Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bayer: Párizsban és Berlinben ölik a zsidókat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt hiszem, lottóznunk kellene szerkesztőségileg. Hátha az is bejönne, mint ahogy az a jóslatunk (jó, nem kockáztattunk túl nagyot, fideszék működése egyszerű, mint a faék), hogy mindjárt elkezdődik a nyivák, javeszék, óbégatás és vádaskodás az Unió ellen, mert a hetes cikkelyt megkerülve módot találtak arra, hogy az illiberális kormányok nekünkmindenjárdemisenkivelnemvállalunkközösségetésszarunkademokratikusalapjogokra gyönyörű elképzeléseit honorálja, mégpedig a támogatások megnyirbálásával.

Orbán Viktor fényességes ülepébe csak tegnap rugdaltak bele Brüsszelben (ekkor volt az udvariassági viszontlátogatás, legalábbis Havasi Bertalan privát-árnyék szerint), még csak most jelentette be az Európai Bizottság, hogy amelyik országban megnyirbálják az alapjogokat, korlátozzák a bíróságok függetlenségét, ott bizony nem fog úgy dőlni a pénz, mint eddig, már meg is kezdődött a fejhangon visítozás rituáléja. Az összes propagandaoldalon, ahogy az lenni szokott.

Az Origo visítása így fest:

Kevesebb pénzt szánna Brüsszel a mezőgazdaságra, a fejlesztési politikákra és a közvetlen kifizetésekre a 2021-27-es költségvetési ciklusban. Brüsszel a jogállamiság elvére hivatkozva pénzeket függesztene fel az általuk kiszemelt országokban. Deák Dániel szerint ennek hátterében a migráció áll. Brüsszel így próbálja megbélyegezni a bevándorlásellenes országokat, főként Magyarországot és Lengyelországot. (Origo)

Tehát tök mindegy, hogy az Európai Bizottság egyértelműen a jogállamiság meglétéhez, vagy annak csorbulásához köti a kifizetéseket, fideszék jobban tudják, hogy a migráció áll a háttérben. És pont. Meg persze Soros György, mert hülyén is venné ki magát, ha ő kimaradna a dologból. Ezt – mármint Soros György ártékony sündörgését – Bayer Zsolt keresztes udvari költőtől tudhatjuk meg.

A művész egyszerűen csak múmiának titulálja Sorost, mert miért is ne tenné? Simán. Elvégre egy olyan jóképű, kisportolt, ifjú és feltétlenül jellemes figura, mint Bayer, megengedheti magának, hogy minősítsen másokat.

Akkor a lényeg: miután Soros ismét elfutott Brüsszelbe, ahol azért szokták államfőnek kijáró tisztelettel fogadni, mert már olyan régóta ismerik, szóval a múmia visszatérte után valamit mondani kellett végre, hogy milyen indokkal és hogyan tanítsák móresre a renitens közép-európaiakat, akik – mivel kimaradtak a második világháború utáni elképzelhetetlen jólétből, s éppen ezért nem ment el teljesen az eszük, nem lettek sem lótuszevők, sem disznók Kirké szigetén – az Úristennek se akarnak kötélnek állni ebben a migránsbuliban. (Magyar Idők)

Se az Origót, se Bayer Zsoltot nem igazán zaklatja fel az a tény, hogy az Unió kifejezetten a jogállamiság csorbítását szankcionálná a támogatások szűkítésével. Szemrebbenés nélkül, teli pofával üvöltözik, hogy Soros György és migránsok. Sőt, Bayer tovább megy, nem elégszik meg egy pár szimpla hazugsággal.

Így aztán antiszemitának kell őket bélyegezni, miközben Párizsban és Berlinben szakmányban támadják, alázzák, ölik meg a zsidókat, és el kell venni tőlük a pénzt, amit amúgy nem könyöradományként kapnak, hanem azért, mert megnyitották a piacaikat, miáltal a Nyugat elképesztő profitot tudott realizálni ezekben az országokban (kiváltképp Magyarországon), ráadásul a kohéziós alapok pénzének 90 százaléka visszacsorog nyugatra, a miénk elsősorban Németországba.

Tehát Párizsban és Brüsszelben gyilkolják a zsidókat, Németország pedig gyakorlatilag a magyar adófizetők pénzéből él.

Láttam én már életemben sok hülyét, de Bayer Zsolt feltétlenül esélyes a dobogóra. A zsidógyilkosság mellé odapöccenteni ezt az orbitális hazugságot is (amit a hívek feltétel nélkül el is hisznek és ezt fogják szajkózni akkor is, ha egyetlen szó sem igaz belőle), hogy mi tartjuk el a németeket, miközben a Magyarország által befizetett összeg mintegy tízszeresét kapja vissza az ország, szemben a nettó befizető (többet fizet be, mint amennyit visszakap) Németországgal, egészen döbbenetes pofátlanság.

A 888.hu is csatlakozik a jajveszékhez (kénytelen is, ha továbbra is adófizetői pénzekből óhajt megélni), ők Morvai Krisztina szűnni nem akaró kedves mosolyával operálnak. Mert Morvai egy olyan nő, akire fel lehet nézni, aki kiáll a fideszes (nemzeti) érdekek mellett tökön-babon keresztül, az meg gond nélkül megbocsátotta a kormánypropaganda, hogy nemrégen még gyűlölt jobbikos volt, mert most elkötelezett fideszes.

Így törölte fel Morvai Krisztina a padlót Junckerrel című költeményben adóznak nagy tisztelettel az új celebnek. Morvai így törölt. Padlót:

Nem fogunk behódolni a zsarolásnak, bármivel is terrorizálnak bennünket, meg fogjuk védeni a hazánkat a tömeges migrációtól! Most éppen a felzárkóztatási pénzeinket akarják elvenni, de kedves Juncker úr, higgye el, hogy az egész világ, egész Európa, az összes választópolgár egyre inkább kezdi látni azt, hogy az igazság a mi oldalunkon van”

Természetesen a PestiSrácok sem maradhatott ki a hadjáratból (szintén igény van a közpénzre a megélhetéshez), itt Máté Thürmer Gyula Juncker diktatúrát épít című eposzából tudhatja meg az együgyű állampolgár, hogy már megint harc van és támadás.

Tehát a csavaros fideszes észjárás szerint az, hogy az Európai Unió szeretné a tagállamokkal betartatni azokat a kötelezettségeket, melyeket azok önként vállaltak a csatlakozási szerződésben, az Ördög, Soros György és a migránsok bűne. Valamint mindenki hülye, egyedül csak Orbán Viktor helikopter. Értem én. Bárcsak ne érteném!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.