Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Én szívesen beszállok a kezelési költségekbe, de azért jó lenne, ha nem az ország jövőjével kellene fizetni érte

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kezd egészen aggasztó lenni a keresztény, polgári, jobboldali tábor állapota. Vagyis csak az, amit Magyarországon viccesen így nevezünk, holott semmi köze nincs a valóságnak a felvett jelzőkhöz. Hívhatnák magukat sárgarépának, üregi nyúlnak, vagy mákos pacalnak is, az pont annyira tükrözné a valóságot, amennyire ez.

Maradjunk annyiban, hogy a fideszes harcosokért kezdtem el intenzíven aggódni. Vagy beszorultak valahová, vagy beléjük szorult valami, én nem tudom, de olyan hangerővel jajveszékelnek, hogy az már egészen szórakoztató. És jajveszék közben harcba indulnak. Képzeljünk el egy csapat katonát, akik nem kihúzott derékkal, elszántan rontanak az ellenségre, hanem bömbölve, reszketve, sopánkodva. Úgy, hogy ők maguk döntötték el, hogy ki az ellenség és úgy, hogy a kijelölt ellenség erről nem is feltétlenül tud, felkészülve sincs, fegyvere se igazán van és még csak harcolni se akart volna eredetileg.

Itt van például Németh Szilárd, a lefosott rüsztjével. A múltkor csak elrohant bátran a már kinézetében is brutális Szél Bernadett elől, ma meg már be se mert menni a bizottsági ülésre, hanem üzengetett. Hogy ő nem játszik Bernikével, mert az Soros katonája, brühühü.

G. Fodor méltán népszerű portálja már egy ideje forradalmi lázban ég, de most már nem csak a nők, a feministák, a melegek, az értelmiségiek, a liberálisok, a diákok, a pedagógusok és az újságírók ellen küzdenek – holott már ez is pont elég, bár nagyon sok energiát nem igényel, mivel senki nem foglalkozik velük – hanem a Facebook is megtámadta őket.

Küzdjetek a liberális Facebook-cenzúra ellen: olvassatok minél több 888-at. Biztosan tudjátok, hogy az elmúlt időszakban alapvetően megváltozott a Facebook hírfolyama, egyre kevesebb hírt és hírportált tesz elérhetővé, hiszen a cicás, mindenegybenblogos világbölcsességeket részesíti előnyben. Na meg a liberális agymosást.

 A 888 teljes gőzzel küzd a Facebook cenzúrája ellen.
Ezért arra kérünk titeket, hogyha továbbra is szeretnétek hozzájutni a liberális cenzúra karmai közül kiszabadult híreinkhez, akkor tegyetek meg két apró módosítást a Facebook-oldalaitokon.

No. Ez a cikkentyű lényegében ugyanaz, amit nálunk és más portáloknál is láthattok. Változik a Facebook hírfolyama és minden portál igyekszik felhívni az olvasóinak a figyelmét erre, valamint arra, hogy milyen  változtatásra van szükség a beállításoknál, ha továbbra is szeretné, hogy az adott portál megjelenjen a hírfolyamában. Sajnos mi már lehoztuk, pedig mennyivel viccesebb lett volna, ha a keresztényjobboldalikonzervatívpolgári oldal elleni atombombaként harangoztuk volna be. De az olyan szánalmas lett volna, mint fent látható.

Orbán és balkezeinek napi szintű halálsikolyait mindenki ismeri. Nem szükséges ide citálnom a minden irányból támadott drága szülőföldet, ahol már tizenhétezer évvel ezelőtt is keresztény, jobboldali, illiberális magyarok éltek és védték a kerítést piszkosul. És most is védik. És mindenki támad minket, de a mindenki alatt mindenkit kell érteni. Soros György, Brüsszel, az Unió, az ENSZ, a migráncsok, a liberálisok, a pápa és a havasi gyopárok is fideszék kereszténységére, polgári értékrendjére és hófehér bőrére pályáznak.   Szerintem nincs ezzel semmi baj.

Én is ismertem egy embert, akit annyira támadtak mindenféle ellenségek, hogy még az ajtót is beszögelte a védekezésben. Úgy kellett rátörni, amikor jöttek érte a mentősök. Mármint biztosan van erre gyógyszer, ami legalább enyhítené a tüneteket. Én szívesen beszállok a kezelési költségekbe, de azért jó lenne, ha nem az ország jövőjével kellene fizetni érte. Én speciel egy ezrest szánnék a dologra. Ha ennyiből nem jön ki, akkor inkább nem is kérek ebből az egészből.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.