Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mondd Viktor, tudtál róla te is?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Pár napja bebizonyosodott, amit már amúgy is sokan tudni véltünk. Tiborcz István, sajátláb kisasszony férje, Orbán Viktor veje ugyanolyan bűnözőnek látszó közszereplő, mint Rogán Antal, vagy épp Habony Árpád. A 24.hu megszerezte az OLAF jelentést Tiborcz lámpaüzleteiről, ahol milliárdos csalást állapított meg az Európai Unió csalás elleni hivatala. Nem elég hogy gyanús ügyletekbe keveredett Orbán Viktor veje, de úgy néz ki, hogy az állam hathatós segítségével tette mindezt. Polt Péter ügyészsége, valamint a rendőrség tökéletesen asszisztált ehhez.

Már korábban is tudni véltük, hogy Tiborcz István tökéletesen beleillik az Orbán családba. Úgy tűnik, élt a „lehetőséggel,” ő is kivette a részét az ország kifosztásából, pontosabban az Unió által Magyarország számára nyújtott támogatások felhasználásából. Úgy vélhette, nincs ezzel semmi gond, hisz apuka is ugyanezt teszi, akkor meg? A magyarokat úgysem érdekli, majd megoldom okosba’. Hát nem jött össze, István.

Ugyan a magyar hatóságoknak korábban is tudomása volt Tiborcz gyanús ügyleteiről, mégsem tettek semmit. Nem tettek, mert megmondhatták nekik, hogy ne tegyenek. Hogy nézne már az ki, hogy a nagy Orbán Viktor veje lebukik? Ez akkor még csak „az ellenzéki pártok szánalmas próbálkozása” volt. Akkor még letudták ennyivel, a nyomozást lezártnak tekintették, bűncselekmény nem történt. Azonban azzal nem számoltak, hogy még az Uniónak is feltűnik a csalásgyanús esetek sora.

Az OLAF jelentés nem csak Tiborczot és cégét, hanem az egész kormányt és annak szervezeteit minősíti. Bebizonyította, hogy a hazai hatóságok tisztában voltak a csalás bűntettének alapos gyanújával, mégsem tettek az égvilágon semmit. Itt már nincs helye magyarázkodásnak, de az akkor nem is úgy volt, meg amúgy is, az akkori körülmények között nem történt bűncselekmény. Nem, a francot nem. Ezt akkor is pontosan tudtátok ti is és tudtuk mi is!

Mint ahogy a hatóságok szemet hunynak a választási csalások, a tiltott pártfinanszírozások, a megszámlálhatatlan korrupciós ügyek és közpénzrablások felett. Vagy félnek a hatalomtól, vagy ők is részesei ennek a történelmi rablásnak. A lényegen nem változtat. Ezek után kérdem én, miért is csodálkozunk, ha a hazai nyomozó hatóságot és igazságszolgáltatást nem övezi semmiféle tisztelet? Ez mindenkinek szól, aki részese a korrupt NER rendszernek, egy ország szégyenei vagytok!

Egyszer mindannyiunknak elegünk lesz. Elegünk abból, hogy megloptok és hülyének néztek bennünket. Elegünk abból, hogy felettünk próbáltok meg uralkodni, mikor a hatalom a mi kezünkben van. Egyszer vége lesz a jó életnek Habony, Tiborcz, Rogán és a többiek. És nem biztos, hogy ez az idő olyan messze van. A nép csendesen, de zúgolódik.

Tiborcz ügye egy államközi maffiahálózat gyanúját veti fel. Ezt nem csak az ellenzék, vagy a civil szervezetek tucatjai, hanem az Európai Unió állítja. Egy olyan szervezet, melynek abszolút nincs semmi érdeke abban, hogy beleszóljon a választásokba. Nekik egy céljuk van, lebuktassák azokat, akik ellopják az Unió vagyonát. Tiborcz István, amennyiben a vádak bebizonyosodnak, meglopta az Unió polgárait és meglopott minket mindannyiunkat.

Akkor Tiborcz István bűnössége nem kérdéses, már csak a börtönévek száma a kérdés. Illetve az, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke tudott-e az ügyről. Tudott-e arról, hogy veje valószínűleg meglopta az Európai Uniót. Tudtál róla, Viktor? Várjuk válaszod.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!