December 1,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Értem én, hogy az ilyen elcseszett társadalmak elcseszett kiszolgálói gyűlölik azokat, akik értelmesebbek és szabadabbak, mint amilyenek ők

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,089,995 forint, még hiányzik 1,910,005 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Még meg sem koronázták a szolgák a bálványukat, máris megjött az utasítás: állítani kell a fókuszon. Félő, hogy már nem sokáig hajlandóak rettegni az illiberális rabszolgák valamitől, amit soha életükben nem láttak, találni kell nekik valamit, amit látnak, megfoghatnak, megszagolhatnak és gyűlölhetnek.

A Fidesz meghirdette a nők évét.

Az egyik közpénzből kitartott propagandista át is keresztelte Sárosdi Lilla színésznőt Schilling Árpádnéra és bőszen ajánlgatja neki (és másoknak, például Heller Ágnesnek) az országból való elköltözést. Ez így visszafogottan, szinte disztingváltan hangzik, de az a gondolati (jobb szó híján nevezem gondolatnak) ív, amiből a vájtfülű és vájtagyú olvasó ráérezhet arra, hogy a színésznő egy kurva, Heller pedig egy öreg, ronda zsidó kurva, igazán példamutató keresztényi körökben.

A másik megélhetési betűszövő a másik megélhetési cselédportálon más célpontokat talált. Az egyikük Papp Réka Kinga, akit a szerző szintén megfosztott a nevétől és azonmód átkeresztelte Paprika Kingára, hiszen az annyira nagyon szellemes dolog. A másikuk Zsurzsán Anita. Ők így ketten megszűntek emberi lények lenni, nem mások ők, mint a megtestesült borzalom. A liberalizmus, a genderizmus és a feminizmus tette ezt velük. Az ilyen lények egy jó hazafiból, jó keresztényből semmi mást nem tudnak kiváltani, mint borzongást és hányingert. Mert a nő küldetése, hivatása és kötelessége az, hogy feleség, édesanya és nagymama legyen. Az egy pillanatig sem akasztja meg a művész csillapíthatatlan öklendezését, hogy Papp Réka Kinga történetesen édesanya. Ezt az apró erényét sokszorosan felülírja az a bűne, hogy merészel valamit gondolni a világról, azt összefüggő mondatokban képes kifejteni és érvelni mellette, ráadásul amit ő gondol, az nem azonos azzal, amit a Fidesz Központi Bizottsága előír.

A harmadik megélhetési portál megélhetési igehirdetője Karafiáth Orsolyában látta meg minden bajok forrását. Neki pontosan ugyanaz a bűne, ami a többieknek, Sárosdi Lillának, Heller Ágnesnek, Papp Réka Kingának és Zsurzsán Anitának. Gondolkodik, van véleménye, azt ki is mondja és az a vélemény nem azonos a központi utasításban meghatározott véleménnyel. Ebből egyenesen következik (az iromány megalkotója szerint), hogy Karafiáth egy szerencsétlen, aki beteges firkálmányaival mérgezi az illiberalizmus hótiszta levegőjét. Pokolra vele!

De megtalálhatjuk Lukácsi Katalint is, aki egy ál-élkeresztény, szerencsétlen, tehetségtelen hordószónok. Nem tehet róla, megkeseredett, mert a magánélete romokban, lényegében a dugatlansága okozta, hogy kivetkőzött emberi és női mivoltából.

Ezek az irományok kivétel nélkül mind néhány napon belül születtek a különféle nevek alatt futó propagandaoldalakon. Gondolhatnám azt is, hogy véletlenül alakult így, de nem gondolom. Ott nincsenek véletlenek. Parancsok vannak és a parancsoknak meg kell felelni, ha kell az állami hirdetésből befolyó pénz. Pont. Tehát valamiféle egységes elképzelés mentén mocskolódnak gerinctelenék és a rájuk jellemző módon nem az egyes személyek véleményével szállnak vitába, hanem emberi és főleg női mivoltukban óhajtanak dagonyázni. Többnyire azt sem felejtik el megjegyezni, hogy bezzeg a libsik csak személyeskedni és gyűlölködni képesek.

Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy a korona várományosa retteg a nőktől. Márpedig ha ő retteg, mindenki más, aki abból él, hogy megpróbálja a rivaldafényben megtámasztani a vezért, szintén kötelességszerűen fél. Akitől fél az egyszerűagyú, azt gyűlöli is, ezekben a művelt körökben ez így szokás. És persze iránymutatás is van, mert annak mindig lennie kell, nehogy a hívek elkezdjenek gondolkodni (felesleges az aggodalom, nem fognak), ezért a baszatlan-feminista-genderista-ribanc-bűnronda-undormány ellenében felvázolják az ideális-illiberális-keresztényi NŐ-t. Azt, aki kussol, amikor a FÉRFI szól, meg sem próbál úgy tenni, mintha értene valamit a világból, mintha köze lenne bármihez a rántáskavaráson, gyerekszülésen és az ura kiszolgálásán kívül.

Az ideális nőtípus finoman elegáns, mos-főz-varr-gyereket nevel, megelégszik az alacsonyabb fizetéssel, hálás, amiért szülés után (vagy akár közben, mert munkaerőhelyzet van) visszamehet dolgozni, nem tesz úgy, mintha esze is lenne, véleménye főleg nincs. Ha nem ilyen, akkor ne csodálkozzon azon, ha a férfiasságában megtiport propagandista lekurvázza.

Értem én, hogy az ilyen elcseszett társadalmak elcseszett kiszolgálói gyűlölik azokat, akik értelmesebbek, boldogabbak és szabadabbak, mint amilyenek ők. De nem lehetne valahogy kevésbé átlátszó módon szolgálni a pénzükért? Általában a társadalom fele nőkből áll. Tényleg a kétes szellemi és erkölcsi hátterű megélhetésiek akarják megmondani azt, hogy a magyar társadalom fele pontosan milyen nőkből állhat?

Én még nem nagyon láttam olyan ellenzéki cikket, publicisztikát, amiben a fideszes félistenek, kiskirályok, verőlegények és szarlapátolók kicsit sem vonzó külsejét, férfiasságát, vagy szexuális teljesítőképességét taglalta volna a szerző, pedig ha belegondolok, lenne min élcelődni. De normális ember ilyesmivel nem foglalkozik. A hatalom seggnyalója meg igen. A kérdés már csak az, hogy a társadalom minden női tagja ellenség lesz, esetleg megvonják a jövőben a nők választójogát is, kötelező lesz a gyermekszülés és az iskolában a lányokat csak főzni és kézimunkázni tanítják, vagy lesz olyan törvény is, ami a nőt a férfi magántulajdonává teszi? Esetleg kötelező lesz az arcukat is eltakarni, ha kimerészkednek az utcára? Ja, hogy nem kellenek nekünk muszlim hordák, mert lesz itt nekünk kereszténykonzervatívilliberális faszkalapok uralma? Akkor jó.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!