Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Magyarország továbbra is a hazám, de a kormánya nem az én kormányom. Az én nevemben ezek ne kormányozzanak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez van. Sakkoztunk a galambokkal. Nyertek. Szaros a tábla. Szaros a tábla kétharmada. Vastagon.

Nem elemzem, mert nem tudok okosat mondani. Fogalmam sincs, hogy lehet ez, fogalmam sincs, hogy akkor most mi lesz.

Az ellenzéki vezetők sorban nyújtogatják be lemondásaikat, Orbán és holdudvara Kossuth-nótát énekel. Abszurdisztán választott. 2018.04.08, éjfél. Történelem.

Abszurdisztán választott… de én nem. Én ezt nem.

Kijelentem, hogy ez a kormány nem az én kormányom. Kijelentem, hogy nem adok felhatalmazást arra, hogy az én nevemben, mint állampolgár, mint magyar szavazó, mint ember nevében, bármiről döntsenek, nyilatkozzanak, ítélkezzenek. NOT IN MY NAME.

Én nem járulok hozzá egyetlen honfitársam, egyetlen embertársam dehumanizálásához, démonizálásához sem. Nekem nem ellenségem alapból senki világnézete, bőrszíne, származása, kultúrája, sem az országon belül, sem kívül. Az én nevemben ezek ne uszítsanak!

Nem járulok hozzá, hogy az adómból propaganda zúduljon a nyakamba, kék plakátok csúfítsák el a hazámat, álhírek lepjék el az összes médiumot. Az én nevemben ezek ne hazudjanak!

Nem járulok hozzá, hogy stadionok és kisvasutak gúnyolják a mélyszegénységet, elveszítse közpénzjellegét az utolsó közfillér is, kormánypárti kezekbe kerüljön trafikoktól a Balatonon keresztül a termőföldekig minden, és jogi következmény nélkül maradjanak a feneketlen zsebek. Az én nevemben ezek ne lopjanak!

Nem járulok hozzá, hogy elégtételről, táborokról, mi-és-ők felosztásról, bérencekről, ügynökökről, háborúról szóljon a közbeszéd és a közélet. Az én nevemben ezek ne fenyegetőzzenek!

Nem járulok hozzá, hogy politikai hovatartozásról függjön a munkahely és a megélhetés, hogy a szabad véleménynyilvánítástól a saját érdekemben tartózkodni kelljen, hogy félre kelljen nézni amikor elönti az országot a mocsok, mert úgy talán az én kiskertemet nem sodorja el, a másé pedig nem az én dolgom. Az én nevemben ezek ne zsaroljanak!

Magyarország továbbra is a hazám, de a kormánya nem az én kormányom, én ettől teljes egészében elhatárolódom, és ezt vállalom arccal és névvel és bármivel és bárhogyan. Ha mindenki más is megteszi, aki most nem ünnepel, akkor egyszer talán többen fognak kilógni a sorból, mint ahányan beálltak.

Az én nevemben ezek ne kormányozzanak.

 Goitein Vera 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.