Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A patkányok, a szemetek, a tetvek, a rohadékok csak a túloldalon vannak, ugye?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bayer: Fókuszáljunk majd aztán arra a kitételre, amikor is a miniszterelnök azt mondja – és majd a választás után elégtételt veszünk, Mer’ ugye azóta az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket, meg aztán most már az egész nemzetet.

Huth: (…) Szó van itt lámpavasról, bebörtönzésről, megfélemlítésről?

Bayer: Örülök, hogy ezt megemlítetted, mert eddig kik voltak azok, akik a miniszterelnököt, a családját, inkluzíve bennünket lámpavassal, agyonlövéssel, kibelezéssel, felkoncolással, börtönnel fenyegettek és fenyegetnek szinte minden nap? Kik? Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz. S az összes szemét rágalmazó tetű be lesz perelve. Erről szól a jogi elégtétel.

Ha már ilyen szépen összegyűltek ők, a nemzetiek, az igaz magyarok, az erkölcsösek, a mindennek a megmondhatói, az államhatalom szolgalelkű szolgái, és a főnökük védelmében gyorsan le is patkányoztak, rohadékoztak mindenkit, aki nem az ő kottájukból olvas-játszik-gondolkodik, ha már mindenáron meg kellett védeni a semmilyen módon nem megvédhetőt, akkor tisztázzunk néhány alapvető dolgot, ami láthatóan nem zavarja össze az urakat abban, hogy élő adásban szénné égessék magukat. Egyet legalábbis mindenképpen.

Sok más alkalomtól eltérően most az történt, hogy már felháborodni sem voltam képes az aranyszájú párttag disztingvált fröcsögésén. Tulajdonképpen nem az ő Orbánt takonnyal-vérrel-verítékkel védelmező sokadik őrjöngése, vagy a becses személye, vagy a szavait egyetértőleg vedelő másik három fideszes alkalmazott személye a lényeg. Hanem az, hogy itt mégiscsak arról van szó: sikerült a munkaköri leírásban foglalt megvédési akciójuk keretében a drága miniszterelnök úr és a fapados internetes trollok közé egy nagyfene egyenlőségjelet rakni. Márpedig én nem tudom, mennyire jó ötlet az ország első emberét random arctalan, névtelen, interneten trollkodó frusztrált kisemberekre hivatkozva védelmezni.

Szeretném felhívni a nagy egyetértésben vinnyogó, mártírkodó szalagmunkások és megmondóemberek figyelmét arra, hogy amikor az internet népe lámpavasazik és agyonlövéssel fenyegeti a véresszájú nemzeti provokátor urat vagy a főnökét, az semmiképpen nem ekvivalens azzal, hogy a miniszterelnök úr a nemzeti ünnepen kiáll és – stratégiailag előre megtervezett módon – papírból felolvassa, hogy a választás után itt jön az elégtétel, mindenki meglássa.

Arra is felhívnám a figyelmet, hogy ez még azzal sem azonos, amikor Szél, Gyurcsány, Vona, Karácsony, vagy tetszőleges ellenzéki politikus a Fidesz maffiahálózatának elszámoltatását és börtönbe csukását emlegeti. Tehát azt sem tartom túl jó ötletnek, hogy ezeket a különféle minőségű trollantyúkat a B.Zs. nevezetű egyén a Fidesz politikai ellenségeivel azonosítsa. Ellenzéki politikusok szájából a börtönön kívül semmi más nem hangzott el. A drágaminiszterelnök úr aranyszáját viszont ezzel szemben nem az hagyta el abban a bizonyos lánctalpas uszítóbeszédben, hogy a személyét vagy a pereputtyát vagy a kormányt ért alaptalan rágalmak miatt jogi úton kíván elégtételt venni, hanem benyögte, hogy jön majd a jogi, erkölcsi, politikai elégtétel. Hogy kivel szemben? Ezt az egyet nem sikerült világosan, gerincesen pontosítani, ebből tehát egyenesen következik, hogy bárkivel és akárkivel szemben, aki útjában áll a totális elfideszesedésnek.

Azért, hogy még véletlenül se értsenek félre az arra hajlamosak: következetesen és minden körülmények között elítéltem a lámpavasazást, a főbe lövést és az egyéb kivégzési formák propagalását. Még az interneten is. Soha nem bagatellizáltam azt a tényt, hogy az internetes szubkultúra sötét bugyraiban elszabadult az agresszió, a vak gyűlölet, a másik ember méltóságának gyalázása, az ökölbe szorult agyú fenyegetőzés, a fizikai megsemmisítésről üvöltő szólamok.

De hogy ezen most komolyan meg tetszenek lepődni, és mindezt a túloldalon tenyésző patkányok nyakába tetszenek varrni?

Ugye nincs ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki hosszú éveken keresztül hetente gyalázza és köpködi Orbán Viktor ellenségeit? Nem pusztán a politikai ellenségeket, hanem mindazokat, akiknek nem tetszik a rendszer, ez a minden világok legjobbika. Magyar civileket, állampolgárokat, sorosista felforgatónak titulált kisembereket.

Ugye a patkányok, a szemetek, a tetvek, a rohadékok csak a túloldalon vannak?

Ugye semmi köze az ország jelenlegi mentális-erkölcsi állapotának a viszkető tenyerekhez, a lincselés kormányzati támogatásához (szevasztok, őcsényiek!), az erőszaktól való elhatárolódás helyetti sűrű, sötét csendhez?

És ugye a taknyon-véren csúszáshoz meg az orgoványi erdőhöz sincs semmi köze? Akkor jól van.

Lefordítom és összefoglalom a nemzeti oldal üzenetét: senkit nem fognak ők beperelni, senki ellen nem fognak ők személyiségi jogi pereket indítani (köszönjük Gulyás Gergelynek a szájbarágást, de erős kételyeink vannak ezzel kapcsolatban), mert akkor napirenden kellene tartani olyan kérdéseket, amelyeket az Orbán-klánnak egyáltalán nem áll érdekében napirenden tartani. Ha nem így lenne, most sem rohannának el lóhalálában a szekrényből kihulló csontvázakat érintő kínos kérdések elől. Ellenben minden más módszer belefér majd.

A fröcsögő patkányozás mindeközben magában hordozza ama eddig is nyilvánvaló bizonyosságot, hogy itt békés úton nem lesz rendszerváltás. De még egy rohadt kormányváltás sem. A fent említetteknek alapvető szerepük van a napi hergelésben, uszításban, köpködésben, patkányozásban. Világos, hogy nekik mindenki ebbe a kategóriába esik, aki nem az ő hatalomban tartásukért dolgozik. Ebből nem lesz béke, nem lesz békés átmenet, ebből csak további pusztítás lesz.

De egyszer tényleg vége lesz. Takony, vér és veríték árán, de vége lesz. Az igazán nagy bajok majd akkor kezdődnek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!