Május 7,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Körbe, körbe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 388,704 forint, még hiányzik 2,611,296 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgyhogy nem a bilincsbe verésről van itt szó, hanem anyagi eszközökről van szó, és megmondom elvtársak, illegális csatornákon is kapnak ezek pénzeket és eszközöket, vastagabban a lengyeleknél, azt megfigyelhették, de nálunk is van ez. Apparátusokat, atya isten tudja miféle technikát adnak és legalizálták is már. Tessék, Soros-alapítvány és így tovább. Ott mennek a mieink is a Soros-alapítvány… és az övéké is! Hát ismerjük őket, hát én kérdezem, elvtársak.

Hát aki megy egy alapítvány, meg ösztöndíjjal, oda, hát főleg az USA-ba, de nem csak oda. És ott rendszer ellenes beszédet tart az illető. Ki kötelez minket arra, hogy legközelebb kiutazási engedményt… engedélyt kapjon? Énszerintem senki. És ezt meg lehet tiltani. Ez is adminisztratív intézkedés. És nem utazhat! Hát ne tartson ott rendszerellenes, ellenséges beszédeket és táplálja azt a nyomorult maradványát annak a magyar emigrációnak, ami ott létezik, mint ellenséges emigráció. Ilyesmire is gondolni kell és csinálni is kellene, ha valaki evvel foglalkozna. 

Már akkor is szervezkedett az ellenség. Már akkor is külföldre járkáltak a felforgató hazaárulók, hogy ott szidják a rendszert, a kormányt. Már akkor is tenni kellett volna ellenük, lépni kellett volna a hatalom birtokosainak. Most ugyanez van, csak éppen aki egykor Soros pénzén élő ellenség volt, az mára felért a hatalom csúcsára. Ma már másik, új ellenség hízik Soros pénzén, akitől meg kell védeni az országot. És persze a népet. Bár most nem a szocializmust kell oltalmazni tűzzel és vassal, hanem a kereszténységet. Mindössze ennyi változott. Mindössze ennyi változott?

Az utóbbi időben nagyon sokszor hallhatták, láthatták, olvashatták, hogy a helyzet nehéz. Hát ez igaz természetesen. De a mi helyzetünk azért olyan, hogy sok minden van, amire mi támaszkodhatunk. Tehát már egy jelentős fejlődés van mögöttünk. Termelő berendezéseink fejlettebbek lényegesen, mint az indulásnál voltak. Szocialista vívmányaink vannak. A népjólétnél tűrhető eredményeket értünk el. 

Szerintem a legfőbb erőnk és támasztékunk az országnak az a hangulata, ami itt is érezhető. Az az egység, ami szinte kézzel fogható pártunk és népünk között, szocialista céljainkat illetően. És ha ezt tartjuk szem előtt és ebből indulunk ki, folytatjuk a fejlődés útját előre.

Már akkor is nehéz volt a helyzet, de a fejlődés tagadhatatlan. És az az egység, az az összetartás akkor is megvolt, most is megvan. Az össznépi boldogság szintúgy. Akkor egy kevéssé iskolázott ember mondta el a maga egyszerű módján azt, amit ma egy diplomás mond el a maga agyafúrt módján.

Csak azt nem értem, hogy sok évtizedes, szakadatlan jobbanteljesítés és folyamatos fejlődés ellenére most miért ott tartunk, ahol? Miért nem mi adunk kölcsönt a fél világnak? Miért mi veszünk fel hitelt például államkötvényekben? Aki tudja, árulja el nekem is. Köszönöm.

Már csak egy kérdésem maradt. Soros Györgyre olyan harminc évente jön rá a késztetés, hogy átvegye egy ország irányítását? A két időpont között mit csinált? Miért nem ült az ország trónjára például a rendszerváltáskor, vagy később, amikor gyenge kormány volt, éppen zűr és változás volt? Miért a bebetonozott kétharmad idején akar ő uralkodni? Elfelejtette, hogy ezt akarja és most jutott megint eszébe? Hm?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.