Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szabadsága is van mindenkinek, hiszen mindenki abba az országba menekülhet az emberi élet reményében, amelyikbe csak akar

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A frász jön rám attól a gondolattól, hogy mindenki, de tényleg mindenki Magyarországot és az édesdrágaminiszterelnökurat támadja teljes erőből. Soros György már évtizedek óta ezt csinálja, mégpedig nagyon agyafúrt módon. Először sunyi módon fizette egy csomó maszületettbárány fideszes tanulmányait, mint például Orbán Viktorét és Schmidt Máriáét, aztán sokan kifejezetten az ő támogatásának köszönhetően tudtak megélni – itt ismét elő kell venni Orbán Viktort, de felsorakozik Kövér László is és még sokan mások -, aztán mindenféle nyomtatókat, másológépeket, ilyesmiket erőltetett rá a szárnyait bontogató Fideszre, hogy fel tudják építeni a hálózatot, közben még a magyarországi szegényeket is támogatta az alattomos Soros, tanodákat, különféle szociális intézeteket tartott fenn, sőt, ahhoz is volt pofája, hogy mindenféle diagnosztikai berendezésekkel lásson el egy csomó kórházat (vicces, hogy például ezekre a berendezésekre hivatkozik a Fidesz, amikor a szárnyaló magyar egészségügyet fényezik), aztán még egy csomó pénzt adott a vörösiszap katasztrófa áldozatainak is. Mindezt csak azért, hogy kiszúrjon a Fidesszel és az országgal. Borzalom.

Most pedig, hogy a huszonnyolcmillió magyarból negyvenötmillióan a Fideszre szavaztak és így örök időkre Orbán Viktor építheti felfelé a demokráciát a keresztényi alapokra, pláne rátört a sárga irigység mindenkire és úgy támadják kicsiny, ám lelkiekben óriási, büszke és biztonságos országunkat, hogy az már túlmegy minden határon. És minden határkerítésen, amit az ellenzék azóta is megpróbál körömollóval elnyeszetelni, de szerencsére a kormány résen van és nem engedi becsődülni az országba a pirézeket.

Sajnos Soros Györgyhöz és az ellenzéki büdösliberálisokhoz csatlakozott még országunk elveszejtése céljából a fél világ, élen az Európai Unióval. Mert azoknak is az a céljuk ott Brüsszelben, hogy megbuktassák Orbán Viktort, akit hetvenmillió magyar támogat foggal és körömmel, tökön, illetve babon keresztül. És ágról ágra. Most azt találta ki a rohadék Unió, hogy itt valakik lopják az  uniós forrásokat. Ezt abból gondolják, hogy nem nagyon fejlődik az ország, ellenben a politikusok, azok családtagjai, szomszédai és egyéb pereputtya remekül megmilliárdosodott az elmúlt időszakban. És még abba is belekötnek, hogy egy csomó olyan pályázaton nyernek ezek a drága, szorgalmas és hozzáértő rokonok és szomszédok, ahol egyetlen induló van csak a tenderen. Vagy kettő, esetleg három, de abból egyet, esetleg kettőt jól kizárnak. Pedig mi van abban? Semmi.

Olyan hülyeségeket kérnek számon a nagyszerű kormánytól, mint például az emberi méltóság tiszteletben tartása, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, a jogállamiság, az emberi jogok, ezeken belül a kisebbségekhez tartozó személyek jogainak tiszteletben tartása, a pluralizmus, a megkülönböztetés tilalma, a tolerancia, az igazságosság, a szolidaritás, valamint a nők és a férfiak közötti egyenlőség.

Hát nem tragikus? De. Hiszen itt minden ember méltósága tiszteletben van tartva, persze csak akkor, ha az illető nem liberális és nem ellenzéki. Mert azoknak nem is jár a tisztelet, de ez természetes. Szabadsága is van mindenkinek, hiszen mindenki abba az országba menekülhet az emberi élet reményében, amelyikbe csak akar. Demokratikusan. És persze az egyenlőség is teljesen működik, itt mindenki egyenlő, legfeljebb néhányan egyenlőbbek. Jogállamiság is teljesen van nálunk, mert még mindig előfordul, hogy egy bíró olyan döntést hoz, ami nem tetszik a kormánynak. Tessék! Mi ez, ha nem jogállamiság? Emberi jogok meg főleg vannak, itt mindenkinek jogában áll embernek lenni. Kivéve a parazitákat és hasonló lényeket, akiket onnan lehet megismerni, hogy nem járnak békemenetre. De szerencsére ők vannak kisebbségben. A pluralizmus pedig egyenesen virágzik, mint az orgonabokor. Hiszen mindjárt ott van a két kormánypárt, amiből csak az egyiket lehet látni, de az csak azért van, mert a másik nagyobb és leárnyékolja a kisebbet. Aztán ott vannak az ellenzéki pártok, azok is szabadon azt csinálhatják, amit csak megenged nekik a kormánypárt és akkor még nem beszéltünk a választások előtt osztódással szaporodó pártocskákról.

Megkülönböztetni meg csak muszáj egymást magunktól, nehogy összetévesszenek minket egymással. Tolerancia is van, de persze annak is vannak határai. Igazság és tolerancia, mint a tenger. A nők és a férfiak teljesen egyenlőek, csak a nőket szabad verni, megerőszakolni, nekik kevesebb picit a fizetésük, cserében főzhetnek, moshatnak, szülhetnek orrvérzésig.

Esküszöm, én nem is értem, hogy mi a francot akar az Unió, hiszen sehol a világon nincs ilyen szárnyalva fejlődés, biztonság, keresztényi szeretet, mint a kerítéssel védett fehér fajmagyarok földjén. De tényleg.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.