Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Tehát az abszolút hiteles hírforrásom a Juliska néni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: állapotok

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Jól tette kend, hogy nem pénzt küldött kend karácsonyra, mert a külföldről jött olyan pénz után, amit nem nekik postáztak, abból is lenyúlnak maguknak 25%-ot ezek a Soros által nyakunkba ültetett senkiháziak. Ezt nem én mondom, hanem a Juliska néni, aki toppon van a napi politikában. Kend ezekben a dolgokban nem tájékozott, amit meg tud, az itt most nem előnyös kendnek, ha haza akar jönni, nekem meg egyenesen hátrány. Például ha a tisztelendő úr megtudja, hogy miket firkál kend nekem, akkor nem csak hittanból, történelemből bukok megint, hanem matekból is, mert szerinte nem tudom az arány fogalmát. Még hogy mikor mi az őshazába a turulmadár fészkéből gyűjtögettük a tojást rántottának, akkor az Ibériai félszigeten lakó muszlim arabok toledói könyvtárában több könyv volt, mint Európában összesen!? És addig migránskodtunk jó keresztény módjára, hogy akit nem nyírtunk ki, azt kiüldöztük a hazájából Afrikába, mire a magyar származású Skóciai Szent Margit III. Malcolm skót király felesége lett!?

Persze most nem ez miatt kellene perlekednem kenddel. Hanem az állapotokról írni. De ugye nem tudom csak úgy, kiragadni, a nem tudom micsodát a hogyishívjákból, mert akkor a csoki, kifli, meg a magánnyugdíj lopás összekeveredik a smitteléssel. Ettől a civilek beleszólnak a politikába, ez meg nem vezet jóra, mint ezt a legutóbbi politikai elnyomórendszer-váltás óta tudjuk, sőt – aki még meg nem fagyott – az a bőrén is érzi. Tehát az abszolút hiteles hírforrásom, a Juliska néni. (Neki érdeke a tisztán látás, mert mikor a Don kanyarnál vitézzé gyilkolta magát a szomszédjuk, és a Juliska néni még pendelyes volt, és promeszli cukrot kapott a Sára nénitől, aki családostól Auschwitzban végezte, az ingóságaikat meg a vitéz szomszéd kapta, akkor a Juliska néni apukája segített pakolni, de a nagy intarziás ebédlő asztal nem fért be a szomszédék ajtaján, szétszedni kár lett volna, így hát Juliska néniéké lett és mivel az unoka a minap csiszolta, lakkozta újra a lábakat, hogy ne essen bele a szú, nem lenne szerencsés, ha valami elkóborolt leszármazott ennyi idő után jogot formálna a bútorra.) Szóval a Juliska néni résen van, figyel, és biztos, ami biztos, mindig le van takarva az asztal viaszos vászonnal a tisztaszobában, ahová nem megy be senki.

Tudom, tudom. Nem az asztaltól, hanem a kályhától kéne kiindulnom, de az is hideg. Hanem a tűz körül ülők között a Juliska néni szerint forrósodik a légkör a Soros terv miatt. Mert nem véletlen ám, hogy a Soros tervet csak a Soros ösztöndíjasok ismerik! Ki van ez találva! Mert mi kis ország vagyunk. Nekünk még egy rokkant mopedes, vagy egy banyatankos muszlim terrorista se jut. Legutoljára is egy katolikus kántortanítónak kellett felrobbantani a Biatorbágyi viaduktot, hogy két zsidó fiatalembert fel lehessen akasztani. Persze nem idegenrendészetileg, hanem mert kommunisták voltak. De hát egy jól szuperáló nemzeti keresztény államban valamilyen szempont szerint ellenség kell, hogy szelektálni lehessen az alattvalókat. Ebből a hirtelen elszaporodott sok szegényből most is előbb-utóbb úgyis kommunista lenne, mert csupa önzésből a szentírás marxista változatát biflázzák a tudatlanok, nem a Kerényi-féle „láda fosos” magasabb kultúrát. Ez pedig nem vezet jóra. De a Juliska néni furmányos ám, és átlátott a szitán és a nagyinak is elmondta, mikor együtt mentünk az éjféli misére; Az Iszlám Államnak adott Kalasnyikovokért a magyar kormány off-Soros-an gazdag migránsokat kap, akiket itt alaposan megkopasztanak, és meztelen seggel elküldik a Merkelnek, mert a Soros pipás a németekre a holokauszt miatt, és szívatja! A Soros bérencek már jól megszedték magukat itthon, de piszkosul zavarja őket a sok lógó orrú, karikára fagyott csóró magyar látványa, ha véletlenül kikukkantanak a limuzinból, így azután rendeletileg kiirtják a szegényeket a közterekről. Ebből az infóból kendre nézvést annyi érvényes, hogy haza ne jöjjön, mert amilyen görnyedten jár kend már a Keletibe szó nélkül bevágják a rabszállítóba és meg se állnak kenddel valamelyik új földesúr hizlaldájáig, és ott aztán közmunkásnak becézett kondásként melengetheti a lábát a disznószarba tavaszig, ha megéli, mi meg azt se tudjuk, hogy él-e, hal-e kend.

Kezitcsókolom: Mirtill

Bütyökfalva, 2018. január 18.

Ps. Kend tudja milyen az a promeszli cukor? A nagyiék nem tudják, mert a mi falunkban magyar volt a boltos és az ingyen nem adott semmit a szegény magyar gyerekeknek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.