Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Urat játszik a szemétdombon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben a kormánypártok menekülteket, illegális gazdasági bevándorlókkal, illetve terroristákkal tendenciózusan és következetesn összemosó két éves gyűlölethadjáratának hajója láthatóan léket kapott, miközben az egyenes gerincű beismerő vallomások helyett újabb és újabb csúcsait másszák meg az elszabadult önkényt megtesítő, az európai és hazai szabályokkal is szembenő Stop Soros akcióterv piacra dobásával, miközben saját egykori munkatársukat nyilvánítják nemzetbiztonsági kockázatnak a keserves figyelemelterelés érdekében, baromira nem lenne baj, ha nem feledkeznénk meg a lényegről. Akkor sem, ha a legfrissebb közvéleménykutatási adatokra hagyatkozva akár az ereinket is felvághatnánk.

Azt mondta egy okos egyházi ember egy közpénztelevíziós vallási műsorban, hogy ahol Isten akarata nem evidencia, ott deviancia fog születni. Igaz, hogy éppen a homoszexuális emberek köpködésére volt kiélezve ez a mindent felülíró, végtelenül jól hangzó kinyilatkoztatás, de erre most nem térek ki, meg a hitemből se, mert mellékvágányra terelődik a mondanivaló. Az pedig úgy néz ki, hogy a szocialista luxuskormányzás helyett – választási program hiányában – plebejus alapokon nyugvó nemzetvédést/építést ígérő miniszterelnök egyre bővülő famíliájára súlyos bűncselekmények sötét árnya vetül.

A kérdés változatlanul az: hogyan lehetséges, hogy a drága jó magyar embereknek a szemük sem rebben arra a nagyszerű hírre, hogy Orbán Viktor vejének csillapíthatatlan pénzéhsége okán az ország kéményen dolgozói, adót fizetői a saját zsebükből 13 milliárd (= 13 000 millió) forintot lesznek kénytelenek bírságként kifizetni valamiért, amit el sem követtek? Legyen nagyon világos: nem az állam, nem a kormány fizet, hanem a magyar adófizetők.

A reggeli posztunkban felvetett gondolatmenet alapján bátorkodom én is megkérdezni: hogyan lehetséges az, hogy alapvetésnek fogadtuk el a devianciát? Hogy az erősebb kutya baszik vulgárevidencia alapján azt gondoljuk: aki egyszer odakerült a húsosfazék mellé, annak nem csupán demokratikus felhatalmazása, azaz alanyi joga, de egyenesen kötelessége is manipulálni, csalni, törvénytelenségeket elkövetni annak érdekében, hogy a közös kasszában könyékig dagonyázás eredményeképpen az ükunokái is stabilan megálljanak a saját lábukon? Az állítólag keresztény, istenfélő emberek országában ez lenne/ez Isten akarata?

Mi indokolja ezt a végtelen (úgy értem, végtelenül ostoba, bárgyú, felelőtlen és egyáltalán nem bocsánatos) nagyvonalúságot? Nyolc évvel a fülkék dicsőséges felrobbanása után valóban magyarázat lehet a regnáló kormány vezetőjének, az ország első emberének és pereputtyának irgalmatlan gazdagodására, hogy dehát legalább ezek igaz magyarok; legalább nem a Gyurcsány lopja el; ha én ott lennék, én is ezt csinálnám; nem is szegény Tiborcz volt, hanem a rohadék Simicska Lajos; jól is tették, nem a mi pénzünk az, hanem a brüsszelitáké; de legalább nem erőszakolnak halomra a migránsok? 

Meg lehet azt magyarázni anélkül, hogy tetszőleges számú önérzetes hazafi vérig ne sértődne: miközben Vietnamban (ahol egyébként vadonatúj onkológiai kórházzal lendítettük fel a világszínvonalú magyar egészésgügyet) egy mezei ex-képviselőt állami pénzek lenyúlása miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek, Magyarországon a Fidesznek fél éve folyamatosan növekszik a szavazótábora, az utóbbi egy hónapban 31-ről 33 százalékra bővült? Van ennek értelme? Van olyan pártszimpátiától független erkölcsi zsinórmérték, amellyel az országot sötétbe borító miniszterelnöki vő milliárdos károkozását is ki lehet magyarázni? Simicska Lajos belekeverésén kívül, úgy értem. Azon már túl vagyunk.

A folyamatosan kereszténységükre hivatkozó megélhetési politizálás tartóoszlopaira nézve nem érvényes Isten akarata? A ne lopj, ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy parancsolatai mindenki másra nézve kötelezőek, csak azokra nem, akik reggeltől estig azzal döngetik a mellüket, hogy megvédik a keresztény Európát a betolakodóktól? Mi vagyunk a keresztény Európa? Ezzel a szemlélettel? Ezzel a pöcegödör-mentalitással? Ha az elmúlt nyolc év nemzeti kormányzásának ez lenne az egyetlen nyilvánosságra került visszaélése, akkor is legitim lenne a kérdés: 33%-os társadalmi támogatottság? Miután az alaposnál is komolyabb gyanú igazolja, hogy egy állami egész apparátus dolgozott azon, hogy a miniszterelnök vejének magánvagyona szabálytalanul, csalás árán gyarapodjon, és e bűncselekménnyel rokon gyarapodás utáni bírság az adófizetőket terheli, 33%-os támogatottság? Nem 2, nem 3, nem 8.

Aztán az egyharmados támogatottságból majd négyötödös parlamenti többség lesz, mert működik a bűncselekményt legitmáló agymosás: támadják a hont, a magyar embereket, le akarják bontani a kerítést, bele akarnak avatkozni a választásba, meg akarják dönteni a demokratikusan megválasztott magyar kormányt, úgyhogy Stop Soros és tessék megköszönni, hogy nem kell iszlamista nőerőszakolókkal együtt hálni. Annál is inkább, mert – a legújabb stratégiai figyelemelterelés – azt mondták nekik: az elmúlt két évben 45 díj és illeték szűnt meg, így évente összesen 14 milliárd forintot hagynak kegyelmesék a vállalkozásoknál és a magánszemélyeknél. Akkor meg? A 14 milliárdból csak fussa a 13 milliárd kifizetésére, nem igaz? Mit kell hőbörögni? Hogy Vajnánál marad 2 milliárd, nála meg 200 forint az nem ok a méltatlankodásra.

Értem, persze, hogyne érteném. A rendkívüli módon gáláns magyar ember már csak ilyen (senki ne vegye magára, akit nem érint, de nyugodtan vegye mindenki magára, aki érzi az indíttatást egy kiadós megsértődésre és kikéri magának, hogy gyalázom a magyart). Urat játszik a szemétdombon (az úr a pokolban is úr), mert ő büszke és keresztény és véletlenül sem hagyja, hogy az értelmes gondolatok, az önreflexiót segítő információk beszűrödjenek a kegyes hazugságok közé, amelyekkel naponta kábítják az agyát, és amelyek bármikor összezavarhatják az ökölbe szorult agyú gyűlölködésben. Örül, hogy nem Gyurcsány lopja meg, örül a könyöradományoknak, és rendkívüli módon hálás azért, amiért soha semmit nem tett: hogy magyarnak született és ezért – bár a sors keze örökké verte, de alapjáraton – a győztesekhez tartozik. Akik megmutatják, nem hagyják, nem engedik, és sőt: Isten meg a Fidesz akaratából nem kötelező neki deviáns buzinak lenni sem.

Nem hiszem, hogy kell még bármit is mondanom.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.