Orbán király menetel a Stop Soros nevű nemzeti elmebaj útján a világhírnév felé.

Egy-két nappal azután, hogy a német CDU köreiből kiszivárgott információk szerint a késsel-villával táplálkozó hanyatló nyugat halkan elrebegett feltételekhez kötné a Fidesz EPP-tagságát, a kétharmados állampárt beterjeszti a parlamentben a szigorított, kósza összeesküvés-elméletre válaszul született törvénycsomagját. Valamiért úgy alakult, hogy Dzsordzsi bácsi, a milliárdos, gaz spekuláns éppen ma tette közzé Európa jelenével-jövőjével kapcsolatos, meglehetősen kritikus hangvételű írását, amelyben kifejti (a gyengeelméjű/hazug, moszkovita dezinformációs alapon népet hülyítő politikai kalandorok kedvéért is):

  • A menekültek szétosztásának teljesen önkéntes alapon kell történnie.
  • Sem a tagállamokat nem szabad befogadásra kényszeríteni, sem a menekülteket olyan országokba irányítani, ahová ők nem akarnak menni.
  • Sürgősen felül kell vizsgálni vagy megszüntetni a dublini szabályozást, amely felelős az Olaszországra és más déli államokra nehezedő igazságtalan terhelésért; és a katasztrofális politikai következményekért.
  • Az EU-nak meg kell védenie külső határait, de nyitva kell állnia a legális bevándorlás előtt; a belső határokat nem szabad lezárni.

Megélhetési és politikai túlélési okokból most éppen a kereszténydemokráciával haknizó nemzetiék – akiknek nem mellesleg papírjuk van arról, hogy egy országot félrevezetve hazudtak a Soros-zsoldosnak kikiáltott Helsinki Bizottsággal kapcsolatban -, ma a szigorított üzemmódban pakolják kétharmados homokozójuk asztalára a Sorosról elnevezett, jogi értelemben egy fél katasztrófával felérő dilettáns, szakmaiatlan, világ szégyenének is nevezhető törvénycsomagjukat. Amelyet pontosan mindannak az ellenkezőjére alapozzák, amiket Soros György állít. Hazudnak, hazudnak, hazudnak.

Nem baj, ebből már nem lehet kihátrálni, akkor is, csakazértis önálló büntető törvénykönyvi tényállás lesz az illegális bevándorlás szervezése. A sufnijogászok gyülekezete azt fogja most lenyomni a torkunkon, hogy ez eddig nem volt Btk. tényállás, hogy emberjogi szervezetek bűncselekményeket követtek el és eddig nem lehetett őket büntetni, de majd most lehet, mert a magyar emberek erre adtak felhatalmazást. Vagyis a jogellenes bevándorlás elősegítését az követi el (azon kívül, akire a propaganda rámutat),

aki szervezett tevékenységet folytat azért, hogy Magyarországon menedékjogi eljárás kezdeményezését tegye lehetővé olyasvalakinek, aki nincs üldözésnek kitéve, illetve aki egy Magyarországra jogellenesen belépő vagy itt jogszerűtlenül tartózkodó embernek tartózkodási jogcímet szerez.

Ha el is tekintünk attól az orbitális faszságtól, hogy szórólapozásért is börtönbe lehet kerülni 2018-ban (én marha, aki azt hittem, hogy a rencerváltással ez a probléma megoldódott) midőn a foci VB idején, amikor senki nem figyel oda, áttolják a gombnyomogatást szolgáló bólogató csürhéjükkel a parlamenten, (nyugi, a kék plakátokról üvöltő hazugságokért ezzel szemben újabb kétharmad jár), akkor is nehezen felfogható, mit akar mondani az elvetélt jogászok bólogatókórusa.

Merthogy normális esetben tartózkodási jogcímet leginkább jogszerűen lehet szerezni. Az itt tartózkodó szerencsétlenek eddig is csak és kizárólag a magyar állam, konkrétan a bevándorlási és menekültügyi hivatal révén tudtak jogszerűen Magyarországon tartózkodni, nem? Bármilyen tartózkodási jogcímet és státuszt (oltalmazott, menekült, stb.) csak és kizárólag a magyar hatóság tud biztosítani bárki számára, nem? Akkor is ha egy mali majomról, és akkor is, ha egy üzbég kecskepásztorról van szó. Ezzel szemben a jogszerűtlen itt tartózkodást biztosító hamis engedélyek kiállítása (értsd: amelyeket nem az illetékes hatóság bocsátott ki) normális körülmények között eddig is kibaszott bűncselekmény volt, nem? Már persze, ha nem a baráti ukrán csicskaszavazókról, vagy az áldott emlékű Pharaon professzorról volt szó, aki viszont bele is halt a jogszerűtlenséggel járó megpróbáltatásokba. Tehát ha ez így van, akkor mi a francért kell Btk.-t módosítani? Jó, pontosan tudom, hogy miért de ez gennyes szemfényvesztés, több mint kiábrándító.

Na, mindegy, ne keressem a kákán a csomót, tényleg innen már csak egy lépés, hogy az éhezőnek enni adó, a szomjazónak inni adó, a nyomorultat felkaroló mehet a börtönbe, ha a maffia úri kedve úgy tartja. Miután a közterületen nyomorgás is bűncselekménynek számít, Sorosra hivatkozva akármit, és akárminek az ellenkezőjét is meg lehet cselekedni, a nép hörögve éljenezni fog.

Ezzel az egésszel pedig csak annyit akartam mondani, hogy miközben az Európai Unió reszelgeti a körmét, hülyeségeket beszél és még mindig semmit nem ért azokból a veszélyekből, amelyeket a régi vágású szélsőséges fideszes elmebaj a kontinensre szabadított, Orbánt már csak a civilek és a bíróságok akadályozzák abban, hogy végérvényesen a segge alá gyűrje Magyarországot.

Ezt pedig azért tartottam fontosnak kifejteni, mert minden bizonnyal akad majd okos polgártárs, aki gumicsontozást emleget majd a Stop Soros című förmedvény kapcsán. Nem, ez egyáltalán nem gumicsont, ez a koktélcseresznye a visszafordíthatatlan sötétbe borulás leokádott tortáján. A bíróságok elfideszesítésének és a Stop Soros elmebajcsomagnak a szimultán tető alá hozása erről szól. Egyik szarosabb, mint a másik, de a célt szentesíti. A féknyúzozás analógiájára addig baszogatják majd a civil szervezeteket, ameddig azok teljesen kifáradnak, emberileg és szervezetileg megtörnek, az Orbán szája íze szerint hozott bírósági ítéletek pedig megkoronázzák a régi vágású kereszténydemokrácia és újhullámos klepto-autokrácia hős pöcegödrét. Mer’ a magyar emberek erre adtak felhatalmazást. Azok a magyar emberek, akik a saját észjárásukhoz hajlítják a valóságot. A vezérkos böffentéseinek dallamára. Meg is érdemlik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.