Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Soros Olaf megtámadta az országot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Soros György ismét megtámadta Magyarországot. Azt akarja, hogy ne legyen többé magyar ország, hanem hogy izé. A már régebben itt tartózkodó ügynökei és katonái folyamatosan rombolják a keresztény gyökereket, de most új ellenség bukkant fel! OLAF.

Már a neve is! Nyilván valamilyen skandináv lehet. Például norvég. Talán Soros György törvénytelen gyermeke. Soros Olaf. Most beállt ő is a csatasorba, hogy méltatlanul eltiporja a magyar emberek keresztény szabadságvágyát, nemzeti büszkeségét és konzervatív, elkötelezett rajongását a korrupció és a drága miniszterelnök családja iránt.

Jött ez az Olaf nevű és aljas módon vizsgálódott. Ez még nem volt elég neki, hanem direkt a miniszterek elnökének családját támadta meg, konkrétan Tiborcz István, Orbán Ráhel férjét. Ezt a kedves, szerény, hihetetlenül tehetséges fiatalembert, aki éjt nappallá téve dolgozott azon, hogy Magyarország fénybe boruljon.

Ezt – mármint a fénybe borulást – az Elios Innovatív Zrt. tulajdonosaként kivitelezte. Szerelte a lámpákat szorgosan a magyar településeken. Szakértelemmel, szeretettel, szinte ingyen. Arról már igazán nem ez a tehetséges fiatalember tehet, hogy egy kicsit sötétebb lett ott, ahol lecserélték a közvilágítást eliosék. Jó az, majd megszokják az ott élők. Arról sem tehet Tiborcz, hogy a közbeszerzéseket, melyeket megnyert az ő cége, eleve úgy írták ki, hogy másnak esélye sem volt. Az csak a véletlen műve. Az pedig a hihetetlen érzékének köszönhető, hogy sokszor – immár bizonyítottan – már akkor megkezdte a cég az önkormányzatokkal a kivitelezésről, amikor még ki sem írták a pályázatot. Na és akkor mi van? Lehet, hogy Tiborcz megérezte, hogy azon a településen is cserélni kell a világítást és csurran oda is egy kis uniós pénz? Vagy esetleg megálmodta. Van olyan.

Az meg egyenesen Soros Olaf aljas rágalma, hogy az Elios túlszámlázta a munkákat! Meg a lámpákat. Attól még, hogy közel kétszer annyiért adták a világítótesteket, mint bárki más – mármint ugyanolyan teljesítményű, típusú és márkájú berendezésekről van szó -, nem számlázták túl. Nálunk ez a nemzeti szokás és kész. Amúgy is az uniós adófizetők pénze, akkor meg nem mindegy?

És egyébként is, 2015-ben Tiborcz István kiszállt az Eliosból. Nem azért, mert akkor kezdett vizsgálódni ez az aljas Olaf (akkor kezdett), hanem azért, mert a rohadék, irigy ballibsik és a média elkezdte támadni őt és a családját. Azért szállt ki. Amúgy meg teljesen jogszerű volt addig is, hogy a miniszterelnök vejeként közbeszerzéseken vett részt, mert a magyar törvények ilyenek. A Fidesz írta át kicsivel előtte, hogy ilyenek legyenek. Aki nem lakik egy fedél alatt magas rangú politikus rokonával, az nyugodtan pályázhat. És nyerhet. És nyer is. De például Orbán Viktor legkisebb gyereke nem pályázhat, mert ő még a családi fészekben cseperedik. Ezzel szemben Nárcisz kutya akár pályázhat is, mert az ő lakcíme nem a Cinege utcában van. Sőt, lehet hogy már pályázott is, talán nyert is. Kinek mi köze hozzá?

Tehát a miniszterelnök veje teljesen szabályosan volt résztulajdonosa egy olyan cégnek, amelyik sorra nyerte a közbeszerzéseket, tökéletesen indokolt, hogy magasabb áron dolgoztak, mint a konkurencia – már csak azért is, mert a konkurenciának esélye sem volt nyerni a pályázaton – és Tiborcz István a családját ért támadások miatt szállt ki a cégből akkor, amikor nyomozás indult a cég ügyködésével kapcsolatban.

Most lezárult a nyomozás. Olaf (Soros György törvénytelen, norvég fia) azt javasolja az Európai Bíróságnak, hogy fizettesse vissza Magyarországgal a szabálytalanul felhasznált 40 millió eurós támogatást. Elképesztő aljasság ez Soros György részéről! Mi, magyar állampolgárok, természetesen örömmel fizetjük vissza az Uniónak azt a rongyos 40 milliót, az még 13 milliárd forint sincs. Mi az? Semmi? Egy rendes stadion se jön ki belőle.

Vigye csak az Unió a pénzét, nekünk nem kell. Mi életünk árán is megvédjük Orbán Viktort és családját! Meg az ő üzleti érdekeltségeiket. Ezt csináljuk nyolcadik éve.