Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Cicamókus, félre vagy informálva

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ameddig én békességben élveztem a szeretteim közelségét és bizony eszembe sem jutott híreket olvasni, vagy híreket nézni, suttyomban változás történt az ország életében. Nem, nem mondott le az összes telhetetlen idióta barom, aki évtizedek óta nyomorítja az életünket, pedig a megoldás ott kezdődne. Az van, hogy Kovács Zoltán, Orbán Viktor kicsit cizelláltabb magyar hangja bejelentette: 2018 a magabiztos remények éve lesz. Nofene. Én meg azt hittem, a családoké.

Milyenek lehetnek a magabiztos remények? Eleve, hogy lehet reményre alapozni valami olyan horderejű dolgot, mint egy ország élete? Reménykedni lehet abban, hogy ötösünk lesz a lottón, de nem erre építjük a jövőnket, hanem célokat tűzünk ki és megvalósítjuk azokat. Közben esetleg olykor veszünk lottószelvényt.

A kormánypropagandisták nem pihentek az üvöltő kereszténységük ellenére sem, hanem egymásra keresztül-kasul hivatkozva elkezdték megalapozni a maradék szabadságjogok teljes felszámolását. Hogy semmi ne zavarja a rablásban az elvtársakat. Ugyanaz a Kovács Zoltán, aki feltalálta a magabiztos remény évét, azt is elmesélte a PestiSrácoknak adott karácsonyi interjúban (esküszöm, így, karácsonyi interjú), amit aztán a Magyar Idők szemléz, hogy mostantól bebaszott a liberális világnak. Először is megvan a választási program. Zotya mondta:

„2014-ben azt hirdettük, hogy folytatjuk, a 2018-as választásoknak pedig az a tétje, hogy folytathassuk”.

Nem mondom, elég meggyőző. Végül a gyönyörű karácsonyi interjú vége felé a közpénzből túlfizetett Kovács megvakargatta a közpénzből kitartott propagandaoldalak füle tövét és azt dünnyögte nekik, hogy ők nem propagandaoldalak, hanem a kormány politikai üzeneteit juttatják el az olvasókhoz.

A karácsonyi röfögések sorában nagyságrendekkel súlyosabb az, amit Németh Szilárd adott elő a 888-on és aztán az Origo is lehozta, nehogy valaki lemaradjon (közben G. Fodor Gábor, a 888 vezére az Origónak írt egy hosszas cikket és ezzel nagyjából körbe is ért a nyállal terjedő bőr – és nemi betegségek széles skálája).

De nézzük a pacalfőzés koronázatlan királyát, mit mondott ő a szájával a 888-nak. Nem azért kell nézni, mintha valami egyéni mondandója akadt volna. Az nem fordulhat elő, mert első a pártfegyelem. Azért nézzük, mert a súlyosan szemét dolgokat többnyire vele szokta bedobni Orbán a köztudatba. Már az első mondat is zseniális:

Elmaradt a korábban általuk beharangozott forró ősz, azonban ennek ellenére sem szabad alábecsülni, amit a migránsok betelepítéséért harcoló Soros-hálózat és az általa fizetett politikai és civil erők jelentenek Magyarországra nézve – mondta el a 888.hu számára nyilatkozó Németh Szilárd”.

Szilus! A forró őszt Rogán Antal májusban (akkor még ki mert mászni az árnyékból, ahol azóta is csendesen regenerálódik, ameddig a hívek el nem felejtik a disznóságait, hogy a választási hajrában ismét be lehessen majd vetni) kezdte el lebegtetni.

Az a helyzet, öcsém, hogy itt a provokátorok ti vagytok

 

Aztán a forró őszt – immár szó szerint – a gazdid harangozta be a saját szájával. Konkrétan 2017. június 27.-én, kedden, a legújabb nemzeti inzultációs országjárás záró napján. Cicamókus, félre vagy informálva, vagy hazudsz, mint a huzat. A 888-al egyetemben.

Sok újdonság nincs az interjúnak nevezett izében, a 888 is hozza a formáját, a baglyok nemi életének tudora is. Soros-mindmeghalunk-migránsok-Soros-mindmeghalunk-migránsok-szavazzatokránk. Annyiban érdekes Németh Szilárd, amennyiben neki – karakteréből fakadóan – az  ősprimitív szektatagokat kell megszólítania, így nem fér bele a cizellált(abb) fenyegetés, csak a faék-egyszerűségű.

A Fidesz ki akarja csinálni a civileket, az ellenzéki médiát, portálokat, bloggereket, véleményformálókat. Mindent és mindenkit, ami, vagy aki megkérdőjelezhetné Orbán Viktor korlátlan, mindenek felett való, örökérvényű hatalmát. Mert minden civil, minden ellenzéki, mindenki, aki véleményt mer mondani, az Soros György fizetett ügynöke. Mindenki nemzetbiztonsági kockázatot jelent és velük szemben minden eszköz megengedett. Szilus lényegében valamiféle végső leszámolást lengetett be.

Értem én őt. Egyrészt ki van adva neki, hogy mit kell mondania, ahogy a propagandaportálnak is ki van adva, hogy mit kell kérdeznie. Mindkét fél ezért kapja a fizetését. Közpénzből. Miután sajnálatos módon a felcsúti hobbivasutas még mindig nem engedheti meg magának azt, amit  a diktátor kebelbarátai megengedhetnek, szokása szerint megpróbál a törvények mögé bújva fenyegetőzni.

Egyszóval semmi nem változott, az év vége előtt percekkel pont olyan szar, szemét, sunyi, hazug, gyáva, mohó, elvtelen seggnyaló a teljes bagázs, mint eddig volt. Innen lesz szép felállni. Mármint annak, akinek van gerince, ami képes megtartani a testsúlyát. A többiek maradnak, ahol most vannak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.