November 28,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbánék vetése

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,038,989 forint, még hiányzik 1,961,011 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mert egy naiv hülye vagyok. Azt tudtam, hogy a választás után nem fog kevesebbet hazudni a pártpropaganda gépezete, mert nem az a dolga, hogy a valóságot közölje, hanem az, hogy megtámogassa a Fidesz minden egyes baromságát. De abban reménykedtem, hogy kevesebb gyűlöletkeltő ökörséget fognak beletolni az arcunkba, mert hiszen már győztek – ha rohadtul torz választási rendszerrel, ha csalás kellett a kétharmadhoz, akkor is hivatalos a végeredmény, ezek fognak tovább rombolni négy évig, ha csak a polgárok meg nem elégelik -, de nem fejezik be, keltik a gyűlöletet rendületlenül.

Bevallom, én már nem értem az okát, sem az értelmét. A választópolgárok már bokáig befostak a gyilkos migránsoktól, felkérték Orbán atyuskát, hogy védje meg őket a ránk zúduló hordáktól, pont úgy nem akar ránk zúdulni senki, mint ahogy eddig sem, akkor mire való a 888-Origo tengely folyamatos óbégatása? G. Fodor hírgyára arról számol be, hogy Horvátországban iszlám kulturális központot hoztak létre. Borzalom. A multikulti nevében. Érted, rettegő honfitársam? MULTIKULTI! Az rossz, veszélyes, mint a liberális, vagy a gender. A cikk maga lényegében egy MTI hírt közöl, akár ártatlan tényközlés is lehetne, de nem az. Egyrészt, mert ez mitől hír, az sem szokott az lenni, ha Lengyelországban felavatnak egy mosodát. Másrészt mert nagyon is jól előkészített, termékeny talajra hullik az elvetett mag.

Mutatom, mire gondolok. Ide teszem az első pár kommentet a cikk alól, válogatás nélkül, ahogy a portálon megjelent:

Él a világban kb. 1,57 milliárd muzulmán, de ez a horda még semmi maradandót nem tett le az évszázadok alatt az emberiség asztalára ( irodalom, művészet, tudomány, politika stb. ) azon kívül hogy erőszakosan élősködik a több népen. Csak mecseteket építenek agyba-főbe és a napjuk nagyrészét azzal töltik, hogy a seggüket az égnek meresztik.

Még ha csak meresztének a koszos valagukat, de úgy szaporodnak, mint a rákos sejtek.

Szaporodnak basszus mert ott tiltott az abortusz, nem úgy mint nálunk, és világ nagy részén még biztatnak is rá hogy nem kell az a gyerek vetessed el, libsiék menetrendje ez. Azonkívül a férfiak 4-5 asszonyt is tartanak így összerakva a képet egy férfinek hány gyereke születik, így könnyű szaporodni.

Az egy dolog, hogy szaporodnak.
Pl 10 ből 4 nem éri meg a 15 évet.
10 ből jó ha 2 megéri a 40 et.
10 ből minimum háromnak genetikai örökletes betegsége van.
10 ből 0,005 nek lesz tanúlt szakmája.

Ez van, ha egy álatfajnak nincs természetes ellensége.
Ilyenkor jönnek a vadászok és megritkítják az álományt mely egyébként kárt okoz a Domesztikált haszonálatok populációjában és a lelegelik, letiporják a haszonnővényeket is.
Egyébként meg nekem a külső megjelenésen kívűl ( azaz humanoid ) más paraméterek teljesülésére is szükség van a Ember/ Emberek nevű halmazba való tartozáshoz.
Tehát. Bizonyos feltételek nem teljesülése esetén egy adot példány nem Ember.
Ha mégis pl liberális és egyébb betehségek miat akkor meg én nem vagyok nem akarok Ember lenni.
Ember lenni, mely faj eddigi Földi pályafutását tekintve, hát ….
Maradjunk annyiban, hogy az álatok tisztább, öszintébb és sokkal értelmesebb életet élnek és hagynak maguk mögött mint az Emberek zöme…

Ilyen hozzászólásból van még ugyanitt 350-400 darab. Ők a fideszes propaganda célközönsége és remekül működik a dolog. Normális ember nem is érti, nem is értheti ezt a mentalitást. Én mélységesen szégyellem, hogy ilyen honfitársaim (is) vannak.

A tények a következők: Horvátországban felépült egy iszlám kulturális központ. Négy év alatt, összesen 310 millió forintnak megfelelő összegből. Ennyi pénzért Magyarországon egy tetszőleges épület látványtervét rajzolná le valamelyik oligarcha, stróman, vagy politikus három éves unokája, amit aztán hetvenöt évre titkosítanának is azon nyomban. Ennyiből nálunk a világon semmi nem épülne fel, ott meg igen.

Az építéshez szükséges összeget nem a horvát adófizetők pénzéből vette el önhatalmúlag a kormány (mint ahogy a keresztény egyháznak adott brutális pénzeket a magyar kormány tőlünk veszi el), hanem az iszlám közösség tagjai adták össze. Önként. Egyébként Horvátország lakosságának kb. 5 százaléka muzulmán, mi a jó fenéért ne lehetne kulturális központjuk?

Egyszerűen fel nem foghatom, miért kell folyamatosan szítani a félelmet, a gyűlöletet? Mennyivel különb valaki azért, mert kereszténynek vallja magát, mert világosabb a bőre, mert magyar? Elárulom: semennyivel. Nem jobb, nem rosszabb a születése jogán, csak az számít, hogy milyen ember.

A multikulti nem valami gyűlöletes betegség, hanem jó dolog. Nem a kőkorszakban élünk, amikor a szomszéd barlang lakóján kívül senki mást nem ismerhetünk, azt sem tudjuk, hogy él más is a Földön. Más népek szokásait, gondolkodását, kultúráját, művészetét megismerni remek dolog, megérteni, elfogadni egymást ezen a kicsire zsugorodott bolygón fontos, tanulni egymástól hasznos, mert minket tesz gazdagabbá.

A menekültválság kezelése nem Orbán Viktor hatásköre, hanem nemzetközi összefogás szükséges hozzá. Orbán már számtalanszor bebizonyította, hogy nem áll érdekében sem enyhíteni, sem megoldani a válságot, sőt, éppen abban érdekelt, hogy sokáig lehessen riogatni és uszítani az egyre hülyülő magyar rajongótábort. Mint a kommentekből is kiderül, ez remekül sikerül. A baj csak az, hogy ezekkel az emberekkel nekünk kell együtt élnünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!