Február 24,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Végső hatalomátvétel?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 916,011 forint, még hiányzik 2,083,989 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sokan ismerjük már a Fidesz választási szlogenjét: Folytatjuk! Ezt pedig úgy látszik nagyon is komolyan gondolják, ugyanis kiszivárgott információk alapján, egy újabb kétharmados választási győzelem esetén, megváltoztatnák az önkormányzati választások rendjét. Méghozzá olyan formán, hogy az 5000 lakosnál kevesebbel rendelkező településeken – a tervek szerint – nem tartanának polgármesterválasztást. Úgynevezett járási elöljárót  választanának, vagy központilag neveznének ki. Az ok pedig természetesen nem az összes, eddig független település Fidesz hatalom alá vonása, dehogy. Költségcsökkentés!

Amennyiben ez a terv valóban életbe lép, úgy a diktatúra egyik újabb elemét köszönthetjük. Ugyan temérdek polgármester teszi ugyanazt kicsiben, amit tesz a kormánypárt nagyban – az emberek kifosztása -, eddig mégis volt valamiféle korlátja a dolognak. A saját lakosaikat kifosztó polgármesterek tarthattak tőle, hogy a következő választások alkalmával búcsút inthetnek hivataluknak és vele hatalmuknak. Azonban amennyiben ez az akadály elhárul előlük, úgy teljes mértékben szabad kezet kapnak az ország kirablásához.

Ma még léteznek olyan települések, melyek független, vagy épp ellenzéki polgármester irányítása alatt állnak. Ezek a települések egyfajta utolsó bástyái az ellenállásnak. Nem félnek véleményt alkotni és sokszor még attól sem félnek, hogy ellenszegüljenek a kormánypártnak. Olyan települések ezek, melyek több alkalommal is megmutatták már, van élet a közmunkán és a korrupción túl. Van lehetőség arra, hogy önellátóvá válva ne legyen kiszolgáltatva a mindenkori hatalom kényének és kedvének.

Amennyiben elveszik a választás lehetőségét a kistelepülések polgáraitól, úgy el fogják mélyíteni a diktatúrát Magyarországon. A független és ellenzéki polgármesterek kiiktatásával valóban elhárul minden akadály a Fidesz teljes országot érintő hatalomátvétele elől. Nem lesz többé olyan település, amelyért harcolni kell, sem olyan, ahol a választók előtt bizonyítani kell rátermettségüket.

Központilag kiosztják a települések feletti irányítást, így befolyásolva több millió választópolgárt. A cél a teljes országot behálózó Fidesz-KDNP uralom. A hatalom minden egyes fokának birtoklója a Fidesz-KDNP lesz, mely azt tehet mindenféle ellenállás nélkül, amit csak szeretne. Egy esetleges újabb kétharmados győzelem esetén nem lesz már visszaút a diktatúrából. Az pedig, hogy a jelenlegi kormánypárt mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy akár tiszta, akár mocskos körülmények között, de újra kétharmados többséget szerezzen a parlamentben, senki ne legyen kétséges.

Ugyan idén szinte alig érkeztek menekültek az ország déli határához, a kormány mégis szeptemberig meghosszabbította a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. A választópolgároknak okot kell adni a rettegésre, hiszen ha nem lenne válsághelyzet, mivel lehetne őket riogatni? Ha nincs menekült, akkor Soros sincs, ha pedig nincs Soros, akkor Soros-terv sincs. A terv – már a Fidesz terve –  az, hogy bármi áron, de kétharmaddal megnyerni a választásokat, majd beszántani minden, még akár a függetlenség látszatát is mutató szervezetet és intézményt.

Pontosan tudják, egy esetleges választási vereséggel könnyen börtönben találhatnák magukat és családtagjaikat, így az áprilisi voksolás bőven többről fog szólni, mintsem a párt újabb győzelméről vagy vereségéről. Az életüket, a lopott milliárdjaikat védik. Azokat a milliárdokat, melyből egy ország jövőjét lehetett volna felépíteni. Azokat a milliárdokat, melyekből sajátláb kisasszony Svájcban tanult, Habony Ibizán szipogott, vagy épp Rogán helikopterezett.  Egy ország jövőjét herdálták el, amelyért meg kell hogy fizessenek.

A Fidesz gondban van és ezt ők is tudják, ne hagyjuk, hogy ezt a saját hasznukra fordítsák és egy újabb választási győzelmet húzzanak be. A bankok, iskolák és kórházak után ne engedjük, hogy a településeinket is megkaparintsák. Ne hagyjuk, hogy az életünk minden pontjára beszivárogva elpusztítsanak bennünket. Még mindig van másfél hónap, hogy épp ésszel átgondolva körzetünk legerősebb jelöltjére voksoljunk. Arra, hogy visszavegyük a hatalmat attól a párttól, mely soha nem látott pusztítást hajtott végre az ország teljes területén. Gondoljunk gyermekeink jövőjére, arra, hogy ők is egy szabad országban szeretnének felnőni. Válasszunk ésszel.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!