Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Védjük meg a kerítést védő kerítést védőket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Facebook/Fidesz

Facebook/Fidesz

Éljen! Fegyverbe, lóra, harcra! Védjük meg a kerítést! Védjük meg a Fideszt, hogy az aztán megvédhesse a kerítést! Védjük meg Orbán Viktort, aki megvédi a Fideszt, ami megvédi a kerítést! Dobjunk össze néhány milliárdot, amiből kerítést építhetünk a kerítés köré. Akkor majd hatékonyabban védhetjük meg a kerítést védő kerítést. Védjük meg Lázár Jánost, aki megvédi Orbán Viktort, aki megvédi a Fideszt, ami megvédi a kerítést védő kerítést. Végül védjük meg Polt Pétert, aki mindenkit megvéd, hogy az a mindenki megvédhesse a kerítést.

Ezek szerint amennyiben a Fidesz marad kormányon még száz évig (a KDNP-ről pedig valahogy kiderül, hogy létező párt és szavazói is vannak, valamint saját erőből is képes lenne bejutni a parlamentbe), akkor a kerítés még száz év múlva is állni fog. Meg tíz év múlva is.

Igaz ugyan, hogy addigra minden más romba dől, a szerencsétlenebb helyre született gyermekek számára a vasárnapi iskola jelenti majd az egyetlen képzési lehetőséget, ahol 16 éves korukra megtanulják majd az összes imádságot és valamennyire elsajátítják az írás-olvasás tudományát. Legalább annyira, hogy az összeszerelőüzemben alá tudják írni a jelenléti ívet, később pedig a minden karácsonykor esedékes Erzsébet-utalvány átvételét igazoló fecnit. Életük végéig.

Igaz ugyan, hogy ránk rohad az egészségügy és pár év múlva már csak annak lesz reális esélye a gyógyulásra, aki mélyen a zsebébe tud nyúlni, de a kerítés ott fog állni akkor is, mint honvéd a Hargitán. Majd oda járunk gyógyulni. Jobb lesz, mint a gyógyvizes fürdő.

A mostani nyugdíjrendszer hamarosan a fejünkre szakad, mert ebben a formában nem fenntartható, de a kerítés akkor is állni fog. A nyugdíj nélkül maradt idősek majd oda fognak zarándokolni abban a reményben, hogy fennakadt a kerítésen valami ehető. Nyúl, róka, varjú.

Ott fog állni a kerítés akkor is, amikor már alig marad valaki az országban, amikor az országban már nem megyék lesznek, hanem uradalmak és Putyin elvtárspajtás szülinapján állami öröpünnepet tartunk majd. A megvédett kerítés tövében.

Sőt, akkor is ott fog állni a keresztül-kasul megvédett kerítés, amikor az eccerűagyúak is rájönnek arra, hogy a Fidesz összes programja abból áll, hogy van ott egy kerítés, ezen kívül az ő nyomoruk pont úgy nem érdekli a maffiakormányt, mint ahogy az ellenzékiek nyomora sem érdekli, az ő kölyke pont úgy nem tud továbbtanulni, mint az ellenzékiek gyereke, az ő unokája pont úgy külföldön születik, mint az ellenzékiek unokája, ő ugyanúgy megtetvesedik a kórházban, mint az ellenzéki, az ő idős apját ugyanúgy bebasszák a demens osztályra egy sima vérnyomás-ingadozás miatt, mint az ellenzéki apját és ugyanúgy leszedálva, bepelenkázva fogja találni, ha nem rohan elég gyorsan, hogy kihozza.

Ott fog állni a kerítés akkor is, amikor a hívek felfogják, hogy egyáltalán nem normális dolog Orbán Viktor családjának gazdagodása, hogy Andy Vajna az ő pénzükből szívja a kubai szivarokat, Rogánék az ő pénzükből röpködnek helikopterrel, Kósa mama az ő pénzükből vett disznótelepet és amikor felfogják, hogy jóvátehetetlenül szétlopták az országot és a jövőt a fejük fölül.

Ott lesz az a kerítés akkor is. Csak majd vigyázni kell, hogy amikor úgy alakul, hogy a hős kerítésépítőknek futniuk kell, ne a déli határ irányába induljanak. Mert fenn találnak akadni a nyomorult kerítésen.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.