Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi pedig jól elleszünk itt a sürgősségin ügyelő bőrgyógyásszal, a pénz hiányában kiválthatatlan gyógyszerekkel, a hetente egyszer rendelő vendégorvosokkal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Magyarország kórházat épít Szíriában és az elmúlt két évben 3,6 milliárd forintot fordított a közel-keleti üldözöttek helyben maradását és hazatérését segítő programokra – közölte Szijjártó Péter a brüsszeli Szíria konferencián. (kormany.hu)

Éljen! Marhára örülünk neki, komolyan. Mindjárt ide is teszem a remek poszt alól az első kommentet, elég jól összefoglalja a büdöslibsik véleményét:

Na ennek örülünk!! Főleg azok, és családtagjaik, akik magyar kórházban összeszedett fertőzés miatt lettek kevesebben!!…..Építsetek nekik stadiont is, hátha a hétvégi meccs miatt mind otthon akar maradni….

Bizony, testületileg örülünk piszkosul, amiért a Fidesz kórházat épít Szíriában a magyar adófizetők pénzéből. Csodás, fantasztikus, éljenéljen! Mert majd attól az egy kórháztól garantáltan otthon maradnak azok, akik most nem. Pont az hiányzott nekik. Közben nálunk – tetszőleges kórházban – a gyermekosztályon már csak a penész tartja a vakolatot a málladozó falakon, de az aprócska hiba csak, majd megcsinálják. Az meg direkt hazugság és uszítás, hogy más kórházban patkányok potyognak az álmennyezetből, mert azok nem patkányok, hanem kistestű rágcsálók. Az sem igaz, hogy tetű és rüh rágcsálja az elfekvőn a betegeket, mert az nem tetű és rüh, hanem bizonyos fertőzés, ami bárhol előfordul, szóra sem érdemes.

Az meg csak természetes, hogy néha nem tudnak fűteni a kórházban, de semmi ok a pánikra, kapnak extra takarót a betegek. Már akinek jut. És az sem ügy, hogy retkes, de legalább használhatatlan tusolók várják a gyógyulni vágyókat, mert a felújítás folyamatos, a pénz rendelkezésre áll, csak még nem jutottak el oda a szerelők. Van ilyen.

Arról sem érdemes hosszasan cserélni az eszmét, hogy sok kórházban nincs szappan, vécépapír, kanál, villa, pohár, lázmérő, gyógyszer, mert ezek nem is kellenek, hiszen a kedves betegek sokkal jobban szeretik ezeket a dolgokat saját maguk bevinni a kórházba. Akkor is, ha az utcán esik össze valaki és onnan kerül be, hiszen nálunk kifejezetten nemzeti népszokás túlélőkészlettel menni a piacra, munkába. Hátha úgy alakul, hogy a mentőben végződik a nap. Már persze csak akkor, ha a mentő szét nem esik menet közben, mert elrohadtak az alvázlemezek, ami szintén nem probléma, mert attól még megy az, műszaki vizsgája is van, meg majd le is cserélik mindjárt, addig meg mindenki csak rosszindulatból és liberalizmusból köt bele ilyen apróságokba.

Egyébként szerintem is szükség van rá, hogy szeretett Pártunk néhány stadionnal gazdagítsa azokat az országokat, ahonnan tömegesen menekülnek el az emberek. Menekülés helyett majd meccsre fognak járni, szurkolás közben észre sem fogják venni, hogy közben szétbombázták az otthonukat. Esetleg kombinálni is lehetne a kettőt, mert az új kórházban villámcsapásszerűen meggyógyulók mindjárt be is állhatnak focizni. Vagy szurkolni.

Mi pedig jól elleszünk itt a sürgősségin ügyelő bőrgyógyásszal, a sok éves várólistákkal, a pénz hiányában kiválthatatlan gyógyszerekkel, a hetente egyszer rendelő vendégorvosokkal.

Értem én, hogy a szolidaritás fontos dolog. Nem erről beszélek. Hanem arról, hogy ezt nem a nagyon ügyes, tehetséges, sőt, zseniális Fidesz fogja egymaga megoldani, hanem az országok összefogása szükséges a menekültválság megfékezésére. Így csupán az történik, hogy megint nyakló nélkül ömlik ki a pénz az országból, ellenőrizni képtelenség, hogy melyik csókos tollasodik tovább a projekten, azok az emberek pedig, akik összeadták a jótékonykodásra valót, nem jutnak megfelelő ellátáshoz a saját hazájukban, mert az valahogy nem olyan baromira fontos a Fidesznek.

Nem más ez sem, mint a kormány többi jótékony mázzal vastagon lekent önfényezése, aminek a végén megint marhára jól fog járni valaki. És az a valaki garantáltan nem a magyar adófizető lesz.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.