December 4,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bééékemenetre felkészülni!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 180,097 forint, még hiányzik 2,819,903 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy tűnik, a Fidesznek nem tetszik, hogy a saját fegyverével próbálják meg legyőzni. Valamiért úgy hitték, hogy a lejáratás, a politikai karaktergyilkosság csakis az ő fegyverük lehet. Hiszik, hogy miután ezt kisajátították, ezzel minden meg is van oldva. Noha mindent bevetnek annak érdekében, hogy kellőképpen lejárassák az ellenzéki pártokat és azok fontosabb politikusait, mégis úgy néz ki, vesztésre állnak. Bár a legtöbb rádiót és újságot már régen megkaparintották és a választásokhoz közeledve egyre undorítóbb, gusztustalanabb hazugságokat írnak meg ellenfeleikről, valamiért ezúttal mégsem működik.

A folyamatos sorosozás és határkerítés-lebontós fenyegetés már nem elég. Nem elég, hogy koholt vádakkal próbálnak lejáratni minden egyes ellenzéki politikust, de talán még az sem, hogy országos rádió- és tévécsatornák mellett az ország korábbi vezető portálját, az Origót is felhasználják a hazugságok gyártására. Mert egy Hadházyval kapcsolatos hazugságra érkezik egy Semjénnel kapcsolatos valóságszelet, egy Szél Bernadettes kamuzásra pedig egy Kósa Lajos blama. A különbség csupán annyi, hogy a kormánypárt általi támadások egytől egyig hazugságra épülnek, míg a kormánnyal szembeniek többnyire a valóságot tükrözik.

Egyre csak fogynak azok a politikusok a kormánypártból, akik még nem buktak le valamivel. Semjén, Kósa, Rogán, Lázár, a sor estig folytatható. Kezd forró lenni a kása, amit a kormánypárt nehezen fogad el, jól reagálni pedig képtelen. Tévécsatornák és újságok munkatársai elől menekülnek nap nap után, mert pontosan tudják, hogy hazugságaik védhetetlenek. Az eddig büszkén a kamerába hazudó, pökhendi tolvajok behúzott farokkal menekülnek anyucihoz. A párt, és ezen belül leginkább Orbán Viktor védelméért könyörögnek.

Egyre csak gyűlnek azok a figurák, akik már egy tolvaj kormány szemében is vállalhatatlanokká váltak, egy olyan kormányéban, amely a mai napig védi a több száz milliót sikkasztó Farkas Flóriánt. A békemenet előtt egy órával még nem tudni, pontosan mennyien fognak megjelenni a párt védelmében. Lengyelországból mindössze 1000-1500 szimpatizánst várnak, míg országos szinten nem igazán tudni számokat. Noha közpénzen buszoztatják támogatóik nagy részét az ország minden tájáról, ez lehet, hogy mégsem lesz elég.

Amennyiben a kormány által szervezett békemenet – mely egyébként harcra szólít fel a betolakodók és a nép ellenségeivel szemben – is befuccsol és csak pár tízezren jelennek meg, úgy Orbán Viktor és kormánya hivatalosan is nekiállhat rettegni. A hódmezővásárhelyi fiaskó után ugyanis egyre inkább kezdenek elpártolni a Fidesz-KDNP-től a szavazók. Ennek ellenére természetesen a közvéleménykutatások mást mutatnak, de ebben nincs semmi meglepő, hisz ezeknek az intézeteknek egy része a kormány kezében van, másfelől a rejtőzködő szavazókkal is számolni kell.

A békemeneten megjelenők száma egy pontosabb képet mutathat arról, hogy mik is a valós állapotok, így 3 héttel a választások előtt. Ki fog derülni, hogy mit jelentett Márki–Zay Péter hódmezővásárhelyi győzelme és mit jelentett Semjén svédországi vadászata. Az is kiderülhet hamarosan, hogy Czeglédy Csabának sikerült-e eljuttatnia a kormány számára érzékeny dokumentumokat valaki olyannak, aki azt közölni fogja a sajtóban. Abban is legyünk biztosak, hogy Simicska Lajosnak van még muníciója, és azt nem fél használni. Az ő esetében talán nem kell tartani osztrák nyugdíjasoktól és rendőrautók hátsó üléseitől. A java még csak most kezdődik, mindenki készüljön fel.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!