Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezzel egyszer el kell számolni a propagandagépezet betanított munkásainak is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt játszottam, hogy csak propagandalapokat olvastam, köztévét néztem. Néhány óra elég is volt, hogy kezdjek pánikba esni, hiszen Európa gyakorlatilag már nem is létezik, mindent elözönlöttek a gyilkos migránsok. Akit nem öltek meg, azt megerőszakolták, bár egyik nem zárja ki a másikat. Miután a gyermekeim más országokban élnek, megpróbáltam meggyőzni őket, hogy jöjjenek haza a biztonságba onnan az arabok, indiaiak, pakisztániak közül. Köszönték, remekül vannak mindannyian.

Aztán az Origón jött szembe a borzalom:

Németországban már az orvosokat sem kímélik a migránsok

Kész, vége a világnak. Miután Németországban is van barátom, legalább őt megpróbáltam kimenteni a fertőből. Először azt sem értette, miről beszélek. Remekül van, szeret ott élni. Hazajönni viszont már nem szeret. Nem is jött már évek óta. Utoljára két évvel ezelőtt volt itthon a férjével, azóta nem. Pedig tudom, hogy várták már ezt az évet. A férje idén megy nyugdíjba és azt tervezték, hogy az év felét itthon töltik, van egy kis nyaralójuk. Majd paradicsomot és uborkát termesztenek, élvezik a napsütést. Most árulják a házikót. A barátom férje azt mondta két évvel ezelőtt, ő többé nem akar ide jönni. Nem érzi biztonságban itt magát. A barátom férje perzsa. A lánya félig perzsa, de az unokái háromnegyedrészben azok, hiszen az ő apukájuk is perzsa történetesen. És imádják egymást, imádják a szüleiket. Csak Magyarországot nem imádják már. Németországban nem érzik magukat veszélyben. Itthon igen.

Megpróbáltam meggyőzni a barátomat, elküldtem neki a cikket. Hiszen ott már a migránsok miatt karatézni tanulnak a nővérek.

Aztán megfejtettük a rejtélyt. ITT EGY CIKK arról a bizonyos kórházról. Németül van, de elmondom azért a lényegét, aki tud németül, maga is olvashatja, vagy a fordítóprogram segítségével is ki lehet okoskodni, miről szól. Egér, jobb gomb, fordítás magyar nyelvre. Ennyi az egész.

Tehát van ez a bizonyos kórház. Ahol NEM a migránsok miatt van zűr, hanem általában az agresszív betegek miatt. A sürgősségi ellátásra érkezők türelmetlensége miatt. Valóban szerepel benne egy kurd család, akik haza akarták vinni a szívbeteg családtagot, de a kórház nem engedte, mert nem bírta volna ki a beteg a szállítást. Ameddig a hozzátartozók és az orvosok vitáztak, a beteg meghalt. A rokonok a kórházat vádolják. Lehet éppen a kurdokat migránsnak nevezni, de ők évtizedekkel ezelőtt érkeztek Németországba, nem mostanában. És nem azért ment a cirkusz, mert kurdok, hanem mert sokszor nehezen tudjuk feldolgozni egy hozzátartozónk elvesztését.

A cikk további részében egy büdös szó nem esik migránsokról. Türelmetlen betegekről van szó és arról, hogy a kórház személyzetét meg kell tanítani kezelni a konfliktusokat. Ki kell találni valamit, hogy a várakozó betegeket megfelelő módon lehessen tájékoztatni, megelőzve így a türelmetlenségből és félelemből összeálló agressziót.

Akikkel valóban baj van, azok kőkemény narkósok és alkoholisták. Ők szinte kivétel nélkül európaiak.

Tehát van egy német kórház, melynek a sürgősségi osztályán konfliktusok vannak. Éppen, mint egy magyar kórházban. A narkósok és az alkoholisták olykor fenyegetik a kórház dolgozóit. Éppen, mint egy magyar kórházban.

Mindebből azonban a propagandamédia megint gyártott egy bombasztikus nagy hazugságot, tovább hergelve és további rettegésre késztetve a magyar embereket. Ahogy a propagandamédiában olvastam azt is (ez is mostanában volt), hogy – talán Belgiumban, én most vissza nem keresem a cikket – egy gyilkos migráns elvágta két nő torkát. Igaz. A gyilkos élettársa és annak édesanyja volt az áldozat. A párkapcsolati konfliktusát oldotta így meg a férfi. Ami sajnos előfordul a világ minden országában. Magyarországon is. A cikk természetesen kiemelte a gyilkos migráns kifejezést és nem tért ki arra, hogy kik az áldozatok. Mert akkor egyből nem lett volna olyan nagy szenzáció. Mindezt csupán azért, hogy feltétlenül Orbán Viktorra és pártjára szavazzanak, mert csak ő tudja megvédeni őket a gyilkos, agresszív migránsoktól. És csak Orbán Viktor képes utalni ezeknek a hazug hírgyárosoknak a havi fizetést. Közpénzből. Ez undorító.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.