Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Irtsd a libsit, ne siránkozz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt hittem, már minden irányból sikerült körbejárni a a torz magyar politikai posvány különféle vonatkozásait, de G. Fodor Gábor portálján szembesültem a valósággal: távolról sem tartunk még a gödör alján. Vagy ha igen, akkor már előkerültek az ásók és folyik a szorgos munka.

A portál munkásnője remek kis cikket rittyentett a magánélet, pontosabban a szex és a politikai hovatartozás viszonyáról. Jár a kalaplengetés, mert nem kis teljesítmény ilyen új aspektusokat találni ahhoz, hogy az állami hirdetésekkel kitömött kormányportál liberálisozzon egy öblöset.

Az írás lényegében arról szól, hogy egy szoci érzelmű lányt (aki természetesen attól szoci, hogy az apukája is az volt, ő pedig örökölte ezt) még csak-csak megdughat egy fideszes nyalka legény egy párkapcsolatban, de libsi lány esetében kizárt az aktus is, a párkapcsolat is, mert a libsik eleve alkalmatlanok erre. És minden másra is.

Például mennyivel reménytelenebb lenne a helyzet, ha egy libsi lányról szólna a történet, a liberális kirekesztő gondolkodás miatt szinte soha nem lenne egyetértés semmiben, viszont a fiúnak joga lenne mindenben a lány véleményéhez… Ráadásul a píszí termelte liberálisok az elfogadás több dimenziójában is korlátozottan működnek, mostanában táblán hirdetik, hogy nem szexelnek fideszessel. (888.hu)

Adva van tehát egy, a Fidesz dicsőítésére felesküdött, egzisztenciálisan a Fidesz irányította reklámpiactól, az azon keresztül áramló közpénztől függő újságíró (már amennyiben újságíró írta a cikket), aki a legendás fideszes tolerancia jegyében kijelenti, hogy a liberálisok annyira kirekesztők, hogy lehetetlenség velük párkapcsolatban élni. Értem.

Gondolom, lesz majd arra vonatkozó iránymutatás is, hogy mit tehet az a sorsüldözött szülő, akit azzal ver az élet, hogy egyszercsak szembesül azzal, hogy a gyereke liberális lett. Vagy meleg. Arra szerencsére kevés az esély, hogy egy gyermek hirtelen Soros György legyen, de minden egyéb tragédia ott lóg a levegőben. Lehetséges, hogy a dicsőséges kétharmad birtokában a kormány átnevelőtáborokat hoz létre az ilyen elfajzások kezelésére, ahol szakemberek próbálják kigyógyítani az ifjakat a liberalizmus nevű betegségből.

A másik verzió, hogy hermetikusan elkülönítik a társadalom egészséges, tehát fideszes tagjaitól a liberalizmussal fertőzött egyedeket, akiknek életük végéig egy kőfallal, villanypásztorral és pengedróttal körülkerített területen kell leélniük nyomorult kis életük minden napját és a végén egy – kifejezetten a liberálisoknak fenntartott – temetőben kaparják majd el őket. Természetesen arccal lefelé. Esetleg még a temetés előtt egy karóval át is szúrják a szívüket, nehogy feltámadjanak. Mert az aljasok mindenre képesek.

Egészen szívmelengető az a megértés és elfogadás, amivel a kormánypárt viszonyul az állampolgáraihoz, akik szabadon gondolkodhatnak, érezhetnek és élhetnek, amennyiben fideszesek és imádják Orbán Viktort. Amennyiben mégsem fideszesek, akkor még lehetnek esetleg szocik, mert akkor szimplán megtévesztett hülyék, vagy született agykárosultak, de ha véletlenül libsik, akkor minden eszköz megengedett a kiirtásukra.

Nem gonoszságból persze és nem is azért, mintha nem lenne demokrácia, mégpedig illiberális demokrácia ebben az országban. Az van, teljes mértékben. A vallási, politikai, világnézeti, gondolati és szólásszabadság teljes és korlátlan, amennyiben az ember keresztény, fideszes, jobboldali (pontosabban úgy jobboldali, ahogy azt a kormány meghirdeti, mert egyébként a fideszes jobboldaliságnak nem sok köze van a tényleges jobboldalisághoz), azt gondolja, hogy Orbán Viktor a megváltó, azt hirdeti, arról beszél és arról ír, hogy a Fidesz az egyedül kormányzóképes párt, sőt, mindenki hazaáruló, aki mást gondol. Minden más esetben megvetendő és szabadon üldözhető a polgár, mert megtagadja a NER alapértékeit.

Gyengébb képességűeknek segítek: a Fidesz azt üzeni a szócsövein keresztül, hogy a libsiket tűzzel-vassal irtani kell, ki kell őket rekeszteni a társadalomból, de még a magánéletből is. Azért, mert a libsik kirekesztők. Értem. Köszönöm.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.