Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez lett Simicska atombombáiból

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rendkívüli hír, vagy mi a csoda: megszűnik a Magyar Nemzet, elhallgat a Lánchíd Rádió.

No, hát így múlik el a NER-rel folytatott hősies küzdelem dicsősége. Nem robbantak atombombák, a fideszes oligarcha kiszáll a buliból.

  • Megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu. A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma holnap, 2018. április 11-én jelenik meg.
  • 2018. április 10-én éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió.
  • A Heti Válasz kereshet magának új befektetőt, ha találnak, tovább működhetnek, ha nem, akkor ez van.
  • A Hír TV még marad, ám ott is racionalizálásra lehet számítani. (via Index)

Nincsenek atombombák, a NER legyőzte a legokosabb Lajost. Vagy a legokosabb Lajos azért a legokosabb, mert belátta, füstbombák helyett mégis egészségesebb kiegyezeni a rezsimmel?

Akkor állapítsuk meg a nyilvánvalót: eddig sem volt kérdés, hogy Simicskát nem a demokrácia állapota és az égig érő korrupció zavarja, hanem az, hogy nem ő osztja a lapokat a közpénzes vályú körül.

És igen, az újabb kétharmados műsor elkezdődött. A mi szórakoztatásunkra.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.