Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ők a mi hőseink, nem holmi törpe diktátorok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Soros György azonban Orbán Viktor és a Fidesz újabb elsöprő győzelmére tett. Méghozzá azért, mert tudja: szüksége van Orbán Viktorra és a Fideszre. Hiszen démonizálásukkal tovább tudja legitimálni az európai civilizáció jövőjét veszélyeztető, zavaros és öncélú bevándorlás politikáját, beavatkozását olyan nemzetek gazdasági és politikai rendszerébe, amelyek maguk szeretnének dönteni a sorsukról, és akiknek egyébként is megvannak már a saját hőseik.

A fenti sorok szerzője nem más, mint Dr. Maurer Szemere, a Századvég kampányszakértője, aki az Origónak nyilatkozta eme bölcsesség(ek)et. Olyan sorok ezek, melyek kissé elbizonytalanítják még a legvadabb Fidesz hívőket is. Hiszen eddig mi is volt a Fidesz kommunikációja Soros ügyében? Soros György maga a Sátán, aki ellen csak a rózsafüzér használ. Küzd és harcol a kormány hatalmával szemben, ugyanis annak megdöntését tűzte ki célul. Azonban fel kell készülni arra az eshetőségre is, hogy mi van ha a Fidesz-KDNP ismét nyer? Nem foszthatják meg a szavazókat a gyűlölet szimbólumától, az élő Sátántól.

A taktika tehát az, hogy a Fidesz-KDNP akár nyer, akár veszít a jövé évi választásokon, akkor is Soros. Ha nyer a Fidesz azért, ha meg nem nyer, akkor meg azért. Egy a fontos: a gyűlölet. Szemere azonban kicsit eltévedt az oldalakat illetően, hiszen Soros oldaláról lát démonizálást, méghozzá a Fidesz ellenében. Hogy neki ezt hol sikerült megtapasztalnia, az egy jó kérdés. Mi ugyanis nem Orbán Viktor utálatára felszólító plakátokat láttunk és látunk országszerte. Sem Orbán Viktor és kormánya elleni lejáratókampányokat, TV reklámokat és műsorokat. De még csak nem is Orbán Viktor és kormánya elleni nemzeti konzultációt.

Soros Györgynek Orbán Viktorra nincs és soha nem is lesz szüksége. Ez pontosan fordítva érvényes és igaz. Orbán Viktor számára elengedhetetlen Soros György léte, mely számára a jövé évi választások megnyerését jelentheti. A kampány szinte teljes egészét a Soros György elleni gyűlöletre építették fel. Soros személye nélkül kénytelen lenne választási programmal előrukkolni, esetleg gazdasági tervekkel, oktatási reformokkal. Így viszont, hogy Sorost megtették az ország első számú ellenségének, erre nincs szükség, és – úgy tűnik – igény sem igazán.

Soros nélkül nem lenne Soros – terv, Soros által irányított Brüsszel és EU, sem Soros-katonák. Semmi nem lenne, ami a Fidesz-KDNP kommunikációját jelentette az elmúlt 2 évben. Nem lenne mivel háttérbe szorítani a letelepedési kötvények ügyét, Rogán helikopterezését, vagy Farkas Flórián milliárdos lopását. Lezuhanna a függöny, amely mögött már alig van hely elrejteni a hazugságok és lopások tömkelegét.

Maurer Szemere akkor valóban igazat szólt, amikor olyan nemzetekről beszélt, melyek maguk szeretnének dönteni saját soruskról. Azonban a Fidesz–KDNP nem egyenlő a magyar néppel, a nemzeti konzultáció pedig nem tekinthető egy teljes nemzet véleménynyilvánításának. Sem azért, mert a számok valódiságát soha nem bizonyították, sem azért, mert ha netalán még igazak is lennének, akkor sem jelentenék a többséget. Egy 10 milliós nemzet sorsáról nem dönthet érdemben 2.3 millió ember. Akármennyire is erőlködik a kormánypárt, ezidáig képtelen volt bármiben is kikérni úgy a nép véleményét, hogy az többségében őket igazolta volna. Sem a határon túliak ügyében, sem egy nem létező terv kapcsán.

Soros György úgy szól bele a magyar politikába, hogy több millió forinttal segíti a rászorulókat. Olyanokat, akik a társadalom perifériájára kerültek, akiket a kormány már réges-régen az árokba rugdosott. Noha Pécsett – és hamarosan Debrecenben is – a kormány megpróbálja rávenni az embereket, hogy döntsenek saját sorsukról – a Fidesz esetében ez annyit tesz, tegyék azt, amit ők mondanak –, azonban ismét pofáraesés lett a vége. A néma többség megszólalt, a néma többség utcára ment és hangját hallatta. Felszólalt a kirekesztés, a gyűlölet ellen. Felszólalt a kormány ellenében, ha úgy tetszik, Soros György mellett.

Az országnak valóban megvannak már a saját hősei és nincs szükségük egy magát Európa megmentőjének képzelő Orbán Viktorra. Ezek a hősök ugyanis azok az anyák, apák, nagyszülők és fiatalok, akik – a kormány gyűlöletkampányát megtagadva – felszólaltak a kirekesztés és megbélyegzés ellen. Azok a civilek, akik még őrzik a demokrácia lángját. Azok, akik még látják a valóságot, és reményt adnak egy fényesebb jövőre. Ők a mi hőseink, nem holmi törpe diktátorok, akik a saját vagyonuk gyarapodásáért gond nélkül teszik tönkre saját hazájukat. Egy élhetőbb, békés jövő képe még előttünk van. Csak győzzük kivárni.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.