Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Exportált gyűlölet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Van egy kedves ismerősöm, aki Németországban él. Nem most ment ki, nem is a közelmúltban. Évtizedekkel ezelőtt, még bőven az előző rendszerben. Szabad országban szabadon akart élni. Szereti választott hazáját. Nem mondom, hogy németté vált, mert ez butaság. De sok tekintetben, gondolkodásában, értékítéletében átvette az ottani mentalitást.

A kint töltött évtizedek alatt felépítette a saját vállalkozását. Miután évek óta közeli a kapcsolatunk, szinte már barátság, bátran állíthatom: különleges ember. Hihetetlenül empatikus, végtelenül segítőkész, mindezek mellé rendkívül intelligens is. Jó ember. Talán éppen ezért találják meg olyan sokan, akik szeretnének Németországban boldogulni. Hozzá fordulnak, ő segít a tolmácsolásban, tanácsokat ad, nem egyszer munkahelyet, szállást is segít találni. Köszönömért, vagy még azért sem.

Az utóbbi időben egyre nagyobb rémülettel figyeli a magyarországi eseményeket. Többször panaszolta, hogy a frissen kiérkezők mások, mint akik régebben, a rendszerváltás környékén, vagy akár csak tíz évvel ezelőtt is hozzá fordultak. Mesélt arról, hogy külön csoport van azoknak, kik kimondottan a német szociális ellátás miatt költöznek az országba. Tényszerűen szülni mennek oda, mert az ott születő gyermekek után járnak azok az ellátások, amik egy német szülőt megilletnek.

Mások dolgozni mennek, sokszor nyelvtudás, szakmai képesítés nélkül vágnak neki az országnak. És vannak olyanok, akik eleve hátrányból indulnak a roma származásuk miatt és ott csodálkoznak rá, hogy éppen úgy emberszámba veszik őket, mint a nem roma embereket. Ők többnyire nagyon akarnak bizonyítani, gyorsan beilleszkednek és meg tudnak kapaszkodni. Valójában aki akar dolgozni, mindenki megtalálja a helyét.

De mostanában ezek a honfitársaink, egy részük legalábbis, nem várt, nem kért és nem vágyott ajándékot is visznek magukkal. Gyűlöletet és rasszizmust. 1-2 évvel ezelőtt a szegénység elől odamenekült emberek habzó szájjal szidják a migánsokat, pocskondiázzák azt az országot, amelyik befogadta őket. Ennyi idő elég is volt nekik, hogy többnek, különbnek gondolják magukat mindenki másnál. Most a barátom engedélyével ide másolok egy beszélgetést a Facebook profiljáról. Nagyon tanulságos lesz, ígérem. Gyöngyvér – így hívják az ismerősömet – közzé tett egy bejegyzést, mert elege lett az itthonról oda hurcolt mocsokból. A hozzászólók többsége az ő segítségével indult el néhány hónapja, vagy néhány éve.

Jöjjön az a bizonyos bejegyzés és alatta a beszélgetés. Ismétlem: olyan emberek beszélgetése, akik maguk is migránsként érkeztek Németországba. Abba a Németoszágba, amelyik már akkor is befogadó ország volt, különféle kultúrák olvasztótégelye.

Mindkét alábbi bejegyzés, melyektől felforrt az agyam, személyesen nekem volt címezve. Mivel sok hasonló gondolkodásra valló poszttal illetve hozzászólással találkoztam, azt gondolom, hogy nyilvánosan válaszolom meg őket, válaszom egyben véleménynyilvánítás is mindenki felé, aki hasonlóképpen gondolkodik, mint az alábbi hozzászóló. 
**********************

Miklós: Ahhoz van jogunk h eldöntsük kivel élünk eggyütt.ne az agyhalott angéla döntse el.mi nem akarunk.én gyűlölöm ezeket és kész.ha olyan keves önnek költöztessen a házába párat.nekem senki nem segitett.mindent magamnak inteztem.egyedül a scharfos melóba kaptam ott jól le is húztak.gondolhatna az utódaira egyébként h mi lesz velük 25-30év múlva ha ezek a majmok többségben lesznek mert ugye naluk 4-5az átlag ami a németnél 1.2.nem nehéz kiszámolni mi lesz 1-2generacio után.ez önzés.éljen az AFD.

Miklós: Úgyszint.ők jönnek nekik kell alkalmazkodni de nem teszik.akkor nyaljam a seggüket.a saját fajtám szeretem minden más kúltúrát nem.mindenki a fajtájához húzzon.ők is ezt teszik.a támadásokkal ők nem barátkozni akarnak.de mindegy.én nem vagyok híve a vegyes együttélésnek és házasságnak.az a természet megcsúfolása.50èv és kalifátus lesz itt.én nem vagyok barbár csak magyar.nagyobb barbárság beimportálni azokat aki hosszú távon kiírtják a fehér embert akinek a civilizációt köszönhetjük.amúgy én csak janinak írtam nem másnak.aki úgyszint magyar.és nem tagadjuk meg a vérünket.szép jövőt!Allah akbar
*********************

Gyöngyvér: Igen, mindenkinek joga van eldönteni, kivel akar és kivel nem akar együtt élni. Aki idejön, feltételezhetően tudja, hogy itt egy sokszínű társadalom várja, tehát kész ebben, ezzel élni. Aki nem, az ne jöjjön ide. Mert nekünk is jogunk van hozzá, hogy a saját társadalmunkat úgy formáljuk, ahogy nekünk tetszik. Angela Merkel sem fog a magyar rasszisták igényeihez igazodni. Aki Orbán nézeteit vallja, az maradjon Orbán országában. 

Ez az ostoba tanácsosztás, hogy „akkor költöztesse a házába“, minden realitást nélkülöző kötekedés, hiszen senki nem költöztet senkit a házába akkor sem, ha személy szerint szimpatizál vele. Ebben az esetben pedig még csak személyes szimpátiáról sem beszélhetünk, hiszen a menekültekről mindössze annyit tudunk, hogy melyik országból milyen százalékban és milyen okból jönnek. Az okokat legfeljebb elfogadhatónak vagy elfogadhatatlannak tarthatjuk, de ez egyik esetben sem határozhatja meg bármelyikjükkel is a személyes szimpátiát. Ellentétben a kedves kelet-európai bevándorlókkal, mert velük – legalábbis engem – összeköt a munkám is. Ismerem őket legalább telefonból, sokat közülük személyesen is. Jó néhányan köszönhetik nekem azt, hogy lábra tudtak itt állni, és érdekes módon a hálát – melyet én még el sem várok – akkora tehernek érzik, hogy inkább pimaszkodnak, csak ne kelljen azt érezni, hogy valamivel tartoznak valakinek. Ha mást nem kér érte az ember, akkor legalább tisztelettel. 

Egyébként nem tudom, milyen majmokról van szó, mert ugyan mindannyian rokonságban vagyunk a majmokkal, és az is tény, hogy néhány egyed több tulajdonságot őrzött meg a közös őstől, ezek a tulajdonságok nem csoportokon, hanem egyes személyeken, illetve azok gondolkodásán látszik. Az ősember életében létfontosságú volt az örökös harc a túlélésért, az élelemért, ehhez védenie kellett a területét, a nőstényekért, hogy ö szaporodhasson, stb., de mivel ezen már régen túl vagyunk, csak sajnálni tudom azokat az egyéneket, akikkel így kitolt az evolúció, hogy mái napig nem voltak képesek ezektől a ma már fölösleges és terhes tulajdonságoktól megszabadulni (lásd a fent idézett hozzászólásokban). Minden fejlett egyén képes ma már a békés együttélésre. Ha a vegyesre nem is, mert az csak azon múlik, hogy az ismeretlentől, az idegentől ostoba módon félelemben élünk, vagy okos ember módjára kíváncsiság ébred tőle bennünk.

Számolgatni pedig nem kell. Bármely európai országot is vesszük, nincs már régen egyetlen fajtiszta nemzet sem. Aki ma magyarnak vallja magát, az sem tudja, hány „nemzet“ génjeit hordozza. Mert ha fajtiszta magyar lenne, ugye, akkor kurtalábú, széles pofacsontú, vágott szemű, fekete hajú és kissé olajos bőrű lenne. Igaz, ennek is meglenne az előnye, mert akkor a tisztelt hozzászóló nem kérkedhetne a bőre színével. Ami ugyan szintén azoknak szolgál büszkeségük alapjául, akiknek nincs egyetlen más tulajdonságuk sem, amelyre büszkék lehetnének. Mert mi is a fehér bőrszín? Kevesebb pigment a bőrben, amellyel a bőr alkalmazkodik/alkalmazkodott az időjárásviszonyokhoz, a napsütés mennyiségéhez és erősségéhez az adott kontinensen. Tehát a bőre színétől senki sem jobb, senki sem okosabb, senki sem tisztességesebb. Azaz a bőre színe nem ad az embernek semmit, amire büszke lehetne, ezért valamit tenni kellene, ami sokkal nehezebb, mint a bőrszínt hangoztatni. 

Ugyanez vonatkozik a vallásokra. A legtöbben, akik most a kereszténységet foggal-körömmel védik, nem is hisznek semmiben. Ha hinnének, fizetnék legalább az egyházadót. De a magyar munkavállalók aprópénzért kiárusítják a hitüket: hogy megspórolják a pár € egyházadót, vallás nélkülinek vallják magukat. Ugyanakkor szívesen veszik igénybe az egyházi jótékony intézmények anyagi segítségét, az egyházi óvodát vagy iskolát, és így tovább. És acsarkodnak az iszlám ellen, melyet nem is ismernek. Erről csak annyit, hogy senkinek nincsenek érvei az általa védelmezett vallás mellett azon kívül, hogy beleszületett. Ez pedig nem bizonyíték sem mellette, sem ellene. Egyik vallás sem jobb a másiknál, igazából mindegyik csak pénzről és hatalomról szól. Ha létezik valamiféle isten, nem hiszem, hogy azt akarná, hogy emberek gyűlölködjenek és öldököljenek a nevében. 

Maradt még egy téma, a civilizáció, az európai kultúra, amit olyan sokan emlegetnek. Rendben van, adjuk minden nemzetnek vissza azt, amit hozzátett a mai „európai“ kultúrához, civilizációhoz. A csillagászatot, a számrendszert, az orvostudományt, az elektronikát, még sorolhatnám, de elég, ha ennyit elveszünk a „civilizációnkból“. Mi is marad, ami nem ezekre az átvett ősi arab, perzsa, zsidó stb., tudományokra épül? Mi az, ami kizárólag az európaiaké, ezen belül a magyaroké? Ami nélkülük ma nem létezne? Tudomásul kell venni, hogy a kultúrát, a civilizációt senki sem sajátíthatja ki, főleg nem olyan módon, hogy oktalan és alaptalan lenézésre, gyűlölködésre használja. A mai kultúrához, civilizációhoz minden nemzet hozzátette valamikor a magáét. Hogy az afrikai és egyes ázsiai országok időleges kizsákmányolása, gazdásági függőségben tartása bizonyos időszakokra megállította illetve visszavetette ezen értékek felhasználását, az inkább politikai-gazdasági probléma, nem faji kérdés. 

Ez a válaszom egyszer és mindenkorra a fenti hozzászólóhoz hasonlóan gondolkodó ember számára. Akinek nem tetszenek a nézeteim, az nyugodtam kiválhat az ismerőseim közül. A fenti hozzászólások szerzőjének és társainak pedig személy szerint még azt üzenem, hogy a cannabis rendszeres fogyasztása korlátozza az agy tevékenységét.

Enikő6 éve múlt, hogy Németországban élek. Sajnos azt kell tapasztalni, hogy ennyi agyhalott hülye, mint aki mostanság kitántorgott még az ember életkedvét is elveszi. Nekem nincs gondom egyetlen nációval sem, kivéve a magyart. Ennyi rasszista barom egy nemzetben sincs. Minek jön ide? Milyen jogon kritizál bárkit, bármit? Menjen Magyarországra aztán ott döngesse a mellét a semmire. Szidják az Eu-t, de jönnek a pénz miatt. Szidják a németeket, mégis itt vannak. Mindemellett égetik azokat akik normálisan élnek idekinn, nem pedig tapló módon csak kötekednek. És ezt a sok agyhalottat kell kerülgetni… Nem kötelező itt élni, aki pedig képtelen normálisan viselkedni, az menjen Magyarországra, ott adja elő magát.

Miklós: Elolvastam ….. 
Valóban a „harc” a hatalomért és a pénzért megy…. Ami engem bosszant, ami a világban, Európában megy. Ide jönnek a magukat menekültbek nevező 18-35 év közötti férfiak, akik nem adnak tiszteletet, a saját vallasuk és törvényeik szerint akarnak itt élni, attól függetlenül, hogy ezek ellentétesek az európai normákkal. Leszarjak! Akik anbyira védik a muszlim valkást, jobb kenne ha elolvasnak a korant és az arról készült tanulmanyokat. …

Szerintem csak az idiótak tartják normalisnak,hogy az egye nagyobb %-ban élő muszlimok követeléseit normálisnak tartják… Svájc: felszólították az „államot ” vegyék ki a keredztet a lobogóból, mert sérti a muszlim vallást…(!)
Anglia : felszólították a Királynőt (!) térjen át a muszlim vallásra! 
Nem tudom pontosan hol, elkezdték ledzedni a kereszteket a templomokról, mert sérti a muszlimokat..(!)
A nagy prófétájuk, Mohamed 9 éves kislányt valasztott feleségül, aki bem volt muszlim, de azzá lett… Megölette a családját, rokonait, mindenkit…

Naluk természetes az állatokkal közösülés is… Két amerikai nőt börtönbe zártak az egyik arab országban, mert autót vezettek… Az ide bevándorolt egyik szegény menekült egy 9 éves fiút megerőszakolt, mert hónapok óta nem volt nővel : mondta a rendőröknek…
Svédországban egy idős nőt megerőszakolt egy menekült, a hölgy belehakt, de csak akkor hagyta abba, amikor a rendőrök kiérkeztek…
A magyar határra több olyan menekült is érkezett akik 20-40.000 euro (!) Zsebpénzzel érkezett… Idejönnek,sírbak, követelőznek…. Emellett tiszteletlenek, kiröhögnek, kirabolnak megölnek. Egy védő azt mondta, nem várható el tőlük az itteni törvények betartása, mert afrikaiak… Hozzáfűzném, ha te európai elkövetsz valamit egy arab országban, lehet mire kiér a rendőr már meg is öltek, mert ez az iszlám …. 
A személyes véleményem az, aki szerint ez így van jól , mehet a büdös francba, mert egy idióta! Lehet letiltani…

Enikő: Magyarországon nincsenek migránsok, vagyis vannak, de mégsincs velük baj. De tegyük fel nincsenek. Akkor mi a sistergős isten nyilát keresel Németországban, ahol jócskán van belőlük? Miért nem az árja Magyarországon élsz, ahol minden oly csodálatos, mert meg van védve az ország a migránsoktól?

Mindenesetre milyen jogon férgezel le bárkit?
Kíváncsi lennék, hány menekülttel ültél már le beszélgetni, hánynak a sorsát ismered?
Gajdolsz itt arról, hogy a muszlimok azt hiszik felsőbbrendűek. És a fehér ember nem annak tartja magát? Nem a kereszténységet tartja annak? Ugyan az pepitában, akkor miről beszélsz?

A kereszténység nevében emberek millióit gyilkolták meg, égettek el élve! Először a keresztények mentek Afrikába, Amerikába, és a világon mindenhová, hogy elterjesszék tűzzel-vassal, életeket nem kímélve. És most a keresztények fel vannak háborodva!
Igen, van pár fanatikus, de a nagyon nagy többség nem az.
Magyarországon 150 év alatt téríthettek volna a törökök, mégse lett muszlim ország Magyarország.
Úgyhogy inkább élnie kellene mindenkinek az életét és békén hagyni a másikat, nem pedig acsarkodni, gyűlölködni. Amennyi mocskot, gyűlöletet már kaptak a muszlimok, nem csodálnám, ha valóban visszavágnának. Mert megérdemelnénk. Kíváncsi lennék, te mit lépnél ennyi gyűlöletre!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.