Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Csak egy bajuszos ember, bizonyos Józsi őrzi ott a lángot és harcol az árulókkal, de feszt leugatják

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bevallom, engem öl az aggodalom. Nem most kezdte, de immár nem tudom magamban tartani a dolgot. Nemzeti ügyről van szó, közérdekről és ilyenekről. Azonnali intézkedést igényel a dolog, mert a végén meghasonlok velem, ami még nem akkora baj, de mi lesz, ha a hívek is irányt tévesztenek és rossz oltárhoz csődülnek, aztán hiába koptatják a térgyük kalácsát?

Van ugye egyrészről a Fidesz, ami elméletben egy párt. Van másrészről az ungarische kormány, ami meg nevéből adódóan egy másik gyülekezet. Lenne. De itt, az árnyas rekettyebokrok alatt ez nem így van, mert egy tábor, egy a László. Van mindkettőnek – ami amolyan kettő az egyben, mint a sampon, csak nem habzik annyira – közösségi izéje, ahol tájékoztatják a híveket a miheztartásról. Eddig rendben is lenne, csakhogy. Mert mostanság csakhogy van.

A Fidesz fedőnéven hömpölygő oldalon vannak sikanénik. Akkor is, ha mondjuk bácsik, bár nem teljesen mindegy ez sem, mert a nemi identitás és a heteroszexualitás kidomborítása igen fontos a nemzeti fajtajelleg demonstrálásához, de most ne menjünk ebbe bele. Ezek a sikanénibácsik szorgosan törölgetik a hozzászólások közül a nem NER-kompatibilis kommenteket, amitől úgy néz ki a dolog, mintha minden magyar álompolgár visongva örvendene fideszék minden megnyilatkozása olvastán és négy lábbal mögöttük állnánk. Ha ide talál kommentelni egy ellenséges erő, azt úgy leöntik domesztosszal, mint a húha.

A másik fideszes hirdetőfalon – ez a magyar kormány néven fut, csak nagy kezdőbetűvel, de én kicsivel írom, hogy ne találjon meg az ellenség és ha nagyon felhúzom magam, akkor még direkt egybe is fogom írni – ezzel szemben ott marad az ellenséges sorosbérencek véleménye. De annyira, hogy csak egy bajuszos ember, bizonyos Józsi őrzi ott a lángot és harcol az árulókkal, de feszt leugatják.

Miután minden rendes magyar hívő ember jól tudja, hogy a magyarkormány (tessék, felidegesedtem) és a fidesz (direktkicsi, mert bunkó is vagyok és így akarom megbüntetni a pártot, mert egyből befosnak, ha nemekecsesítem őket) egy és ugyanaz. Mármint hogy mindkettő neve igazából Orbán Viktor.  Szóval ez már nem is kettő az egyben, hanem három az egyben. Háromság, szentek nélkül. Vagy egység, franc tudja.

A lényeg: a fideszes fészbukon nem lehet szidni a rendszert, a magyarkormányoson meg igen. Mi ez a slendriánság? Mi van, ha a kisimult agytekervényű hívek véletlenül nem a fideszes fészbukra kapaszkodnak fel, hanem a magyarkormányosra és akkor nem a megnyugtató tájkép fogadja őket szelíden bégető elvtársakkal a lágyan fuvolázó naplementében, hanem az ellenség? És ha infraktust kapnak ijedtükben? Vagy – bár ez szinte teljesen kizárt, de azért jobb óvatosnak lenni ezekben az influenzás időkben – néhányan elkezdenek gondolkodni a fejükkel? Akkor mi lesz?

Ezennel felszólítom Habony Árpád (tiszteletem, Habony úr, hogy ityeg és merrefelé?) egyik volt feleségét, hogy fektessen nagyobb figyelmet a dologra. Ha meg ő csak felcsúti kocafocistáknak vállal karbantartást, akkor tessék megbízni egy takarítóbrigádot, hogy a kormány nevű fészbukon is a nyugalom és béke hullámozzon, mint pöcegödör a szélrózsa minden irányában, ágról ágra.

Nekem, mint állampolgárnak elemi jogom, hogy ott se idegesíthessenek a valósággal, mert nekem van identitásom, miheztartásom és nemzettudatom, de mióta a mónikasó kihízta a stúdiót, nincs hová mennem lazulni egyet a Szulejmán előtt.

Kérem Orbánviktorfideszmagyarkormány úr mihabarabbi intézkedését!

Köszönöm.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.