Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Azt találta ki Habony Árpád két szippantás között, hogy így majd még jobban a magáénak érzi az idióta kisember a háborút?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megfogadtam, hogy semmi sem tud felidegesíteni holnapig. Szabin vagyok, két éve először. Erre mit szart bele a Fidesz az én utolsó békességes napomba? Kapaszkodjon mindenki, amibe tud, mert ilyet még Európa nem látott.

Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak – közölte a nagyobbik kormánypárt kedden az MTI-vel.

Mint írták, a kormányfő, a Fidesz elnöke a levélben szót ejt majd a következő időszak kihívásairól, arról, hogy Soros György tevékenységével szemben „most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon”.
 A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz „sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit” – olvasható a közleményben. (MTI)

Beszabehu. Ilyen a világon nincs. Figyelj, jóember! A Fidesz akar harcolni Soros György ellen! NEM a kibaszott kormány, hanem a kibaszott párt. Tudom, ne káromkodjak. Olvassál mást, ahol nincs ilyen. Nálam lejárt a politikai korrektség, meg minden lejárt, ami megillet egy többé-kevésbé normális politikust, pártot.

A Fidesz nekiállt lejmolni. Az MTI közreműködésével. Az a párt, amelyik nyolcadik éve szívja az ország vérét. Az a párt, amelyik teljhatalommal felruházva osztja a pereputtynak az adóforintokat, az uniós forrásokat, a piacokat, a támogatásokat. Az a Fidesz, amelyiknek kellettek a kaszinók, a dohányboltok, a közbeszerzések, a szolgáltató szektor, a turizmus, a sportklubok. Az a Fidesz, amelyik kormányon kirabolta az önkormányzatokat, amelyik közpénzből támogatja a multikat, amelyik leépíti az oktatást, kisemmizte a rokkantakat, külföldre tolja a milliárdokat, az egyház dagadt valagát hízlalja a befizetett adóinkból.

Annak a Fidesznek most kell a támogatás. Küldenek csekket. Hát én kurvára remélem, hogy az összes rajongójuk az utolsó forintját is elküldi ezeknek. Bayer Zsolttól Stefkáig, Jurák Katától Ákosig minden egyes figura, aki üvöltve ünnepli és mindenkit eltaposva élteti őket, az beszáll a támogatásba. Csányitól Mészárosig, Széles Gábortól Vajnáig tolják a lóvét nagy erőkkel.

De remélem, hogy azok is, akik a szájbacseszett bözsiutalvánnyal húzták ki a hónap végéig, megvonják maguktól a csirkefarhátat és inkább imádott vezérüknek utalják az arra szánt összeget.

Esküszöm nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek. Pénz kell a Fidesznek a háborúhoz és azt az ezerféle módon rommá szívatott, átbaszott, kreténné hergelt, péppé ijesztgetett hívektől akarja begyűjteni. Azt találta ki Habony Árpád két szippantás között, hogy így majd még jobban a magáénak érzi az idióta kisember a háborút? Ha az ő pénze is benne van, akkor még keményebben fog fosni a Soros-tervtől? Van arra is ideológia, hogy mire kell a pénz? Vesznek belőle vállról indítható drótkerítést? Vagy bilikék plakátot?

Orvos látta már ezeket? Hát egy normális nincs az egész pártban, esküszöm.

Drága szurkolók, kedves honfitársaim a globális elhülyülésben! Küldjetek pénzt, mert a Viktornak szüksége van az utolsó fillérekre is. Ha már a többit is elszedte eszelős adók, járulékok és korrupció formájában. Ha már hozzá és baráti köréhez csorog az a pénz, amiből normális kórházak és iskolák működhetnének, amiből megerősödhetett volna a magyar vállalkozói szféra, amiből lehetne saját iparunk.

Küldjétek el neki azt a pénzt, amiből a gyereketeknek vennétek meg a télikabátot a kínaiban, a gyógyszert a penészes falak miatt kialakult allergiájára, amiből kipótolnátok anyátok nyugdíját, hogy ne haljon éhen.

Hajrá, hívek! Küldjetek pénzt ezeknek és egy pillanatig se gondoljatok arra, hogy mi a faszból vásárolgat földeket Orbán felesége, amikor nincs jól fizető vállalkozása, hogy miből helikoptereznek Rogánék, miközben Rogán fizetéséből kurvaég, hogy nem futja arra az életmódra, ne gondoljatok arra, hogy miből vesz az egyik miniszter százmilliós villát, a másik meg már nem csak önmagának, hanem a gyerekinek vásárolgat birtokokat. Őszintén higgyétek el, hogy ez így fasza, hogy tök normális, ha  ti éhen döglötök, ha rongyokkal fűtötök, ha nincs orvos és nincs egy kibaszott tiszta lepedő az egész kórházban, miközben a vezéretek és az ő drága barátainak egész pereputtya milliárdos lett hét év leforgása alatt.

Aki ebben az országban arra szavazott, hogy egy tetvedék párt döntsön az ő és gyerekei életében, aki egy szaros pártnak adott felhatalmazást mindenre a világon, aki azt akarja, hogy egy párt nyúlja le a jövője mellett a kis pénzét is, az feltétlenül utaljon, mint a güzü.

Küldjétek a pénzt drágáim, az utolsó fillérig és esténként ne felejtsetek el imádkozni a házioltár előtt, amiért az a drága, kedves mosolyú, fossá fotoshopolt falusi amatőr focista megvéd titeket a Sorostól, a migránsoktól, a mumustól, a kunkától és a rézfaszú bagolytól. Hajrá!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.