Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mészáros Lőrinc, a NER megtestesítője

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mészáros Lőrinchez és futballcsapatához, a Puskás Akadémiához idő előtt megérkezett a jézuska. A fa alá az adófizetők nem kevesebb, mint 5.3 milliárd forintját tette a kisjézus, hogy azt arra költsék, amire csak szeretnék. Lesz itt teakonyha 150 millió forintért, érkezik egy 73 millió forintos busz az Index találata szerint (hogy legyen miben szállítani az Orbán Viktor beszédére érkezőket), bár mi ügyesebbek voltunk, mert 100 millió fölött is leltünk buszt. Íme:

busz

De lesz 4 millió forint arra is, hogy testösszetétel analizáló gépet vegyenek, legyen az bármi is. Nincs hát mit fukarkodnia az ország legjobban kitömött focicsapatának, hisz lesz pénz mindenre.

A korábban felsorolt tételek, bizonyára elengedhetetlen eszközei egy jól menő futball klubnak, így ne is kérdőjelezzük meg azt, hogy Mészáros Lőrinc csapatának szüksége van egy 150 milliós teakonyhára. Mert ha megtennénk mi is történne? Esetleg rájönnénk, hogy a mi pénzünket lopják ki a zsebünkből, sajátjukként bánnak vele és még az arcunkba is röhögnek. Esetleg felháborodnánk azon, hogy Mészáros Lőrinc saját vagyonaként kezeli a mi pénzünket? Mert pontosan ez történik. Mészáros Lőrinc – sokakkal karöltve – kap adófizetői milliárdokat a magyar kormány jóvoltából.

Mint azt tudjuk, a gázszerelők gázszerelőjének a Puskás Akadémia mindössze egy, a több száz vállalkozása közül. Egyike azon pénzégetőknek, melybe a kormány bőkezűen lapátolja a mi pénzünket. Felháborodás már nincs, mindössze elfogadás van. Nincsenek már elégedetlenkedő ezrek, sőt még százak sem, nincs már igazmondó juhász, sem Ferenczi Krisztina, aki megpróbálja lerántani a leplet a lopásokról, hazugságokról. Maradt a kamerába belevigyorgó és minden, a vagyonosodását firtató kérdésre felháborodó Mészáros Lőrinc.

Miközben az ország gázszerelője felvásárolja a Balatont, a mátrai erőművet és desszertnek az összes vidéki lapot, addig mindenki teli szájjal nevet a mutatványon. Az igazságszolgáltatás összes résztvevője kussol, miközben jól tudják mi folyik az országban. Megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant, miközben asszisztálnak a fél ország kirablásához. Mészáros Lőrinc úgy lopja a közvagyont a szemünk előtt, hogy mi nem tehetünk semmit. Havonta, a munkáltatói bérünkből levonva támogatjuk az ország kifosztását, miközben az állam megkötötte a kezünket. Gondoljunk csak Szentesi Kálmánra, aki visszakérte adóját, mert megelégelte, hogy azt nem a törvényileg előírtak szerint költi el a kormány. Szentesiből azonnal gyanúsított lett.

Miközben Mészáros Lőrinc a mi pénzünkön lett milliárdos, addig az ország egyre jobban elszegényedik. Miközben Áder János a minap az egymilliomodik honosított magyarnak gratulált, addig több százezer fiatal hagyta el az országot, hogy egy szebb jövőt építsen fel, valahol nyugaton. Miközben a kormánytagok és rokonaik vagyona hétről hétre gyarapodik, addig a nélkülöző családok száma is egyre csak gyarapszik. Miközben a gazdasági mutatókkal és a munkahelyek számával dicsekszik a kormány, addig elértünk oda, hogy egy McDonaldsban dolgozó éttermi munkatárs ugyanannyit keres, mint egy egyetemi adjunktus.

Hát hol élünk mi? Mivé lett országunk itt, Európa kellős közepén? A hatalmas gazdasági sikereink közepette már nem csak Ausztria vagy Szlovákia, hanem már Románia is lekörözött bennünket. Mészáros Lőrincet azonban – úgy tűnik –  senki nem képes lekörözni, még a Facebook atyja, Mark Zcukerberg sem. Ő lesz az, akire Orbán Viktor mellett még évtizedekig emlékezni fogunk. Ő az, aki a NER tökéletes megtestesítője, és akinek a példáján keresztül majd be lehet mutatni, mit is jelentett az orbánizmus.  A baj csupán annyi, hogy ami gyermekeinknek és unokáinknak majd a múltat fogja jelenteni, az a mi jelenünk. Egy fájó, ezreket a nyomorba döntő, vagy épp az országhatárokon kívülre taszító jelen ez. Bízzunk benne, lesz még olyan, amit majd jó szájízzel, nevetve mesélhetünk a felnövekvő gyermekeinknek és unokáinknak. Lennie kell.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.