Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Mi nem kérünk a Napból! Elegünk volt abból, hogy mások döntsék el helyettünk, barnák szeretnénk-e lenni vagy sem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha az ENSZ migrációs csomagjának első tervezetében nem lesz elmozdulás pozitív irányba, Magyarország álláspontja felé, elindítják Magyarország kilépési folyamatát a tárgyalássorozatból – ezt Szijjártó Péter külügyminiszter jelentette be szerdán.

2021. június 15. A Hun Tévirati Ironda (HTI) jelenti telexen és ősi szikratávírón. Szijjártó Péter, a Nagy Hun Hurál (NAHUHU) kánja, Legfőbb Hadúr, a Németh Szilárd Turulmányos Akadémia elnöke, a Hun Gyáriparosok Országos Szövevényének (HUGYOS) főtanácsadója, minden hun jurtaközpont és település kiemelt díszpolgára ma kora reggel, a szertartásos hátranyilazás és füstjóslás után kedvenc sólymával küldte pergamentekercsét az Univerzum irányítóihoz. Kinyilatkoztatását az ide vonatkozó protokollnak, valamint a Stefka István és Pálffy István társelnökletével működő Szabath és Fügétlen Hun Nemzeti Sajt Arabítvány pre- és posztambulumának megfelelően kritikusan, betűhíven, a nagyobb nyomaték kedvéért az ősi hun hieroglifákkal közöljük.

Tisztelt Föld! Kedves bolygólakosság! Ez úton fejezzük ki mélységes felháborodásunkat azon eseménysor láttán, amelyet nagyra hivatott hun népünk, a keményen dolgozó hunkisemberek ma is kénytelenek voltak elszenvedni. Nem vagyunk hajlandóak tovább tűrni: már több ízben udvariasan felszólítottunk mindenkit, hogy hátrább az agarakkal, mi nem afféle innen-onnan összeverbuvált, dibdáb népség vagyunk; elmondtuk a legkülönfélébb fórumokon, hogy amennyiben nem vetnek véget szánalmas üzelmeiknek, ha nem változtatnak az általunk joggal kifogásolt körülményeken, mi úgy kiszállunk, hogy Önök, kedves barátaink, csak nézni fognak, mint az amazóniai törpe róka – hát most akkor, egészen pontosan a már ezerszer bevezetésre kínált huntime szerint 5 óra 24 perckor eljött az idő. Végeztünk.

Utoljára szólunk! Azt hiszem, elég világosan fogalmaztunk már azon számtalan esetben, amikor kinyilvánítottuk: mi nem kérünk a Napból! Elegünk volt abból, hogy mások döntsék el helyettünk, barnák szeretnénk-e lenni vagy sem – újra kimondom: nem, mi nem leszünk bárki barnái, a színünket, uram bocsá’ , szeretnénk mi magunk eldönteni, saját hordai hatáskörben, amint erről a Nagy Hun Hurál a legutóbbi túzoktoll-szavazáson rendelkezett is. Nem vagyunk mi rasszisták, egyáltalán nem azért mondjuk, senki ne is próbáljon minket ilyesmivel vádolni, ugyanis, hogy a diplomácia nyelvén szóljam, nem szeretnénk keményebben odabaszni senkinek: de, tisztesség ne essék szólván, el ne vitassa már senki, hogy az ember színe fehér.

Hunnia lakosai fehérek, számos más regénk mellett ősi mesénk, a Hunfehérke is erről szól: és, nem fenyegetünk, csak tényt közlünk, mint mindig – bárki is akarjon átszínezni bennünket, nem lesz könnyű dolga. Mi, amíg csak piros-fehér-zöld szívünk utolsót nem lehel, nem engedünk a Pantone-kódunkból (PMS1956 – hunwhite), jöhet ide bárki, akármilyen vastag mókusszőr ecsettel, úgy kicsavarjuk a kezéből, beszar: ezerszer elmondtuk. Nekünk nem kell a Soros György és fizetett ügynökei által fel-le rángatott Nap. Köszönjük, bőven elég volt belőle: csak bajunk van tőle.

Igen, pontosan tudjuk, hogyan és mitől működik ez az egész szar itt, nekünk megvan a magunkhoz való gógyink, minket nem lehet csak úgy átkúrni a palánkon, ahogyan azt más, ismét csak szofisztikáltabb diplomáciai nyelven fogalmazva, csicskaországokkal teszik. Emlékeztetnék rá mindenszenilis faszkit másfél éve, költséget-időt-fáradságot nem kímélve (és azóta is baszott kifizetni akárki is, hogy még egyszer ellophassuk, pedig négyezermillió eurónkba került: kétezermilliót, ahogyan határidőre, vagyis tök törvényesen benne volt a vajonbenyalásomban is, anyukámék adtak kölcsön, a többit meg egy ismeretlen magánszemélytől kapta Lázár János alkalifa, de mindegy, amúgy különben fel se hoztuk volna, mert ki számolja már, mennyibe’ van nekünk ez az egész hülyeség, eleve tiszteletdíjért dolgozunk, nem vagyunk anyagias, csak már faszomba felment bennem a pumpeti) szóval vérverejtékkel felszereltük az ország keleti oldalára a Nagy Hun Redőnyt, igen, a Mészáros és Dédunokái Redőnygyár készítette, na és akkor mi van, nyertek, volt Love Me Tender és minden ami kell, független elemzőnk, Század bég szerint is a világ nyolcadik csodája (nem, nem a Mészáros: ő csak a kilencedik) háromszázötven kilométer széles, tizenhat kilométer magas, kétmillió, a versenyszférában három műszakban dolgozó korábbi tolvaj közmunkásunknak köszönhetően teljességgel automatizált. Hajnalban szorgos hun fiaink leeresztik, hogy ne érje a nap édes hazánkat, s benne népünket, napnyugta után felhúzzák, hogy járjon kicsit a levegő: az az igazság, ha nem szellőztetünk, eléggé megül a büdös itt nálunk. De ez mellékszál.

Igen ám, de mennyi energia megy el ezzel a felhúzással! Mennyi a lehúzással! Mennyi hunember ereje fecsérlődik feleslegesen, meg minden, miközben az út széli árkokat felveri a papsajt meg a pimpó, hogy a civilizált ember elokádja magát, ha elmegy egy vidéki kampánykörútra! És mindez egy Soros miatt!!! Csak mert ő barna világot szeretne, és ezért például most a héten 18 500 milliárd dollárt adott át az ufóknak!!! Brown Sugar, ugye, Jaggerkém? Brown Girl In The Ring, igaz-e, BoneyM? Hamar kiugrik ám, ki kivel van! De ugyan mi mást tehetnénk, ha nálunk továbbra is a színre szín, az ősi parancs szerint kívánunk élni, mint ezt a Nagy Hun Nemzeti Kanzultáción nem kevesebb, mint 387 966 422 hunfitársunk nyilvánította ki egyértelműen!!! (2018-tól, mint közismert, megelőzve az úgynevezett demokráciákat, amik basznak az ilyesmire, Hunniában az ebihalak és a szúnyoglárvák is teljes jogú szavazónak számítanak, és bármikor elpisloghatják a véleményüket, akár honi, akár szórvány vizekben élnek: nálunk ugyanis, tessenek jól figyelni, nincsen megkülönböztetés!!! Hajrá, ebik, hajrá, lárvák!)

És még hadd mondom el azt is, mert emlékeznünk kell rá, hogy míg a régi köcsögvilágban a sorosista-kommunista-liberális erők alattomos nemzetárulással valósággal száműzték az üzletek polcairól a magas faktorú napvédő krémeket, mi, a Mészáros Farmaci és Kocsikenőcs Ltd. jóvoltából egyszer és mindenkorra visszahoztuk, soha nem látott szintre emeltük ezek forgalmazását, már van ezres és kétezernégyszázas faktorú napvédő is, és az áfáját is hogy lecsökkentettük, csak hogy megvédjük a barnulástól a hunembereket! Attól, amitől állítólag nem lehet!!! Mert a Nap így meg úgy, mondják Önök!!! Jön meg megy!!! Na igen: akkor ugyan miért nem fogadták meg a javaslatunkat, hm??? Ezerszer benyújtottuk!!!

Csak röviden elmondom: a Föld, mint mindenki tudja, lapos. A korong nyugati peremére, pontosan oda, ahol a “Soros-Nap” el szokott tűnni, egy meghatározott reggelen jó erősen beásunk és lebetonozunk egy jelentősebb méretű lepkehálót (400 000 000 euró, rendelésre készíti a Mészáros Unokahúgai Lepkeháló és Chemotox Bt.). Miután ezzel megvagyunk, odaállunk egy nagy csomó tűzoltóautóval, biztos, ami biztos, mert állítólag (bár lehet, hogy ez is csak egy rohadt nagy kamu) a Nap elég meleg. Amikor napnyugtakor a Nap szépen belecsusszan a lepkehálóba, a lánglovagok lelocsolják, ha kell. Utána meg el lehet dönteni, mihez kezdjünk vele.

Nos? Ugyan miért nem fogadják el a javaslatunkat, tisztelt Univerzum??? Ugye? Na? Kell még valamit mondanunk? Elég lesz, Soros!!! Le veled! Le a Nappal! Mindörökre!!! Ez nem afféle szín-játék!!! Figyelem, még három napot adunk: ha addig sem lépnek semmit ügyünkben, mi persze abból is értünk. De ez esetben megállítjuk a Földet, és átszállunk a Göncölszekérre, mert meg kell védenünk a hunembereket. Megvan a magunkhoz való gógyink: és soha nem félünk használni!!! Köszönöm megtisztelő figyelmüket, remélem, kellőképpen befostak tőlem

Boda András

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.