Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Egyszer végre ebben a rohadt országban nem rettegni a rettegőktől

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igen, én értem, hogy miről szólt ez a polgármester összecsődítés a Fidesz részéről így a választások előtt.

Nem arról, hogy félnek-e a migráncsoktól, nem arról, hogy rettegnek-e sorosgyörgytől.

Ez az egész ceremónia a szemünk előtt volt lejátszva, a videókon mutatták be minden magyar állampolgárnak, hogy annak ellenére, hogy nyíltan a  szemükbe hazudtak a gyűlésen, és ezt mindenki tudta, aki nem hülye, van akkora félelem a városvezetőinkben – nem sorosgyörgytől és nem a migráncs erőszakoló-hordáktól –  a Fidesztől, hogy nem mertek felállni, és azt mondani, hogy basszák meg a hazugságaikat, nem félünk kimondani az igazságot, be lehet kapni.

Azért, hogy kövessük a példájukat, és Mi is féljünk.

Tőlük.

A Fidesz bemutatta a hallgatóságnak, hogy képesek bábszínházat játszani emberekkel, a sajátjaikkal és másokkal is.

Most is megmutatta, hogy ilyen jövőt kínál nekünk, rettegőt, bizalmatlant, hazugsággal és manipulációval telit.

A Fidesz mocskos játékot játszik, félelmet kelt önmagától, de ezek az Ő érzéseik, és MI NEM FOGUNK ÚGY ÉREZNI, AHOGY ŐK.

Mert Mi nem fogunk soha ebben a büdös életben félni ezektől, hanem amikor majd ránk kerülne a sor, ki fogjuk nevetni őket, mert szánalomra méltóan gerinctelenek mind, mert Ők rettegnek ebben az országban a legjobban, méghozzá a saját pártvezérüktől.

Majd kiérdemlik a tiszteletet akkor, ha kiálltak az igazság mellett akkor, amikor a leginkább szükség volt rá.

Mert minden nap választunk, ki-ki a maga módján.

Ha az országban nem akarjátok, kedves polgártársaim, hogy a Fidesz-jelenség, azaz a félelem és csicskulás győzzön, akkor építsünk olyan közösségeket, amelyek a félelem nélkül kimondott valóság köré szerveződnek, ahol nem divat a koncért való seggnyalás. Ahol azért vagyunk képesek egymásért közösen kiállni és dolgozni, ahol azért vagyunk képesek megmutatni magunkat, mert Mi nem abban a szellemi börtönben élünk, amit a félelemkeltő ránk szeretne kényszeríteni, hanem Mi szabadon gondolkodó és félelem nélkül szóló és egymásért cselekedő emberek vagyunk, akik bízhatnak egymásban, ha tetszik, ha nem.

És egyre többen is vagyunk.

És nincs szükségünk egy illegitim rendszer illegitim parlamentjén belülről senkinek a támogatására sem ahhoz, hogy megváltoztassák a dolgokat, mert itt vagyunk, itt és most, és mi vagyunk a változás.

És nem a Fidesztől félünk, hanem attól irtózunk, és teszünk meg bármit ellene, hogy kórházba kerülve kezelhető betegség miatt kelljen meghalnunk, hogy a dolgos szüleink ne kapjanak nyugdíjat, hogy a gyermekeinket propaganda iskolába kelljen járatnunk, ahol kimossák az agyukat a rendszertől rettegő tanárok, hogy sík agyú, bőrfejű bandák terrorizálják a jogaikért kiálló embereket, hogy olyan, a közbeszédet, a szónoklatokat, a tv híradókat, az egymás közötti beszélgetéseket és saját gondolatainkat uraló rettegéstől átitatott pszichózist kelljen megélnünk, ami mellett értelmét veszti az életünk.

És hát kedves félelemvezérelt fideszes barátaink: semmi sem tart örökké… és sokkal többen vagyunk, akik nem ezt akarjuk, ahogy köztetek is bizonyára sokan…

Minden nap választunk. Ki-ki a maga módján.

Dönthetünk mindannyian úgy, hogy nem kell ez a bábszínház nekünk, se a többi országunkbelinek sem, ez a mi országunk, a mi közösségünk, amit az egymásért való aktív részvétel jellemez, az emberi értékek, a gerincesség, a bátorság és a tenni akarás, és nem az egymástól való rettegés és bizalmatlanság, amit úgy hívunk ma, hogy Fidesz.

Rajtatok is áll, hogy ezt akarjátok-e, tovább dagonyáztok akár Ti is ott az ország házában, egymástól rettegve, vagy pedig ott bomlasztjátok ezt a rendszert, ahol csak lehetséges…

Mert Mi itt és ebben az országban mindannyian választunk.

Nap mint nap, a magunk módján.

És nem csak úgy, ahogy azt a kedves vezető elképzelte.

Ezért állunk fel, és karoljuk fel az eddig félelemben vagy tudatlanságban élt embertársainkat is akár, és fogunk mind többeket magunk mellé állítani, és elvenni a levegőt ettől az élősködő rendszertől, minden egyes nappal, kitartóan, egy olyan Magyarországért, ahol jó élni, ahol tiszták az egymáshoz fűződő kapcsolataink és a lelkiismeretünk, ahol frissen, jó érzéssel felkelve ébredünk minden nap.

Félelem nélkül!

D. A.