Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


„Megesznek” minden baromságot, amit a neten eléjük raknak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sokszor ér az a vád, hogy lenézem embertársaimat. Direkt nem írtam alaptalan vádat. Egy vádló eltökélten hisz vádjai szilárdságában, még akkor is, ha az hazugságokra épül. Nem nézem le embertársaimat, csak nem állhatom a butaságot. Márpedig butaságból van elég. Már említettem, hogy hiába a modern technológia, a gondolkodás középkori szintre zuhant. Persze ebben sokat segített az internet is, de mégis az ember hibája. Hiába a világháló, nem néz utána semminek, készpénznek veszi azt, amit elé raknak. Ez az a pillanat, amikor én megpróbálom megcáfolni az emberi butaságot. Hiába minden link, érv, „wall of text”, azt sem olvassák el. Ragaszkodnak ahhoz az első hülyeséghez, amit megláttak.

Immáron évszázadok óta politikai, és vallási dogmák határozzák meg az életünket. Ez a két dolog kéz a kézben jár. A politika már nem élhet az egyház támogatása nélkül, s az egyház is jól profitál a politikából. Elítélem az egyházat. Sőt, megvetem. Szívesen kifejteném miért, de azt hiszem, minden szó hiábavaló lenne. A végeredmény ugyanaz: „istentagadó” lennék. Pedig nem. Szerintem Isten akkor is velem van, ha én nem lépek be egy emberek által épített helyre, amit  templomnak hívnak. Isten, és Isten fia, Jézus a szívben van, nem egy oltáron.

A „dogma” sok minden lehet. Most egy olyanról írok, mely úgy terült el a társadalmunkon, mint egy gennyedző fekély. A Soros-dogma. Egy régebbi cikkemben megemlítettem, hogy Soros „cabalista”, világuralomra törő gyíkember. Nem vicc volt. Nagyon sokan hiszik ezt. Elhiszik, hogy a „háttérhatalom”, Soros Györggyel az élen, egy pedofil bűnbarlangot tart fenn Disneyland alatt. Hisznek abban, hogy Putyin, Erdogan, és Asszad a jó Galaktikus Tanács támogatását élvezik, ezért van sikertelenségre ítélve Trump, hiszen ő a gaz, gonosz jezsuiták bérence. Elhitték azt a hónapokkal ezelőtti „cikket” is, melyben azt írták, hogy a Plejádokról „szent, gyógyító fény” árad a magyar koronába, mint ahogy gondolkodás nélkül elfogadták azt is, hogy a két héttel ezelőtti „istennői meditáció” eredménye a Soros György által támogatott Nyílt Társadalom Alapítványok kivonulása Magyarországról.

A fent említett cikkem óta követem ezeket az oldalakat. Magyart, külföldit egyaránt. Sokat gondolkodtam, adjak-e linket, de nem adok. Ne én legyek az, aki a bolondériát terjeszti. Van egy angol „hírportál”. A kormánymédia is előszeretettel szed onnan „híreket”, persze forrásmegjelölés nélkül. Ott olvastam, hogy mennyire üdvözölték Orbán Viktor győzelmét, milyen büszkék a magyarokra, hogy miután „beintettünk” a sátáni IMF-nek, most megmutattuk a háttérhatalom egyik prominens vezetőjének, hogy velünk nem packázhatnak…

Sokak számára a fentiek viccesek lehetnek, vagy lesöprik, hogy butaság, nem kell foglalkozni vele. Szerintem bizony kell. Sok kormánypárti oldalon láttam, hogy emberek tucatjai hivatkoznak ezekre a „hírekre”, miközben Orbánt megváltónak,  plejádi „szent küldöttnek” vélik. Ezek az emberek rá szavaztak. Őket nem érdekli az ország sorsa, mert hisznek abban, hogy Orbán „jót” cselekszik, meg amúgy is hamarosan eljön a „közzététel” ideje, mikor a Galaktikus Tanács felfedi magát. Ebben a hitben az sem gátolja meg őket, hogy elmenjenek templomba, mert a „felfedést” a pápán keresztül teszi meg a tanács. Egyébként megjegyzem, ugyanezek az emberek fennhangon hirdetik, hogy az „ámen” kifejezést se használjuk, mert a „Cabal” azt azért vitte a vallásba, hogy megrontsa az embereket. S az sem zavaró számukra, hogy ez a tanács hol a Fiastyúk csillagképből származik, hogy a Szíriuszról…

Tudom, talán nem ilyen cikkre számítottak sokan, de szeretném elmondani, miért írtam meg. A választások előtt rajtam is elhatalmasodott a lelkesedés, a harci láz. Édeskeveset foglalkoztam a fentiekkel. Hittem abban, hogy most végre megtörik a kétharmad. Ordas nagy hibákat követtem el. Belementem olyan szájkarate-meccsekbe, amelyek nem előre vittek, hanem csak visszavetettek. Április 8. után elcsendesedett bennem minden. A párom szerint egyfajta depresszió lett úrrá rajtam. Magam nem tudom, az biztos, hogy üresnek éreztem a bensőmet. Egyfajta csalódást éreztem. Ez most is megvan. Nézem a különböző ellenzéki csoportokat, és csak azt látom, hogy hasonló negatív szellemi színvonal felé zuhannak. Persze nem a plejádi Galaktikus Tanácsban hisznek, de „megesznek” minden baromságot, amit a neten eléjük raknak.

Állítólag lesz egy miniszterünk: Kásler Miklós. Az természetesen részletkérdés, hogy a kuszaszeműség manapság határozott előny egy kormánypozíció elfoglalásakor, az viszont biztos, hogy Balog kutyafüle volt hozzá képest. Kásler gondolatvilága egy inkvizítor szintjén vegetál. Érdemes utánanézni. Drábik János után itt egy újabb, elmebetegnek kinéző ember a kormány körül. Arról már ne is beszéljünk, hogy idővel még az a bizonyos „Felház” nevű szekta is kaphat valamilyen szerepet ebben az őrült színdarabban. Valóban ez kell? Ezt szeretnénk? Egy vallási, háttérhatalmi, mentális torzulással fertőzött, dogmatikus kormányzást? Lehet mondani, hogy rosszul látom, vagy túlspilázom. Meglehet, de egy olyan országban, ahol „ügynöközéssel”, „Soros-zsoldosozással” uszítani lehet, ott lassan már ateistának lenni is bűn.

Hazánkban tort ül a butaság. Sokszor, sokféleképpen leírtam, hogy miért kéne összefogni. Szomorú, hogy sokaknak szövegértelmezési problémája van, vagy csak egyszerűen annyira önzők, hogy csak és kizárólag azt keresik, egy adott cikk éppen miben sértette meg őket. Kapjatok a fejetekhez, olvassatok, nézzetek utána dolgoknak, gondolkodjatok! Nem csak az Orbán-kormány ellen küzdünk, hanem az emberi butaság ellen is. Ez csak halmozódni fog. Az oktatás színvonala egyre csak romlik. Ez a cél. Egy elbutult ország, ahol a tanulatlan nép éhbérért dolgozik, és még csókolgatja is a jó helyre született miniszter urak, doktor urak, és atyák kezét, miközben üres lózungokat, félelmetes, rettegést idéző dogmákat harsog a kormánymédia.

Singing Jungle

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.