Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hülyének néznek mindannyiunkat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Újabb nap, újabb hazugságáradat. Ugyan az ellenzéki sajtó napról napra foglalkozik visszaélésekkel, korrupciós ügyekkel, hazugságokkal és a minisztériumok legalja munkájával, erre válasz soha nem érkezik. Nincs reagálás a kormány oldaláról, nincs vita, nincs cáfolat. Csak a hazugságok tömkelege maradt. Most épp Gyurcsány titkos számlái, valamint Vona és teljes családja Allah iránti alázata van terítéken. Úgy tűnik, nincsenek valós problémák az országban, csakis az ellenzéki oldalon.

A választások előtt pár hónappal nincsenek érdemi viták, sem valós kampányok. Már csak az ugatás, és mindenek felett a lejáratás maradt. Igénytelen, talán még tőlünk keletre is szánalmasnak számító lejáratókampányokkal próbálja a kormánypárt megnyerni az elkövetkező választásokat. Az általa felvásárolt rádió- és tévécsatornák mellett több száz vidéki lapot használnak naponta a kormány hazugságainak közlésére.

Felejtsük el a valóságot, felejtsük el azt, hogy a választások közeledtével valós párbeszédek fognak kialakulni az ellenzék és a kormány között. Vitának helye nincs. A kormány hiszitző hülyegyerekként állítja be az ellenzék minden egyes képviselőjét, és ennek megfelelően válaszra sem méltatja őket.

Hülyének nézik a felnövekvő generációt, a diákokat. Problémáikkal nem foglalkoznak.

Hülyének nézik a nyugdíjasokat, átverik őket, ahol csak tudják.

Hülyének nézik a külföldre menekülteket, szavazati joguktól jóformán megfosztják őket.

Hülyének nézik a tanárokat, az orvosokat és mentősöket. Béremelést hazudnak, de sok esetben csökken a fizetésük.

Hülyének néznek egy teljes társadalmat, miközben egymásnak ugrasztanak bennünket.

Rohadó, patkányokkal teli kórházak helyett a Vona és Allah közötti kapcsolatról tart sajtótájékoztatót a kormánypárt. Jogosan dühös, elégedetlen diákok problémáinak megbeszélése helyett állandóan a menekültekről beszél Orbán Viktor. Nap nap után arról van szó, ami a kormánypárt érdeke, miközben a fél ország segélykiálltást intéz hozzájuk. Ez azonban nem érdekli őket.

Fél évente újabb és újabb nemzeti konzultációt küldenek ki nekünk több milliárd forint közpénzen, hogy olyan dolgokról tájékoztassanak bennünket, amik bizonyítottan hazugságok. Ezért nem vonja őket felelősségre senki, következménye nincs a több millió ember gondolkodását befolyásolni próbáló hazugságkampánynak.

Eddig is sokan tudtuk, hogy az idei választások gusztustalanok lesznek, de az eddig látottak talán minden korábbi várakozást felülmúltak. A választás megnyerésének kulcsát nem egy erős programban látják, hanem az ellenzék aljas lejáratásában és ellehetetlenítésében. Az ellenzéki pártok többségébe berágva magukat, mint egy ország lépfenéje próbálják meg minden szinten elcsalni a választásokat. Kamupártok jelöltjeit indítják egy-egy esélyes ellenzéki párt jelöltje ellen.

Magukat független jelöltnek hazudva, indítanak álfüggetlen, valójában a Fidesznek munkálkodó kádereket. A cél nem egy sima győzelem, hanem a mindent elsöprő és elpusztító, mindenek és mindenki feletti győzelem. Már a kétharmad sem elég a kormánypártnak. A teljes országot szeretnék a hatalmuk alá vonni, hogy aztán azt kényük-kedvük szerint irányíthassák ki az Európai Unió eddig még biztonságot jelentő öleléséből.

Ellenségek gyártásával kívánnak okot adni az agymosott szavazók további kitartásához. A harcnak ugyanis még nincs vége! Mondják ők. Soros György valamint az EU mellett, már az ENSZ is a magyar nemzet ellen dolgozik. Miközben lassan minden épeszű országot és szervezetet maga ellen fordított Orbán Viktor és kormánya, addig a Kelet diktátoraival puszipajtási viszonyt alakítottak ki.

Magyarországra már nem jön a francia elnök, sem a német kancellár. Mi Putyinnak és az azerbajdzsáni diktatúra elnökének örülünk idehaza. Afrikai és és ázsiai diktátorok tucatjaival építünk ki üzleti kapcsolatokat, miközben a Nyugat pénzéből élünk. A visegrádi négyek közül már csak a magyarországihoz hasonló, elnyomó rendszert kiépíteni kívánó Lengyelország maradt egyetlen valós partnerünk, Szlovákia és Csehország uniós elköteleződéséhez nem férhet kétség.

Rohamléptekkel távolodunk nem csak a Nyugattól és a nyugati demokráciák színvonalától, hanem egy élhető társadalom meghonosításának lehetőségétől is. Egyre inkább tűnik úgy, hogy a Fidesz-KDNP választáson nem verhető. És nem azért, mert nincs kellő számú elégedetlen polgár idehaza, hanem azért, mert a kormánypárt mindent bevet annak érdekében, hogy az áprilisi választásoknak ők legyenek az egyetlen győztesei.

Közpénzen vásárolt könyöradományokkal próbálják megszerezni a legnehezebb sorsúak szavazatait, mellyel egyidőben mossák az idősek agyát az einstandolt média segítségével. Az áprilisi választás  nem lesz tiszta, ugyanis már a jelenlegi felvezető kampány sem az. Az idei választás márpedig az elkövetkezendő évtizedeket fogja meghatározni. Itt már nem csak rólunk, de gyermekeinkről és unokáinkról is szó van.

Vannak tereink országszerte tucatszámra. Vannak városokat behálózó sugárutaink is. Még nem késő véleményt nyilvánítani. Még nem késő azt mondani, hogy ebből elég volt. Még nem késő megmutatni, hogy nem egy gyáva, meghunyászkodó nép vagyunk. Még nem. Azonban hamarosan eljön az idő, amikor már hiába üvöltünk, hiába háborodunk fel. Eljön az idő, amikor már késő lesz.