Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Köszönöm

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sok szép köszönőbeszédet olvastam mostanság, mert a fideszes honatyák végtelenül hálásak a kéményen dolgozó kisembereknek, akiknek a szavazatai (valamint a csalás, hazudozás, propagandisták áldozatos munkája, az NVI, az ÁSZ, az unió pénze, az Alkotmánybíróság rugalmas hozzáállása, az adófizetők forintjai) nélkül nem győzhettek volna. Vagy ilyesmi. Időszerűnek látom, hogy magam is összeüssek egy helyre kis köszönőbeszédet, mert hálásnak lenni sosem késő.

Szeretném megköszönni a fent felsoroltaknak azt, hogy továbbra is fizethetem a politikusok minden pillanatát, laptopját, lakhatási támogatását, javadalmát és juttatásait, személyzetét, nyaralását, vadászatát, valamint a család saját lábra helyezését. Köszönöm, hogy bámulhatom az én adómból megkomponált órisáplakátokat. Köszönöm, hogy akár akaratom ellenére is finanszírozhatom a seggnyaló propagandistáik háborítatlan hőbörgését, a közpénzmédia hazudozásait, Matolcsy György hobbijait, Orbán Ráhel és kedves férje saját lábát, az egyház gazdagodását.

Külön öröm számomra, hogy már semmi sem állhat útjába Orbán Viktor várfoglalásának, Mészáros Lőrinc töretlen szárnyalásának és a stadionok szaporodásának. Végtelen boldogsággal tölt el a tudat, hogy a kormány nem lankad, nem merül el a munka tengerében, hanem továbbra is gondol a híveire és nem hagyja őket napimigráns és sorosazellenség nélkül.

Azt is köszönöm, hogy az udvari költők és teremfocisták nem feledkeztek el a gyűlöletkeltésről, a nem fideszesek ekézéséről, hazudozásról, hergelésről, mert kell ez, mint egy falat kenyér. Bele se merek gondolni, hogy mi lenne ebből az országból, ha gyűlölködés nélkül maradnának a kizárólag ennek a fogyasztására trenírozott hívek. Mert olyan a jó fideszes, mint a pandamaci. Csak egyféle táplálékot fogyaszt. A pandát is hiába kínálnánk vajaskenyérrel, vagy brassói aprópecsenyével, csak a megszokott bambuszt kérné, mert azt tudja feldolgozni a szervezete, semmi mást. Bambusz nélkül éhen halna. A fideszes ellenségek és gyűlölet nélkül elsorvadna, az pedig igen komoly veszteség lenne ennek az országnak.

Köszönöm azt is, hogy az ország lassan, de biztosan megszabadul a felesleges koloncoktól. A fiatalok, a jól kvalifikált szakemberek, a seggnyalásra alkalmatlan lázadók szépen elhagyják az országot, a rokkantak, betegek, segítségre szorulók pedig kipusztulnak. Hamarosan úgy fog szárnyalni az ország, mint a súlyoktól megszabadított léghajó. Mindenkinek lesz közmunkája, a nagyon sikeresek pedig egy szalag mellett tölthetik boldog életük minden egyes napját.

Köszönöm, hogy Alföldi Róbertet bármikor, bárhonnan ki lehet tiltani, hogy lehet tovább rettegni, nehogy elveszítse az ember az állását, mert kiderül, hogy nem feltétlen híve a kormánynak, köszönöm Balog Zoltán kenetteljes mosolyát, Semjén Zsolt vadászélményeit, Lázár János kormányinfóit, Rogán Antal felhőtlen érinthetetlenségét, Bayer Zsolt soron következő kitüntetését, Deutsch Tamás ennyikebulikáit.

Hálatelt szívvel köszönöm, hogy továbbra is én vihetem a kórházba a szappant, a gyógyszert, az ágyneműt, a lázmérőt, az orvost és a nővért. Öröm tudni, hogy bármikor lerohadhat bármelyik gép, vagy műszer és a két év múlva esedékes műtétet majd három év múlva végzik el, boldoggá tesz a gondolat, hogy ezen a télen is sok honfitársunknak nyílik alkalma megfagyni a saját lakásában, megnyugtató, hogy bármikor, bárkire kihívja a rémült lakosság a rendőrséget, ha migránsnak nézik az illetőt és hogy soha nem lesz vége a tudatlanság mindent beborító terjedésének.

Végül köszönöm, hogy töretlenül és lendületesen haladhatunk tovább a közmunka-minimálbér-ingyenebéd-tanulatlanság-gyűlölködés ösvényén mindenki nagyobb boldogságára és egyre gyorsuló ütemben.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.