Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Mert hogy összeszarják a Kossuth teret, az lesz a minimum, de azt kibírjuk, mert már amúgy is összeszarták az egész országot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Elsőre legyintettem, mert úgy hittem, egyszerű, útszéli megélhetési hülyéről van szó. Mármint arról a faszról beszélek, aki valamelyik közpénzből eltartott propagandakurva szutyoklapban fejtegette, hogy az összes baloldali és liberális, valamint független (tehát mindenki, aki nem fideszes) náci gyökér és a társadalom nem-fideszes része csak arra vár, hogy az ellenzéki pártok leverjék a koronát Szentéletű Puritán Nemzetvédő úrról és máris vasalt csizmában fognak fel-alá vonulni országszerte és zsidókat gyilkolnak. Vagy hát gyilkolunk, mert magam is utálom a Fideszt, mint a hatnapos lábgombát, szóval alighanem magam is része vagyok a megélhetési hülye által megénekelt halmaznak.

Szóval nem foglalkoztam vele, mert ez már akkora baromság, hogy normális ember ingerküszöbét nem éri el ezekben a vérzivataros választási időkben sem.

De jött a következő versenyző, aki szintén arról dalolászott, hogy bizony ez van, aki nem fideszes, az mind antiszemita és már csak percek választanak el minket attól, hogy megkezdődjenek a pogromok. Gondolom ettől kizárólag Orbán Viktor és bandája képes megvédeni a világ zsidóságát, bár ez így nem íródott le. Még. Majd holnap.

Az egész ügy lényegében az Index cikkéből indult. A lap szerint Bayer Zsolt udvari költő cikksorozatát a Nagy Migration Aid Leleplezés nevű akcióról egy izraeli hátterű magánvállalkozás szolgáltatta. Ja, értem. Tehát nem az van, hogy esetleg ki kéne deríteni, ki fizette ezt a céget, kinek az érdekében áll lejáratni, netán rágalmazni bizonyos szervezeteket és ebben milyen szerepet játszott Bayer Zsolt. Francokat. A rohadék libernyák média leírta, érted, L-E-Í-R-T-A, hogy ama bizonyos cég izraeli. Tehát zsidóztak. Tehát antiszemiták. Tehát meg akarják ölni a zsidókat. Tehát védekezni kell ellenük. Ja, jó.

Tiszta szerencse, hogy nem kenyai cégről van szó, mert akkor meg rasszista lenne mindenki, aki nem fideszes, de az nehezen férne már be a hívők agyába, mert a kormány rasszista propagandát folytat nagyjából három éve töretlenül.

Én nem tudom, mikor és hogy lesz vége ennek az össznépi őrületnek, de hogy maradandó agykárosodás nélkül nem fogjuk megúszni, az hétszentség.

Mennyire lehet pánikban az a párt, amelyik ilyen baromságokat ad az alkalmazottai szájába? Ez már bőven túl van mindenen, ami a legmocskosabb, legótvarabb kampányba bármikor, a világ bármely pontján beleférhetne. Mi a franc lesz itt, ha buknak a gecik? Megint felgyújtják a belvárost? Mert hogy összeszarják a Kossuth teret, az lesz a minimum, de azt kibírjuk, mert már amúgy is összeszarták az egész országot.

És mennyire kellhet annak az alkalmazottnak a meló, ha képes a nevét adni ilyen idióta baromságokhoz? Mert ezek nem Bayert védik, az biztos. Annyit ő nem ér, annyit senki nem ér, aki a hatalom tápcsatornájának kimeneti nyílása körül tenyészik. Komolyan annyira fontos megvédeni a gazdit, hogy ennek érdekében ilyen egetverő baromságokat is képesek összelapátolni? Mit lapátolni? Egymás szájából kapkodják ki a meleg szart, versenyeznek, hogy ki állít nagyobb faszságot. Gyanítom, hogy holnapra az összes közpénzzabáló fostengert bejárja a nagy hír és mindegyik ezt fogja szajkózni. Ha nincs szerencsénk, találnak néhány kétségbeesett polgárt, aki ide menekült Svédországból, de a közelgő és kétségtelenül bekövetkező koncentrációs táborba hurcolás elől most inkább visszaköltözik, mert inkább erőszakolják meg a rohadék migránsok, mintsem a liberálisbaloldalinácik rálépjenek a gyilkos bakancsaikkal.

Komolyan azt hittem, ez az ország már szándékosan sem tud mélyebbre süllyedni. Aztán de. Tud.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.