Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


2rule által fejlesztett, nemzeti motívumokkal díszített fegyvert a honnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Németh Szilárd, az ország volt rezsibiztosa és pacalfalója szakmát váltott. Na nem lett – még – milliárdos cégtulajdonos, csak az ország megvédését bízták rá. Végülis ki más, ha ne ő védjen meg bennünket a gaz migránsok hordáitól, Brüsszeltől és az Egyesült Államoktól? Németh Szilárd a rezsit és a magyar gasztronómiát is tökéletesen megvédte, így egy picinyke ország védelmét már szinte gondolkodás nélkül – mert hát lássuk be, ez néha bizony nehéz feladat számára – is megoldja. Szilárdunk a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára lett és mint ilyen, be is jelentette, hogy a költségvetést megemelik. Nem kicsit, nagyon.

Jövőre még csak pár milliárddal, de 2024-re már a mostani költségvetés duplájára számíthatunk. Ezekben a vérzivataros időkben ugyanis a hon védelme borzasztóan fontos, mivel naponta néha még akár a kettőt, de néha a hármat is elérheti átlagban az illegálisan az országba behatolni kívánó személyek száma. Erre a normál halandó ugye azt mondaná, hogy ez semmi, nem kell izgulni, na de ezzel szemben a valóság igencsak más. Válsághelyzet van! Nem is akármilyen, tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet van. Kellenek tehát grippenek és csapatszállítók, tankok és rakéták, mert a gaz betolakodók támadásba lendültek, a cél pedig asszonyaink és a nemzeti pacalunk elvétele.

A költségvetésből modernizálni fogják a műszaki eszközöket, a fegyverrendszereket, a katonák felszerelését és beindítják a hazai fegyvergyártást. Hogy majd épp Mészáros Lőrinc fogja-e ezeket a fegyvereket előállítani – hisz gázszerelőként természetesen ehhez is tökéletesen ért – azt még nem tudni. 2024-ig bármi megtörténhet, még az is, hogy Tibrocz István Lázár Jánossal karöltve fogja piacra dobni, a 2rule által fejlesztett, nemzeti motívumokkal díszített gépfegyvereket. Mert hát pénz ugye van, minden magyar állampolgár szívesen ajánlja fel adójának egy részét erre a nemzet megmaradása szempontjából borzasztóan fontos feladatra.

Reméljük, rólunk sem feledkeznek meg és lesz nemzeti konzultáció arról, hogy milyen fegyvereket vásároljunk harcba siető fiainknak és lányainknak, mert hát mégis csak miénk a döntés ugyebár. Németh Szilárd azt is elmondta, hogy számítanak az elkötelezett civilekre is, akik tartalékosoknak jelentkezhetnek a nemzeti hadsereghez.

Tehát az elkövetkezendő évek folyamán milliárdokért fogunk puskákat és tankokat vásárolni azért, hogy országszerte lőterek tucatjain masírozzanak katonák ezrei, hogy ezzel is felkészülhessenek a mire is? Mi az, amitől ennyire meg kell védeni a magyar nemzetet? Soros György épp hadsereget verbuvál brüsszeli, valamint az ENSZ kötelékéhez tartozó csatlósaiból? Esetleg Gyurcsány Ferenc indítja meg nyugdíjas hadseregét az ország keleti végein? Komolyan nem értem, mire fel ez a nagy csinnadratta. Az országot ugyanis valóban támadás érte, de évekkel ezelőtt és nem külső ellenség által.

A magyar nemzet a saját kormánya ellen szorul védelemre, ahhoz pedig nem puskák és tankok, hanem a józan ész használata kellene. Magyarországon egy olyan forradalomra van szükség, amit nem fegyverekkel kell megvívni. Idehaza nem gépfegyverekre és tankokra van szükség, hanem arra, hogy a vak, a saját nyomorult életén túllátni képtelen egyistenhívők – értsd: Orbán Viktor – elfogyjanak. Helyüket pedig a gondolkodni képes, a jövőt a szemük előtt tartó emberek tömkelege vegye át.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.