Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem idiótaságban kellene versengeni a kormánypárttal, abban ők úgyis verhetetlenek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezt a sajtóközleményt többször is el kellett olvasnom. Először azt  gondoltam, hogy vicc, de április elseje még odébb van, a Jobbik pedig nem a humoráról híres. Tehát komolyan kell venni. Amennyire csak lehet.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye

Egyre több migráns zavarja meg a Jobbik rendezvényeit

Mint ismeretes a Fidesz-KDNP kormány eddig több ezer migránst telepített be titokban, valamint tízezreket pénzért. Az utóbbi hetekben ezek az „oltalmazottak” több jobbikos rendezvényt zavartak meg, megpróbálva ráerőltetni a kultúrájukat a rendezvényeken résztvevőkre. Allah akbar kiáltásokkal, valamint hangszóróból szóló vallási zenével hívják fel magukra a figyelmet, és egyre több városban rongálják a jobbikos plakátokat. Volt olyan rendezvény, ahol imaszőnyegeket árultak, feltehetően illegálisan, engedély nélkül. Legutóbb Ózdon és Salgótarjánban adták elő furcsa performanszukat, van olyan migráns, akinek már magyar jogosítványa is van, és magyar rendszámú autóval közlekedik, miközben kocsijából szól a muszlim vallási zene. Ebből is látszik, hogy a Fidesz-KDNP számít a betelepített migránsaira, hiszen nemrég Brüsszelben is megszavazták a támogatásukat.

Április 8-a után a Jobbik-kormány meg fogja állítani a bevándorló hullámot, a határt pedig nem csak kerítéssel, hanem önálló határőrséggel is védeni fogja, a fideszes migránsbiznisz haszonélvezői pedig el lesznek számoltatva. (MTI-OS)

Minden hidegrázásom és berzenkedésem, vagy éppen undorom ellenére egészen idáig úgy gondoltam, hogy a Jobbik az egyik legintelligensebb párt. Jó, tudom, párt nem tud intelligens lenni, csak emberek, de most tegyünk úgy, hogy mégis. Na, ez a közlemény keresztbe verte az eddigi meggyőződésemet, az biztos. Menjünk végig ezen a hülyeség-halmazon.

Először is a letelepedési kötvényekkel a nyakunkba szakított migránsok nem kaptak, nem is kaphattak oltalmazotti státuszt. Hülyeség összemosni a két csoportot.

Másodszor, mennyi a valószínűsége annak, hogy akár a menekült, vagy oltalmazotti státusszal állítólag itt tartózkodó, a magyar nyelvet nagy valószínűséggel nem beszélő, a magyar politikában semennyire nem járatos befogadott (akik között a kormány szerint túlnyomórészt nők és gyermekek vannak), elmegy a Jobbik rendezvényére imaszőnyeget árulni? Miért tenné? Mert olyan bátor?

És annak mennyi a valószínűsége, hogy a sokmillió forintért vásárolt kötvény tulajdonosának van szüksége keresetkiegészítésre és pontfix a Jobbik rendezvényét tartja alkalmasnak erre a célra?

Vagy tegyük fel, hogy meggyőződéses muszlimokról van szó. Akik erőszakolják a kultúrájukat ráfele a jobbikosokra, mégpedig nőnek öltözött férfinak álcázva. Melyik csoportból jöhetnek? A menekültek közül, akik örülnek, hogy pont nem bombáznak a környéken, vagy a kötvényesek közül, akik meg örülnek, hogy pont nem nyomoz utánuk a rendőrség?

Abban az országban, ahol a kormánypárt olyan sikeresen végzi az agymosással egybekötött uszítást (mindenkitől elnézést kérek, akinek nincs agya, így mosnivalója se, természetesen ők kivételek), hogy komplett falvak kapnak kaszára-kapára egy egyetemista kirándulócsoport láttán, ahol halottak napján kihívják a rendőröket, mert gyanús idegenek sündörögnek a temetőben (a szomszéd faluból jöttek az elszármazottak gyertyát gyújtani), ahol a nőivarú lakosság hervadófélben lévő része attól retteg a jóisten háta mögött lévő faluban, hogy megerőszakolják a migráncsok, ahol az öntudatos hazafi felpofozza a pincért, amiért az angolul szól hozzá, ahol rendőrt hívnak a hazaérkező sportcsapat miatt, mert busszal jöttek, este és ez már gyanús volt, ahol a rákbeteg nő fejéről leordítják a kendőt, pedig szegény csak a kemoterápia következménye miatt hord fejfedőt, ott majd pont a Jobbik rendezvényére megy valaki, hogy váratlanul ráerőltesse a kultúráját az egybegyűltekre.

Mennyi ennek a valószínűsége? Úgy a nullához képest.

Értem én, hogy kampány van és sok minden megengedett. De nem biztos, hogy idiótaságban kellene versengeni a kormánypárttal, abban ők úgyis verhetetlenek. Legfeljebb a nagyondenagyon zöldek, vagy a nemtommi kétezer indulhatna jó sansszal, ha elég anyagi forrásuk lenne a sötétség terjesztéséhez. Vagy a gyűlöletkeltésben, uszításban megy a verseny? Eddig tartott a néppártosodás látszata?

Ha annyira érdekes, kik azok a migránsok(nak öltözött akárkik), akkor talán meg kellene kérdezni őket, hogy ki volt a megrendelő. Meglepődnék, ha Soros György állna ennek is a hátterében.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.