Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ha lehet, én nem mennék háborúba azért, hogy megvédjem Orbán és cimborái rokonságának vagyonát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A háborús óbégatókórus munkába lendült. Fazekas Sándor, aki ismeretlen okból földművelésügyi miniszterként kártékonykodik, elment Lentibe megünnepelni a település várossá nyilvánításának 39. évfordulóját és mindjárt kihasználta az alkalmat, hogy az Unió ellen uszítson gyorsan. A jogász végzettségű – isten bizony nem is értem, hogy van még Magyarországon ügyvéd, mert az összes a kormányban rombolja a jogállamiságot – Fazekas, akit szerintem a szervilizmusa mellett az tesz alkalmassá a posztjára, hogy tájszólással beszél, elmesélte a csodálkozó polgároknak, hogy már nem csupán háború van itt, hanem gyarmatosítanak is minket. Az édes, véráztatta magyar anyaföldet meg akarja kaparintani a nyomorult Unió, de a kormány, különösen Fazekas Sándor megvédi a véráztattát is, a kereszténységet is. Bármi áron.

Fazekas nem maradt egyedül a problémájával, mert Szijjártó Péter külügyminiszter, aki sörhablehúzó-sportmenedzsment szakon szerzett pótolhatatlan és főleg megkerülhetetlen szaktudást a posztjához (az már csak koktélcseresznye a kaviáron, hogy iskolás kora óta rajong Orbán Viktorért, mert egyszer találkozott vele és akkor fellobbant a szerelem), természetesen szintén a háborús vonalat erősítette meg gyorsan. Háború van, támadják az országot, de a kormány megvédi, ha mindannyian beledöglünk is. Pont.

Szerintem meg jó lenne, ha befejeznék a megvédést, mert abba fogunk beledögleni. Ugyanis nem külföldről gyarmatosítják az országot, hanem belföldről. A mi drága politikából élősködőink, a pereputtyuk segédletével. Nagy erőkkel és villámsebesen. Például Orbán Viktor elsőszülött unokájának édesapja, Orbán Ráhel saját lábának támasza 2009-ben egy négy cégből álló cégcsoport résztulajdonosa volt. A cégcsoport 2009-ben mindösszesen 2 millió forint eredményt tudott felmutatni. A tükröspusztai tanya sem ontotta magából a pénzt, bevétel onnan sem nagyon lehetett. Ehhez képest igazán szép teljesítmény, hogy mostanra a Tiborcz család mintegy 500 hektár földet vásárolt fel a tanya környékén 570 millió forint értékben. És akkor még szót sem ejtettünk a számtalan kastélyról, palotáról, cégekben való részesedésről.

Szegény apósnak meg összesen 700 000 forint megtakarítása van. Képzelem, hogy aggódik, el ne romoljon a kazán, mert azt ennyiből nem tudja újra cseréltetni. Esetleg csak akkor, ha kér egy kis kölcsönt a lányáéktól. Vagy a feleségétől, aki szintén nem áll rosszul anyagilag. Esetleg a felcsúti gázszerelőtől, aki Tiborczhoz hasonlóan 2010 után találta meg magában a zsenialitás fénylő gyémántját, mert falusi szakiból, aki éppen csak megélt a vállalkozásából, mára sokszoros milliárdos lett.

Kérhet még Orbán az édesapjától, vagy valamelyik testvérétől is kazánra-valót, mert ők is nagyon tehetségesek, ahogy Lévai Anikó rokonsága is. És akkor még szót sem ejtettünk a kiterjedt Matolcsy családról, Rogánékról, Lázárékról, vagy Kövér Szilárdról és hosszan lehetne sorolni az elmúlt két kormányzati ciklusban megmilliomosodott famíliákat.

Az önkormányzatokat – miután gyakorlatilag felszámolták az önkormányzatiságot – sikerült kiforgatni a vagyonukból, számtalan épület került egyházi tulajdonba, még számtalanabb ingatlan került magántulajdonba. A Balaton környéke ma már Mészáros kempingekkel és szállodákkal ékes, a megyei lapokat Lölö tolja a vidéki lakosság migránsoktól rettegő arcába, a földek az új gazdáknak termik az uniós támogatásokat, beruházások, pályázatok, támogatások landolnak egy nagyon szűk rokoni-baráti kör zsebében.

És az Unió akar minket gyarmatosítani, mondja Fazekas Sándor. Az Unió támadott meg minket, jajveszékel Szijjártó Péter. Az a helyzet, hogy nem kell nekünk külső ellenség ahhoz, hogy szétrabolják alólunk még a földet is. Megteszi ezt az a néhány volt kollégista, akik megfogadták a rendszerváltás körül, hogy márpedig az övék lesz ez az ország. Így lett.

Ha lehet, én nem mennék háborúba azért, hogy megvédjem Orbán és cimborái rokonságának vagyonát, bárki nevén is szerepel a hivatalos iratokban. Ha annyira harcolni akarnak, húzzanak pléhbugyit, üljenek fel Mészáros mangalicáinak a hátára és menjenek csatába. Én majd erősen szurkolok. Csak éppen nem nekik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.