Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megtámadták imádott kormányunkat és főleg a drágaszépminiszterelnökurat!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,377,800 forint, még hiányzik 622,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedvenc kamuportálom – Origo néven – ma megint nagyot ment. A szokásosan név nélkül megjelent cikk annyira vicces, hogy nem lehet kihagyni. Arról értekezik a költő (vagy költőnő, mert ugye nem tudjuk, kicsoda), hogy holnap jön ki az országjelentés, amit az Európai Bizottság ad ki minden évben. Tehát még nem jött ki, senki nem olvasta, de az Origo már tudja, hogy megtámadják hazánkat, beleavatkoznak a választásba, hazudnak, Soros György, migránsok és kerítés. Így kezdődik az alkotás:

Az Európai Bizottság várhatóan szerdán kiadja legújabb brüsszeli kampányjelentését, azaz a 2018-as országjelentést. Brüsszel újabb alkalmat talált arra, hogy hivatalos dokumentumok közé bújva nyomást gyakoroljon a bevándorlásellenes magyar kormányra. A jelentést a Soros-szervezeteken kívül olyan ellenzéki magyarok írták, mint például Magyar György fia, Magyar Gábor. (origo.hu)

A hivatalos dokumentumok közé bújva gyakorolnak nyomást a kormányra 😀 😀 😀 Ez majdnem olyan vicces, mint a bokorban hálót szövő nyúl.

Brüsszel mindent megtesz azért, hogy az április 8-i választásokon ne Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP alakítson kormányt a következő négy évre. A várhatóan szerdán megjelenő országjelentésben az Európai Bizottság olyan témákban fejti majd ki véleményét, mint az oktatás, az egészségügy, a korrupció, az igazságszolgáltatás, a szegénység, vagy a romák helyzete.

A jósnő itt nem áll meg, hanem elüvölti az ősi átkot, amit valamelyik tehetséges kampányguru talált ki két szipákolás között:

Egytől egyig az ellenzék kampánytémáiról van szó, az ő kottájukból játszanak.

Hát ha ez nem egy meggyőző érv, akkor semmi nem az. És még Magyar György fia is ott sündörgött a jelentés összeállításánál, márpedig:

Apa és fia között nem csak vérszerinti összefonódás van, a munkában is együttműködnek, közösen viszik a Magyar György és Társai Ügyvédi Irodát.

Fegyverbe! Lóra! Fedezékbe! Ezek össze vannak fonódva, vér szerint is. De nem csak. Hanem még együtt is dolgoznak. Úúúúristenazégben! Végünk van. Megtámadták imádott kormányunkat és főleg a drágaszépminiszterelnökurat! Vagyis majd mindjárt meg fogják támadni. Ez biztos. Mert olyanok is hozzászólhattak az országjelentéshez, akik – figyelj, mert mindmeghalunk – ellenzékiek!

Figyeljél, Origo! Vagyunk egy páran ilyenek az országban. Mármint olyanok, akik szerint a kormány és külön Orbán Viktor szétlopta az országot. Amit nem tudtak elvinni, abba beleköltöztek, vagy szétbarmolták. Ez az ország nem Orbán magántulajdona és nem is a fideszesek hétvégi telke. Nagyjából kétmillió fideszes él jelenleg ezen a földdarabon (vagy annyi sem) és négyszer annyi nem fideszes. Tudod, cica? Ezek között vannak kifejezetten ellenzékiek is. Legalább annyian, mint fideszesek.

Én elhiszem, hogy jobban örülne a maffiakormány annak, ha az országjelentést is Szájer pötyögné be a laptopjába, de az az Unióban nem így működik. Hanem úgy, hogy mindenféle szempontot figyelembe vesznek. Sőt, még a tényeket is. Ha ebből a jobb napokat látott propagandalapnak az jön le, hogy megtámadták a kormányt, az az ő baja.

Ha az országjelentésben az lesz, hogy baj van a demokráciával, a jogegyenlőséggel, az oktatással, az egészségüggyel, a sajtószabadsággal, a civil szabadságjogokkal, akkor az nem orv támadás, hanem a valóság.

Lehetséges, hogy a zorigónak nem kellett volna ennyire kapkodnia a jajveszékkel, mert így annyira kilóg a lóláb, hogy az valami egészen szánalmas. Bár lehet, hogy sietett a költő, mert még meg kell írnia vagy hat hazugságot és gyakorlatilag egyedül maradt a portálnál, aki még be tudja kapcsolni a számítógépet. Nagy a hajtás. Kitartás! Már csak egy hónap és lehet lazulni. Remélhetőleg tartósan.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.