Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


A gyerek egyébként – ezt a kormánynak mondom – ember, csak kicsike

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ünneplőbe öltözött a lelkem, rózsaszirmok hullanak csendesen a hazámért dobogó, forrón lüktető nemzeti szívemre. Nagyjából. Gyereknap van, ez persze kihagyhatatlan apropó fideszéknek, mert hát ők a családbarát kormány, vagy mi a bánat.

Rétvári Bence haladéktalanul gyereknapi sajtótájékoztatót tartott, ugyanis most ez az új rezsicsökkentés. A családtámogatás, a szaporodás, a szüljüktelieurópát lett az irányvonal. Mármint ezt találta ki Habony Árpád ismeretlen, nőtlen, gyermektelen szipákolóművész, akiről senki nem tudja, hogy ki a bús fene, Orbán Viktor pláne nem tudja, holott évtizedekig a seggében lihegett minden percben, millió fotóval bizonyíthatóan. De ez régen volt, azóta Habony úgy eltűnt szem elől, ahogy Simicska Lajos annak idején. Vannak ilyen láthatatlan emberek.

De Rétvári szerencsére szabad szemmel is jól látható, hangja is van neki, ezen a hangján elő is adta azt, amit leírtak neki a papírra. A gazdaság jól teljesít, a kormánynak mindig is a családok voltak az elsők, Európában egyedülálló a családtámogatás és majd most meg akarják beszélni a családokkal, hogy hogyan is lehetne még a jelenleginél is jobban támogatni őket. Pontosabban úgy fogalmazott valaki (Bencus is így olvasta fel), hogy a kormány nemzetileg konzultálva egy zsák pénz újbóli ellopására készülget és most ennek a fedősztorija, hogy megkonzultálják a családtámogatási habzsidőzsit az érintettekkel.

Jó, innentől én is beleugathatok, mertmivel érintett vagyok. Ugyanis az én adómból (és mindenki máséból, közmunkásokéból is) osztogatnak nagyeszűék. Meg persze fosztogatnak, bár arról ritkábban tartanak ünnepi sajtótájékoztatókat.

Már eddig is annyira nagyvonalú volt a kormány, hogy az valami beszarás (ezt nem így mondta Rétvári, mert ő egy úriember, én meg egy sötét tahó vagyok, én ilyet is mondhatok), de most jól megbeszélik velünk és még az eddigieknél is nagyvonalúbbak lesznek.

Akkor én most elmondom ötszázadszor is, hátha. A kormány – semmilyen kormány, egyetlen egy kormány sem – nagyvonalúskodhat, nem támogathat senkit és semmit. Minden esetben mi, adófizetők támogatunk bárkit, akit támogatunk. Az egy teljesen más kérdés, hogy a mindenkori kormány feladata és hatásköre eldönteni, hogyan gazdálkodik az ország pénzével. Ezek úgy döntöttek, hogy egyrészt ellopják, a maradékot szétosztják egymás között (bátran ide sorolom a külhoni szavazatok vételárát és a szószékről agitáló papik percdíját is), a morzsákat pedig széthintik a nép között. De még ez a hintés se olyan esetleges, minden fillér pontosan ki van számolva. Persze nem a társadalmi szolidaritás, a felelősségvállalás jegyében, szó sincs róla. Szavazatmaximalizálásról beszélek én most a számmal.

Fognak szavazni például az értelmi sérült honfitársaink? Az otthon, vagy az elfekvőben haldoklók? A gyerekotthonok lakói? A Down-szindrómások? Az autisták? Naugye! A romák fognak szavazni, de különösebb beruházást nem igényel a dolog, majd kapnak pár zsák krumplit, kis tüzelőt és egy bekeretezett fotót Farkas Flóriánról. A nyugdíjasotthonok lakói – már aki olyan szerencsés, vagy szerencsétlen, hogy be tudott kerülni – örülnek az utalványnak, pláne annak, ha a fényestekintetű meglátogatja őket. A kinti világról keveset tudnak. A többiknek meg legyen elég a zsáknyi hazugság, akinél ez nem jön be, ott még mindig működhet a megfélemlítés, vagy a földbe döngölés. Nemzetileg.

De ugye azzal nem lehet nemzeti húbazdmeget építeni, hogy szarul élünk és még szarabbul fogunk. Ezért most nagyeszűék kitalálták, hogy a családokkal fognak kampányolni. Konkrétan a gyerekekkel. Meg a családtámogatással, aminél jobb, szebb, hatalmasabb a világon sehol nincs. Ezért aztán van közpénzből családi adókedvezmény. Mármint azoknak, akiknek elég magas a jövedelmük, hogy azt igénybe vegyék. Akinek nincs gyereke, az ott gebedjen meg, ahol van. Mert az több adót fizet, mint a dicsőséges fülkeforradalom előtt, pedig már akkor is a gatyánk ment rá a fosztogatásra és az osztogatásra. Ugyanezek a gyermektelen adófizetők dobják össze a CSOK milliárdjait és még bármit talál ki Orbán, azt is mi fogjuk kinyögni.

Közben kuss van arról, hogy a hanyatló nyugaton mi a büdös francért születik több gyerek, mint ebben a Tündérországban, ahol most éppen keresztény franctudjamit épít a Züllött Tolvajok Társasága.

KSH

Ezt az ábrát nem a buzi libernyákok csinálták, hanem a KSH. És amikor készült, még nem volt migránsinvázió, nem azok növelik a lélekszámot. Sőt, nem csökkent a ráta a terroristák bejövetele óta sem. Pedig – ha hinni lehet a kormánypropagandának -, más országokban nincs CSOK és hasonló nagyoncsaládbarát intézkedés és mégis.

Az a helyzet, hogy nem a nemzetnek, a hazának, de még csak nem is a turul árnyékának szül, aki szül. Nem kicsi hazafiakat és honleányokat, nem jövőbeni ágyútöltelékeket, közmunkásokat, tanulatlan jobbágyokat, vagy későbbi atomtudósokat szül egy édesanya, hanem gyereket. A gyerek egyébként – ezt a kormánynak mondom – ember, csak kicsike.

Nem a melldöngetve, közpénzből finanszírozott, de totálisan értelmetlen családtámogatás a megoldás, hanem egy kiszámítható, stabil jogi és gazdasági háttér. Például egy olyan, ahol viheti sokra az is, akit pont nem Matolcsynak, Rogánnak, Lázárnak, Simicskának, Orbánnak, Mészárosnak hívnak. Ameddig ez nem lesz, addig hiába óbégat a komplett nemzeti bűnbanda, hogy nincs elég kis alattvaló. A jelenlegi tendencia az, hogy versenyzünk a fideszes bandával. A verseny tárgya pedig az, hogy ők halnak ki előbb, vagy az ország.

Frissítés, javítás vagy ilyesmi: olvasói információ szerint Habony Árpád vagy nős még, vagy elvált és talán van gyereke. Ez ugyan nem változtat semmin, de fontos, úgyhogy ide raktam.