Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Lelkes állampolgárként segítő jobbot nyújtok Orbán Viktornak, mert első a kötelesség és a hazafiság

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mostanság minden áldott napra jut egy orbáni bölcsesség. Valóságos háztáji Coelho lett ő. Harci Coelho, hogy pontosabbak legyünk. Az egyik minapi sziporka is arról szól, amiről az összes többi: a Fideszre kell szavazni, mert ha nem, akkor jönnek a migráncsok és felfalják a lovainkat. Márpedig ló nélkül nem magyar a magyar, sőt: egy Igaz Magyar nyereg alatt puhítja a kürtőskalácsot és kuktában főzött házipálesszel nyomatja le, miközben koszorút fon az őshonos magyar akácból, ami ugyan soha nem volt őshonos, de naés.

Tehát szavazzunk a vezérre, különben jönnek ezek a tuggyukkik, minden pénzt rájuk kell költeni, nem lesz nyugdíj, a cigányok rakáson pusztulnak éhen, nem lesz CSOK, se GYES, se semmi, csak a sívó puszta, amerre a szem ellát.

Gondoljuk ezt végig. Vagy hát majd én végiggondolom a gyenge kis agyammal. Kezdjük onnan, hogy szüksége van-e jelenleg Magyarországnak migránsokra? És mindjárt tisztázzuk azt is: a menekültek és a migránsok nem azonos kategóriába esnek, mi most beszéljünk azokról, akik egy jobb élet reményében jönnének Európába. Pontosan azért, amiért a mi honfitársaink mennek Angliába, Németországba, Ausztriába és még sok más országba. Amennyire tudom, Albániába viszonylag kevesen indultak. Tehát kellenek-e nekünk olyan migránsok, akik jobb életet akarnak, ezért más országokban keresnek megélhetést.

Mindjárt válaszolok is magamnak: nem kellenek. Pontosabban kellenének, mert szakemberekből éppen úgy hiány van, mint fizikai munkásokból, de ezt valószínűleg házon belül is meg lehetne oldani megfelelő képzéssel, a mobilitás biztosításával. A kormány történetesen pontosan az ellenkezőjét teszi a CSOK-kal például, mert röghöz köti a családokat. De most ne kanyarogjak, maradjak abban magammal, hogy olyan nagyon nem kellenek nekünk migránsok.

Németországnak viszont kellenek, mert folyamatosan szükség van a létszám emelésére ahhoz, hogy működni tudjon a gazdaság és tartható legyen a mostani életszínvonal. A legtöbb fejlett országnak szüksége van migránsokra egyébként, de Magyarország nincsen rászorulva arra, hogy a munkavállalók mondjuk Indiáig menjenek azért, hogy egy szalag mellett melózhassanak, mert gondos kormányunk ide hozta nekik Indiát szalaggal együtt. Tehát nekünk nem kellenek, más országoknak meg igen.

Ha ezen sikerült túllendülni, beszéljünk a menekültekről. Akikből nem egészen 1300-at kellene befogadnunk de ez ellen harcol a kormány, azonban közben suttyomban már be is fogadtak ennyi menekültet, de ezt tagadják, mert ezek a menekültek nem azok a menekültek. Vagy ilyesmi. Tegyük fel, hogy értem a dolgot (nem értem) és gondoljuk át, mi lenne, ha Soros György, a rohadék Brüsszel és mostanában még a NATO is ránk erőltetne 1300 menekültet. Mert a mi kis házi Coelhónk szerint ezek az emberek terrorveszélyt, a közbiztonság romlását és gazdasági terheket jelentenek majd nekünk. Én lelkes állampolgárként segítő jobbot nyújtok Orbán Viktornak, mert első a kötelesség és a hazafiság.

1300 embert csak képesek átvizsgálni a megfelelő szervek, nem? Talán néhány rendőr is rájuk tud nézni alkalmanként, hiszen egy kicsi falunyi emberről beszélünk, akiket ráadásul nyilván nem egy rakásra kell költöztetni. A TEK, a rendőrség azért kapja a fizetését, hogy vigyázzanak ránk. Most 1300 emberrel többre kell vigyázni, de ez fel sem fog tűnni, mert szerintem ennyien egy hét alatt simán elhagyják az országot kalandvágyból, úgyhogy rájuk meg nem kell már vigyázni. Meg azokra se, akik megfagynak télen. Egy választási ciklus alatt nagyjából egy kvótára való honfitársunk tűnik el a rendszerből ilyen módon. És havonta körülbelül ennyien halnak meg gyógyítható, de a megfelelő ellátás hiánya miatt mégis halálos kimenetelű betegségekben.

Az is feltételezhető, hogy az 1300 menekült között van munkaképes ember. Az például képes dolgozni és eltartani a családját. De ha csupa munkaképtelen – tehát gyermek, idős – kerül ide, akiket el kell tartani, akkor meg a terrorveszély nem áll meg a lábán. És igazából 1300 embert öt miniszter benzinpénzéből és tíz helyettes államtitkár bekerülési költségéből simán el lehet tartani és akkor a többiek vígan lophatnak tovább. Mármint a politikusok, nem a menekültek. Ha pedig helytelenkednek a menekültek, bármikor ki lehet őket utasítani az országból.

Most, hogy Orbán Coelho feszítő gondját megoldottam, beszéljünk arról, hogy mi a Fidesz programja a jövőre nézve? A kerítés megvédésén, a harcon és a háborún kívül? Mert abból nem sok fejlődés várható országos szinten, csak a kerítést építő vállalkozók, a reklámcégek, a propagandalapok és propagandamédia gazdagodik, az ország lakói szegényebbek lesznek. Mi a terv a korrupció visszaszorításával? Gondolok itt Andy Vajnára, Garancsira, Mészáros Lölöre, Rogánra, Lázárra és a drágaminiszterelnökúr teljes pereputtyára, plusz a Matolcsy klánra és még hosszan sorolhatnám. Ha már így eszembe jutott, esetleg jó lenne iránymutatás arra nézvést, hogy amennyiben Tiborcz vállakozózseni és fenegyerek úr jóvoltából vissza kell fizetnie az országnak azt a 13 milliárd forintocskát, azt hogy tervezi a család? Mert kicsit többe fog kerülni, mint 1300 menekült eltartása. Akár életfogytig is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.