Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Látja, nővérke, nem megmondtam, hogy hülyék?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A helyzet egyre nehezebb lesz, (a helyzetnek az a része, amelyik nemzetközi, az meg még fokozódik is), kívül-belül hülyék vesznek körül minket, az egész világ ellenünk; hát hiába magyarázzuk-nyivákoljuk a büdös nagy igazságokat, mégsem hajlandóak elismerni nagyságunkat? Persze, hogy nem, hiszen hülyék, mint említettük volt.

Hülye a teljes magyar ellenzék, hülye a sajtónak még szabad része, hülyék a civil szervezetek, hülyék az aktivisták, hülyék a diákok, hülyék a tanárok és  hülyék a szakszervezeti vezetők is  – igaz, nem mindegyik, hiszen: „Ráütvén a két zsebére… (Jobb felől üt) nekem fütyöl, (Bal felől üt) s nekem fütyöl”  (Németh Szilárd nevű kedves olvasónknak  segítünk: ez a részlet egy Arany János versből van) -, hülye az MTA, hülyék a tudományos intézetek.

Hülye Ferenc pápa, hülye Beer Miklós püspök, hülye Iványi Gábor.

Hülye a teljes Európai Unió, hülye Merkel, hülye Schultz, hülye Macron, hülye Juncker, hülye Tusk, hülye az összes európai uniós biztos (inkluzíve a fideszes Navracsics), hülyék az európai képviselők (persze, nem mind: lásd Arany idézett sorait fentebb).

Természetesen hülye Soros György, hülye António Guterres ENSZ főtitkár, hülye a teljes ENSZ, hülye a menekültügyi egyezmény.

Egyelőre még nem hülye Trump, de ha záros határidőn belül nem fogadja a Kárpátok géniuszát, hülye lesz ő is. Nemsokára hülye lesz Sebastian Kurz osztrák kancellár is (pedig benne hogy reménykedtünk, erre felnyom minket az európai bíróságon a hülye labanc? Meg elveszi a családi pótlékot magyar véreinktől?)

Alig maradtak már csak, akik megértenek és ünnepelnek minket. Nigel Farage, Geert Wilders, Kaczynski, Marie Le Pen, Matteo Salvini; csak velük meg nehéz társaságba járni, mert mindenhol fintorogva fogják be az orrukat. Igaz, már akkor is fintorognak, ha csak egyedül megyünk.

Látja, nővérke, nem megmondtam, hogy hülyék?

Ráczkevy Miklós

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.