Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tudjátok mit? Leszarom Gyurcsány számláját

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ugye, azon senki nem lepődik meg, hogy Gyurcsány Ferenc gazdag ember, ezt mindig is tudtuk, hogy Gyurcsány Ferenc egy milliárdos. S az eleve egy furcsaság, hogy Magyarországon a baloldal vezére egy milliárdos

– így indul az az újabb politikatörténeti pillanat, amikor a megújult, csillogó-villogó Echo tévében a Bayer-show keretében Rogán Antal reagál az aranyszájú nemzeti szórakoztató művész azon felvetésére, hogy az Orbán Viktor titkos bankszámláinak létezésével és azok nyilvánosságra hozásával haknizó egykori miniszterelnökről kiderült, hogy valójában neki vannak titkos számlái.

Rogán Bűnöző Antal, a nép egyszerű parasztlegénye, Gucci-táskás helikoptercsászár, a kenőpénzes zacskók védőszentje, az áron alul kiárusított önkormányzati ingatlanok koronázatlan királya, a hazát letelepedési kötvényenként kiárusító a magyar adófizetőket letelepedési kötvényenként megkárosító erkölcsi vonatkoztatási pont, a kormányzati agymosó propaganda felelőse így folytatja:

Természetesen tarthatná idehaza is a vagyonát, de úgy tűnik, hogy ő ezt nem így gondolja, hanem a pénzének egy részét – egyébként párttársaihoz híven (bármit is jelentsen ez így – szerk.) Ausztriában tartja. Simon Gábornak is ott volt bankszámlája, Czeglédy úr is ott tartotta az aranyát (…) Hát ez, ahol a Gyurcsány Ferencé van, az Gyurcsány Ferenchez illik, mer’ ugye ez a bank ez egy elitbank. Ez egy olyan hely, ahol nagyon gazdag emberek tartják a pénzüket, nem a nép bankja, hanem egy olyan bank, amelyik komoly embereknek nagy vagyonát kezeli. Nyilvánvalóan ez így van Gyurcsány Ferenccel és a családjával is. Csak azt gondolom, ha valaki Magyarországon közéleti szerepet vállal, és a pénzét külföldre viszi, akkor az a minimum, hogy egyébként erről a választókat tájékoztatnia kell. És Gyurcsány Ferenc ezt eltitkolta a vagyonnyilatkozatában, erről egy árva szót nem szólt, soha semmilyen formában.

Nem vagyok én Gyurcsány Ferencnek sem az édesanyja, rengeteg dolog van, amiben nem értek egyet vele, ámazonban ez nem gátolhat meg abban, hogy a Bayer-show február 4-én este éppen soros szemforgatásához hozzá tegyem, mivel kimaradt a nagy fennforgásban: Gyurcsány a lopott pénzből működő Magyar Idők lejárató cikke után világossá tette, hogy vagyona kifogásolt része kötvényekben és részvényekben egy tartós befektetési számlán van, amely szerepel a pénzügyi befektetések között a vagyonbevallásában, ott kellene kutakodni. Ráadásul időközben, a Bayer-show előtti napon vagyonvizsgálatot is kért maga ellen, hogy a propaganda megnyugodjon. A propaganda nem nyugodott meg.

Bayer: Látszólag egy kicsit elsiklunk e fölött a tény fölött (hogy Gyurcsány titkolózik a választói előtt, baszki – szerk.), miközben azér’ ez súlyosabb ügy annál. Hát valami olyasmit mond a törvény, hogy ha valaki eltitkol a vagyonnyilatkozatából valamit, annak azér’ vannak következményei, nem?

via Youtube/Echo Tv

Forrás: Youtube/Echo Tv

Rogán: Vannak bizony, ezér’ nem leszek meglepődve, ha itt indul egy eljárás ebben az ügyben. Emlékszem, hogy minket minden esetben megtámadnak, akkor is, ha csak egy valamit (30 forintért – röhög Bayer) rosszul írunk bele bármilyen formában… az, hogy eltitkolt bankszámla, képzeld el ezen az oldalon milyen óriási perpatvar és patália lenne mindebből. Nyilvánvaló, hogy a törvényi következményeket itt is mérlegelni kell, és meg kell vizsgálni, mint minden egyes esetben. És ha most megnézzük a vagyonnyilatkozatokat, akkor a vagyonnyilatkozati időszakon túl vagyunk, ez a legsúlyosabb ügy: Gyurcsány Ferenc és az eltitkolt osztrák bankszámla, ami valószínűleg nem felel meg a törvényi előírásoknak, másik oldalról pedig fölveti azokat a kérdéseket, hogy ha már egyszer odavitte, mért nem tájékoztatta erről a közvéleményt, mér’ akarta mindezt eltitkolni. És persze az is fölmerül, hogy egy volt miniszterelnök, aki országgyűlési képviselő, az mér’ gondolja úgy, hogy a pénzét külföldre kell vinnie? Mér nem felel meg neki bármelyik magyar bank ugyanúgy, ahogy az a magyar emberek túlnyomó többségének?

Bayer: És akkor lekerekítvén a témát, bár várom, hogy lesz ennek folytatása és következménye… most így felhívnám a figyelmét a 444-HVG-Index konglomerátumnak, hogy üljenek egy kicsit le, és gondolják végig, hogy ha Orbán Viktor eltitkolt 180 milliós bécsi bankszámlája került volna elő, akkor most 0-24-be’ erről írogatnának cikkeket, a Gyurcsányéról még egy büdös sort nem láttam.

Rogán: Ezt hívják kettős mércének. Ez se újdonság.

Bayer: Igen, csak hát akkor gyerekek, hajrá!

A kedélyeskedő, barátilag bilaterális felszopás ebben a mederben folytatódott tovább a köpönyegforgató baloldali ellenzék mocskolásával, Brüsszellel, és a Soros-tervvel, a szokásos érdektelen, hazug, unalomig ismert, szétcsócsált, igazságot legfeljebb foltokban tartalmazó szólamok formájában; akinek van gusztusa hozzá, nézze végig. Nekem bőven elég volt ennyi is, és csak azért pakoltam ide ezt a mizériát, mert egyrészt várhatóan a fideszes választási kampány egyik fő csapásvonalával állunk szemben, másrészt meg minden szava és mondata arany ennek a bagázsnak.

Ha nem három napja kerültek volna nyilvánosságra újabb bizonyítékok azzal kapcsolatban, hogy Rogán és cinkosai a nemzet kifosztásában miként hajtották végre a bűncselekmény-gyanús (hivatali visszaélés) letelepedési kötvényes üzletet, amely ráadásul komoly nemzetbiztonsági kockázatot is jelent Magyarország számára; ha nem lenne világos, hogy a normál kötvénypiaci finanszírozáshoz képest a kiugróan magas kamat, amit az állampapírok után fizettek, mintegy 20 milliárd forintos kárt okozott az országnak, miközben a Kajmán-szigetektől a Brit Virgin-szigetekig szanaszét bejegyzett offshore-cégek négy év alatt 155 milliárd forintot kaszáltak Rogán Bűnöző Antal ötletén, akkor is joggal foroghatna a gyomrunk azon, amit Bayer alákérdezése nyomán itt előadott.

Hát van annál szebb, mint amikor az állami költségvetést megcsapoló, közpénzekkel visszaélő, kezdettől fogva agyontitkolt, baráti offshore-lovagokat helyzetbe hozó, bűncselekménnyel határos, nemzetbiztonságilag kockázatokat hordozó üzlet felelőse bárkinek a szemére hányja, hogy hol tartja a magánvagyonát (!!!!), amit nem úgy keresett meg, hogy világéletében a parlamentben ült?

30 forint, mi, Bayer? Hát persze, hogy nem az eltulajdonított közpénzmilliárdokért, hanem 30 forintért szokott a sötét oldal patáliát csapni. Nem azért, mert nyolcadik éve vagytok hatalmon és nyolcadik éve vinnyogtok, mintha ti lennétek elnyomva. Tehát ha jól értjük, akkor most az lesz, hogy a következő két hónapban nem az lesz a közbeszéd tárgya, hogyan engedtetek be az országba 20 ezer gazdag idegent, akiket a magyarok meglopása árán juttattatok európai egzisztenciához, hanem az, hogy Gyurcsány Ausztriában tartja a vagyonát?

Tudjátok mit? Leszarom! Ennél egy fokkal jobban érdekelnének azok a valóban súlyos ügyek, amelyek Bayer kereszteslovag, egyáltalán nem önkéntes kormányfelszopó műsoraiból rendszeresen kimaradnak.

Hogyan lett a tisztességes, plebejus miniszterelnök egész famíliája közpénzmilliárdos úgy, hogy neki egyedül lóg ki a segge a gatyából a 993 ezres megtakarításával?

Miért költ rongyrázó Rogán Antal rendszeresen többet, mint amit közpénzfizetése lehetővé tehetne számára?

Hogy lehet, hogy Gyurcsány eltitkolt 150 milliós magánvagyona (nem titkolta el egyébként) nagyobb közérdeklésre tart számot, mint az, hogy Rogán Antal hogyan károsította meg az országot súlyos milliárdokkal?

Mi a helyzet a tao-pénzek útjával bírósági ítélet ellenére is hosszú ideig titkolózó Mészáros közszereplő csilliárdos vagyonával, kismillió vállalkozásával?

Miért nem esik soha egy büdös szó sem arról, hogy Tiborcz István kizárólag azért milliárdosodott meg szintén bűncselekmény-gyanús úton-módon, mert a miniszterelnök veje?

Miért titkolóznak kormányzatilag az országot hosszú évekre eladósító paksi szerződéssel kapcsolatban?

A kérdéseket reggelig tudnám sorolni, és soha nem érnék a végére. Úgyhogy majd amikor ezekre a kérdésekre a nyolcadik éve kormánypozícióból pofázó Rogán Antalnak élő adásban sikerül válaszolnia, mert előzőleg Bayer Zsolt ezeket a kérdéseket feltette neki, akkor feltétlenül lehet majd kettős mércézni és hőbörögni.

Addig is szögezzük le a Bayerek által hülyére vett polgárok kedvéért: mindenki ott tartja a pénzét, vagyonát ahol akarja, olyan formában, ahogy akarja, feltéve, hogy azt tisztességesen, és nem az adófizetők hátán évtizedekig élősködve, hazudozva, lopva, csalva szerezte meg. Gazdagnak lenni nem bűn, a vagyont külföldön tartani nem bűn. Feltéve, ha a fenti szempontok érvényesülnek azzal a vagyonnal kapcsolatban. Úgy vélem, beteg világ az, ahol az üzletasszony felesége szoknyája mögé bújó, hazug, korrupt, velejéig romlott propagandagyáros tart erkölcsi előadást arról, hogy mihez van joga és milyen kötelességei vannak egy közéleti szereplőnek.

Rogán, ti se 30 forinton fogtok eltaknyolni, nyugodj meg! És Bayernek is szóljál, hogy ő is nyugodjon meg. Jobban járunk mind.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.