Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


A hívei háttal a menetiránynak ültették a hatalom lovára szegényt és azóta rükvercben vizionál

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Kiáramlás

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Pillanatnyilag nem tanácsos kendnek a hazajövetel. Ez biztos. A miértje sokféle. Én a magam eszéből rá nem jövök. De a nagyi és a tata egyesült erővel se tudja a veszélyeket felsorolni, pláne súlyozni. Márpedig az tudott dolog, hogy az ismeretlen veszély a legveszélyesebb, mert azt se tudjuk, hogy van, meg azt se, hogy veszélyes.

Tetszik tudni (ők mondják, nem én, ne tessék megsértődni rám), hogy idősebb korban nehezebben fog az ember feje, ezért azután ebben a Magyarországnak nevezett, szögesdróttal kerített kísérleti átnevelő táborban nehezebben tanulják a tehetetlenséget, mint a fiatalok. Ez nagy szó, mert ők – ha szerény körülmények között is – már több diktatúrát túléltek anélkül, hogy a gondolkodási képességük sérült volna és rutinos kiszolgáltatottak. Ők például csak derülnek azon, hogy beléptető kapunak nevezett villanypásztorral védik a községházát, mert az annyit ér, mint a Happy kutyánknak a szomszéd kerítése, mikor tüzelt a szuka kutyájuk.

Most viszont dévánkoznak. (Hoppá! Aláhúzta pirossal a gép a dévánkozás szót, mert azt hiszi a szaporulatnélküli férfinépet kutyázó népesedési kormánypropagandista dévai kereszténykeltetőjéről írok kendnek, nem az öregeim tanácstalanságáról.)

Mert 2014-ben ez a mostani, folyton acsarkodó fejedelmünk azt mondta, hogy „Tisza István szobrának újraállítása egy új korszak szimbóluma” és most a nagyiék tépelődnek. Az kizárt, hogy hazudott ugyebár. Az se lehet, hogy fényesre nyalt fenekű politikai váteszként nem látta a jövőt. Így aztán most ott tartunk, hogy valószínűleg a hívei háttal a menetiránynak ültették a hatalom lovára szegényt és azóta rükvercben vizionál. Pillanatnyilag éppen a Gellért püspököt próbálja egy nagyobb földbirtok adománnyal Magyarországra csábítani, de az cidrizik, mert azt pletykálják, hogy az udvari sámán felbujtott valami Fodor nevű kóbor lovagot, hogy az egyik budai hegyről lökje a Dunába. Úgyhogy ebben a konkrét esetben a nemzeti vagyon kiáramlás még függőben van.

Ne mondja már, hogy a proli irtó, „vérvörös csütörtökös” és igaz magyar keresztény Tisza Istvánról nem hallott! Az anyja leánykori neve Helene Johanna Josepha Mathilde Gräfin von Degenfeld Schonburg, ami így első hallásra migránsosnak tűnik. Nem Soros vérszerinti rokona, és van az az uniós pénzkiáramlás, amiből töltekezhet a magyar nemzeti identitás és akkor kilökődik az idegen DNS. Sőt még emlékezetkiesés is előfordulhat, mint a Simicskánál a választás környékén. Látja kend az is, hogy elfelejtette, mit is akart mondani, amint újfent dől hozzá a lé a közös múlt során bejáratott csatornákon.

Személyes érintettségünk is van kiáramlás ügyben. A tata szerint tűzgyújtási tilalom van és tanácsos lenne a dédi mama sírjához egy tűzoltó készüléket vinni, mert ha ilyen elánnal és ilyen gátlástalanul végzi a pártállam a hittérítést, akkor a szegény dédi olyan gyorsan forog a sírjában, hogy a súrlódástól kigyullad a temető, és persze minket büntetnek meg. Mert a dédi meggyőződéses, hívő keresztény ember volt. Most ez a sok ránk szabadított sunyi, álszent erőszakos hittérítő ipari méretekben gyártja az ateistákat, az ő szent hitének ellenségeit. Minél több nyomorult alattvalót gyűrnek a hatalmuk alá, annál több lesz az istentagadó. Bizony. Empirikus tény. Még fel se száradt a szenteltvíz a második nagy háborúban, a keresztény Európa védelmében elpusztult magyar baka koporsóján, máris 800 ezer tagja lett a Magyar Kommunista Pártnak. Mire Horthy Sztálin védőszárnyai alatt kiáramlott Portugáliába, már a magyar szocdemek is ateisták lettek, pedig előtte még paktumoztak az imádságos hatalommal.

Ráadásul most itt nálunk az elmélet és a gyakorlat is bogozódik. Eddig se nagyon értettem, amit írtam, mert csak írtam, amit hallottam. De amit majd most írok, azt aztán végképpen nem értem! Az ünnepi nyári-konyha konferencián (a Szentlélek kiáradását nem tapasztaltuk, de az újgazdagék portája felől sült hús szagot érzékeltek azok, akik már az előző diktatúrában is éltek, így a szag alapján nekünk is van már fogalmunk milyen lehetett a Kádár rendszer) abban állapodott meg a nagyon vegyes összetételű grémium, hogy most, és itt, az idealisták materializmusa győzedelmeskedett a materialisták idealizmusa fölött. Ez a fogalmam sincs milyen állapot, kendre nézvést azt a kilátást lebegteti, hogy ha haza jön kend, akkor pillanatokon belül kendnek is olyan meztelen ülepe lesz, mint nekünk, viszont temérdek fizetnivalója.

Mérlegeljen kend. Én maradok a kend krónikás kiscselédje, de ha keresztény pedagógiai célzatból bevezetik a körmös osztást az iskolába, vagy az én kezem is bedugja a pap bácsi a kályhába, akkor tessék szíves belátni, hogy technikai szünetekkel tarkítjuk a levelezést.

Bütyökfalva, 2018. május 23.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.