Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A múltat is magyarul írtuk, kis ember

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A jövőt magyarul írják – mondta a kis ember és megveregette az új szavazója vállát. Nem volt olcsó, de megérte. Amúgy sem ő fizeti az árát.

A jelent is magyarul írják, pindurka! Simicska haverod magyarul mondta, hogy mindenkinek jogában áll hülyének lenni, amikor apád bányavásárlását finanszírozta abból a pénzből, amit a pátszékház-eladásból elsíboltatok. A többi pénzt is magyarul tüntettétek el az Ezüsthajó Kft, az Országimázs központ, Kaya Ibrahim és Josip Tot segítségével.

Magyarul írtátok át a Munka Törvénykönyvét, hogy a multiknak kedvezzetek a melósok helyett. Magyarul írtátok meg az alaptákolmányt, a megszüntetett Alkotmány helyett. Magyarul játszottátok át a közvagyont az oligarcháitok, rokonaitok, strómanjaitok, és az egyház kezére.

Magyarul tettétek tönkre Kishantost, magyarul osztottátok úgy az állami földeket, hogy a minden hatalom körül ott sündörgő régi oligarchák is bezabálhassanak belőle és a pereputty is gazdagodjon orrvérzésig.

Magyarul írtátok át visszamenőlegesen a törvényeket.

Magyarul vezettétek be az elképesztően magas tandíjakat, miközben nem tandíjnak neveztétek azt.

Magyarul szabadítottátok rá az országra az önjelölt zsenijeiteket. Fekete Györgytől kezdve, aki soha, semmire nem vitte önerőből, de végül kapott sok milliárdot és akadémiásat játszhatott, a habókos Kerényi Imrén át, aki az alaptákolmány asztalától a penetránsan rusnya festmények megrendeléséig sok millió forintot költött a közösből a saját agybajára, egészen Hegedűs Zsuzsa gyermekjóllakató  csirkeosztóig, aki két Audival jár megtekinteni a nyomort, az egyikben a fajkutyáit utaztatva.

Magyarul hazudtátok bele a társadalom arcába, hogy az elrabolt 3000 milliárd forint magánnyugdíj vagyont majd jóváírjátok személyes nyugdíjszámlákon, majd magyarul tagadtátok le az egészet.

Magyarul írtátok át a választási törvényt, szabtátok át a választási körzeteket.

Magyarul számoltátok fel az önkormányzatiságot, vettétek el a közösségek, az iskolák, a kórházak önállóságát.

Magyarul daráltátok be a független médiát.

Magyarul fideszesítettétek az alkotmánybíróságot és próbáltátok meg fideszesíteni a bíróságokat.

Magyarul pusztítottátok le a társadalmat anyagilag és erkölcsileg.

Magyarul fostátok tele az országot gyűlöletplakátokkal, először a migránsokkal, majd Soros Györggyel riogatva a tanulatlan, idős híveiteket.

Magyarul toljátok most is mindenki arcába a rettegést, az örökös háborút.

Magyarul pusztítottátok le a szociális védőhálót, vertétek szét az oktatást, hagytátok szétesni az egészségügyet.

Magyarul raboltátok le az országot Simicskák, Mészárosok, Garancsik, Tiborczok segítségével, miközben kiszolgáltattátok a magyar ipart a multiknak úgy, hogy folyamatosan multiellenes kampányt folytattatok.

Magyarul támadtatok neki a civil szervezeteknek, próbáljátok szétverni a társadalmi összetartás legutolsó bástyáit is. Közben magyarul tömitek közpénzből a saját álciviljeiteket, hogy helyettetek plakátoljanak és békemenetekre hurcolják a megvénült rajongótábort.

Magyarul öntitek a közpénzt a fociba, magyarul húzzátok fel egymás után a stadionokat és fizettek havi milliókat falábú focistáknak, akik fűtött gyepen bohóckodhatnak, miközben minden évben 250-300 ember hal meg kihűlés miatt és legtöbbjük a saját lakásában, mert nincs pénze tüzelőre. Egy kisvárosnyi ember hal meg kórházi fertőzésekben és gyógyítható, de megfelelő eszközök hiányában nem gyógyított betegségekben.

Magyarul tettek tönkre sok ezer magyar családot azért, hogy a kaszinók hasznán osztozhassatok, hogy a termőföldek a strómanjaitok kezére kerüljenek, hogy a devizahitelesek nyomorúságából jó hasznot húzhassatok.

Magyarul és kurvára tudatosan taszítjátok az országot a tanulatlanságba és szegénységbe, a vallást kínálva fel a tudás és az anyagi biztonság helyett. Magyarul csináltok jó alattvalókat.

Magyarul kötöttetek titkos szerződéseket az oroszokkal és a kínaiakkal, mert etetni kell azokat az oligarchákat, akik segítenek megvédeni a hatalmatokat.

És ez csak töredéke a számtalan bűnnek, amit elkövettetek ez ellen az ország ellen.

Magyarul üldöztetek el ebből az országból egymillió embert, akik helyett vettetek új szavazókat magatoknak közpénzből. És most ezt kellene ünnepelnem. Nem fogom.

Nem csak a jövőt írják majd magyarul, a múltat és a jelent is magyarul írták. És magyarul fogják majd írni a vádiratokat is és magyarul olvassa fel a bíró az ítéletet. Erre számíts, kis ember. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.